Ρ.Κένεντι: Ήξεραν ότι σας σκότωναν με τα εμβόλια..

 

Δεν πάει πολύς καιρός

από τότε που ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, που σήμερα κατεβαίνει στις αμερικανικές εκλογές ως “ανεξάρτητος “, κατήγγειλε δημόσια τόσο τον Φάουτσι όσο και όλο το υγειονομικό σύστημα στις ΗΠΑ σχετικά με το περιβόητο…«πρωτόκολλο» για όσους νοσούσαν με κορωνοϊό!

Θυμίζουμε πως εξαιτίας αυτών των υγειονομικών πρωτόκολλων (που δεν ίσχυαν μόνο στις ΗΠΑ!!!), κατά τη διάρκεια της «αμαρτωλής τριετίας» του covid τα νοσομομεία και δη οι ΜΕΘ γέμιζαν με το παραμικρό από άτομα που είχαν covid.

Δείτε τι έλεγε δημόσια ο Κένεντι:

«Θέλετε να τους θεραπεύσετε στο σπίτι! Τότε δώστε τους πράγματα που ξέρουμε ότι αναστέλλουν την αναπαραγωγή του ιού: Ψευδάργυρο ή οτιδήποτε ενισχύει τον ψευδάργυρο όπως η υδροξυχλωροκίνη, η ιβερμεκτίνη και άλλα 100 φάρμακα που γνωρίζουμε πως μειώνουν δραματικά την εξάπλωση την εξάπλωση αυτής της νόσου.

Και ποιό ήταν το πρωτόκολλό μας;; Ήταν να μην κάνουμε τίποτα! Καμία θεραπεία μέχρι να πάτε στο νοσοκομείο! Τότε η θεραπεία σας είναι δύο πράγματα που θα σας σκοτώσουν: οι αναπνευστήρες και η ρεμντεσιβίρη!

Και ο Φάουτσι γνώριζε ότι θα σας σκότωναν!! Το γνώριζε αυτό επειδή το 2019 προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει για τον Έμπολα. Και μέσα σε 5 μέρες θεραπείας αυτή η θεραπεία προκάλεσε θανάσιμες παρενέργειες στο 54% των ανθρώπων!!! Τότε τον διέταξαν να σταματήσει τη χρήση αυτού του φαρμάκου!!»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΩ .
    ΙΣΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΜΠΟΜΠΥ ΣΕΝΙΟΡ .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .
    ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις