Δεν αντέχονται όσα θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο

 

Δεν αντέχονται όσα

θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο.. 

Σοκάρει η καταγγελία της δικαστικής ψυχολόγου και καθηγήτριας του ΕΚΠΑ Χριστίνας Αντωνοπούλου, με όσα αποκαλύπτει για τη συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών με πολιτική διασύνδεση στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το κοριτσάκι χειραγωγείται αυτή τη στιγμή από ειδικούς ψυχολόγους των σωμάτων ασφαλείας…

Δεν αντέχονται όσα θα ακούσετε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΉ

Σχόλια

  1. Ειδικοί δολοφόνοι ψυχών των σωμάτων ανασφαλειας καλύτερα να λέμε.
    Ένστολοι γεννιτσαροι πολύ χειρότεροι των γεννιτσαρων της Τουρκοκρατίας.
    Απίστευτοι προδότες Εφιάλτες.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιό εξοργιστικό όλων είναι ότι καταφέρνουν να αποκτούν την εμπιστοσύνη του κόσμου ως προστάτες των θυμάτων με εύσημα, περγαμηνές και με φιλανθρωπικού χαρακτήρα επιγραφές στις βιτρίνες των άνδρων των ακολασιών τους. Τέτοιου είδους "υπηρεσίες" έχουν σπαρθεί παντού σ' όλον τον πλανήτη.
    Θυμάστε την απεργία πείνας της δικαστίνας Μαρίας Μαργαρίτη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αποτρόπαια που συνέβαιναν στα υπόγεια των Δικαστικών Μεγάρων, που το ΒΒC το κανε τούμπανο σ' όλο τον Κόσμο;
    Είναι να μην προστατεύονται οι της Αστυνομίας που κυνηγούσαν τους άμασκους.........και μοίραζαν πρόστιμα στους πονεμένους!
    Καθόλου παράξενο λοιπόν, πού όλοι αυτοί είναι οι πρώτοι που εκκλησιάζονται σε επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις και αποσπούν ευσεβείς χαιρετισμούς ως και υποκλίσεις.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις