H JAG ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ MEHDI HASAN

  

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν την Κυριακή τον φιλελεύθερο παρουσιαστή ειδήσεων Mehdi Hasan με την κατηγορία της προδοσίας, ισχυριζόμενος ότι έκανε κατάχρηση της εξουσίας του στο MSNBC για να επιδεινώσει την "φάρσα Pandemic" μεταδίδοντας αποδεδειγμένα ψευδείς μετρήσεις COVID-19 και εμβολίων σε εκατομμύρια αφελείς θεατές, ειπε μια πηγή .

Η είδηση της σύλληψης συμπίπτει με την ξαφνική ανακοίνωση του MSNBC για την ακύρωση της εκπομπής του παρουσιαστή και τη δική του σύντομη δήλωση την Κυριακή το βράδυ σχετικά με την απόφασή του να χωρίσει τελείως από το πιο διεφθαρμένο δίκτυο της χώρας, το οποίο υποστηρίζει ακραίες φιλελεύθερες αριστερές προκαταλήψεις και έχει επίσης κάνει εταιρική βεντέτα κατά του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ. Σύμφωνα με πηγές της JAG, τα γραφεία τους έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Χασάν έλαβε σημαντικές πληρωμές από το NIH σε αντάλλαγμα να εκλιπαρεί το κοινό του να υποβληθεί σε εμβολιασμους, να υποβληθεί σε συνεχη τεστς και να ενισχυθεί με εξτρα δοσεις.

Την Κυριακή, ένα βίντεο του Hasan δημοσιεύτηκε στο X, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παλαιότερα γνωστή ως Twitter, που δείχνει καποιον που μοιαζει του Hasan να μεταδίδει το μήνυμα συνταξιοδότησής του από κάτι που έμοιαζε με το στούντιο του στο 30 Rockefeller Plaza. Η JAG, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο Χασάν βρισκόταν ήδη υπό κράτηση και καθοδόν προς ένα στρατιωτικό κέντρο επεξεργασίας όταν προβλήθηκε το βίντεο.

«Τον πήραμε νωρίτερα εκεινη την ημέρα. Το MSNBC και οι φίλοι του στο Deep State πρέπει να έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν ένα CGI Hasan χρησιμοποιώντας συγκεντρωμένα ηχητικά κλιπ. Ο Χασάν είναι ένα πραγματικά ποταπό πλάσμα και ήρθε η ώρα να πληρώσει το τίμημα για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας. Θα πάει τελικά στη φυλακή των βασικών μέσων ενημέρωσης στο Γκουάμ», είπε η πηγή μας.

Όπως αναφέρθηκε τον Νοέμβριο, η JAG άνοιξε ένα κέντρο κράτησης στο Camp Blaz ειδικά για να στεγάσει προσωπικότητες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης που συμπορευονται με το Deep State. Ο Stephen Colbert του CBS, κατηγορούμενος για προδοσία και εκμετάλλευση ανηλίκων, ήταν ο εναρκτήριος κρατούμενος του ιδρύματος. Η ιστοσελιδα έχει ακούσει ότι η Oprah Winfrey στεγάζεται επί του παρόντος εκεί, αλλά δεν έχουμε ακόμη συγκεντρώσει επαρκείς πληροφορίες για να γραψουμε ένα άρθρο σχετικά με την κατάστασή της.

Όσο για τον Χασάν, οι ερευνητές του JAG τον συνέλαβαν έξω από ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στην κομητεία Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης, σε μια σύντομη διαδρομή μετ' επιστροφής στο στούντιο του MSNBC στο Μανχάταν. Η πηγή μας ήταν είτε απρόθυμη είτε ανίκανη να περιγράψει την αντίδραση του Χασάν όταν είδε τον εαυτό του να περιβάλλεται από μισή ντουζίνα ένοπλους αξιωματικούς της JAG, αλλά περιέγραψε την συλληψη ως «θερμη» και με τον Χασάν να «ξεφτιλίζεται λίγο».

Πριν από τη σύλληψή του, ο Hasan και το MSNBC είχαν φαινομενικά ταραχώδεις σχέσεις. Η φιλοπαλαιστινιακή του στάση εξόργισε τη σιωνιστική ηγεσία του MSNBC και το δίκτυο τον ανέστειλε για λίγο τον Νοέμβριο. Εκείνη την εποχή, ένας εξαγριωμένος Χασάν είπε ότι θα τερματίσει την εκπομπή Medhi Hasan αλλά θα παραμείνει στο MSNBC με την ελπίδα να εξασφαλίσει μια εκπομπή στην οποία δεν θα αισθανόταν υποχρεωμένος να εκφράσει γνώμη για τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς.

«Το δίκτυο και ο Mehdi είχαν τη διαφορά τους, και σίγουρα, ο Mehdi μερικές φορές ζοριζοταν, αλλά μάζευε ένα μεγάλο μεροκάματο και ποτέ δεν έγινε λόγος για τον χωρισμό του με το MSNBC, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Συγκλόνισε τους πάντες εδώ η κατασταση αυτη», είπε ένας υπάλληλος του MSNBC  υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας, πιστεύοντας ότι μιλούσε σε δημοσιογράφο της Washington Post.

Η πηγή της JAG είπε: «Ο Χασάν, ο Κολμπέρ και πολλοί άλλοι θα αντιμετωπίσουν δικαστήρια».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις