Εβραίοι «προσέλαβαν μετανάστες» για να σκάψουν μυστικές σήραγγες κάτω από τη συναγωγή της Νέας Υόρκης

 

Οι εβραίοι που έσκαβαν λάκκους

κάτω απο την συναγωγή είναι Καμπαλιστές, δηλαδή ύψιστοι σατανιστές που έσκαβαν μυστικές σήραγγες για να βάλουν μέσα τα ζωντανά “προιόντα”, βρήκαν και κρεβάτια και καρεκλίτσες και ποιος ξέρει τι άλλα όργανα μαγειρέματος προιόντων. Οι αρχές τα μπάζωσαν στην συνέχεια όλα για να μην βγει τίποτα έξω από τους λάκκους. Ζωντανό ή τεμαχισμένο. Οι εβραιοι όμως ξανά έπεσαν στον λάκκο που έσκαβαν για άλλους.

Έχουμε εξηγήσει ότι είναι οι ημέρες των ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ και όλα τα εγκλήματα θα βγαίνουν στην φόρα!!!

Εδώ τι βρήκαμε απο την τραγική χώρα:

Εξτρεμιστές φοιτητές από μια υπερορθόδοξη χασιδική ομάδα προσέλαβαν κρυφά μετανάστες εργάτες για να τους βοηθήσουν να χτίσουν μια αμφιλεγόμενη σήραγγα στα διεθνή κεντρικά γραφεία της αίρεσης στο Crown Heights — όλα για να εκπληρώσουν αυτό που θεωρούσαν ότι ήταν θρησκευτική υποχρέωση να εγκαταλείψουν τον ιερό χώρο για να επεκταθούν, αναφέρει το The New York Post.

Έξι μέλη του Χασιδικού κινήματος Chabad-Lubavitch άρχισαν κρυφά να σκάβουν τη σήραγγα ύψους 3 ποδιών, πλάτους 20 ποδιών και μήκους 50 ποδιών, χρησιμοποιώντας ακατέργαστα όργανα και τα χέρια τους. Συσσώρευσαν τα σκουπίδια για να μην γίνει αντιληπτό το έργο τους, είπε μια πηγή στην Ορθόδοξη κοινότητα στην The Post.

Αργότερα, οι άνδρες, οι περισσότεροι στην εφηβεία τους και στις αρχές των 20, ξεκίνησαν μια συλλογή και προσέλαβαν μια ομάδα μεταναστών για να κάνουν τη δουλειά, είπε ο Kalmowitz, ο οποίος περιέγραψε τους εργάτες ως «Μεξικάνους».

Οι εργάτες ζούσαν κατά τη διάρκεια της παράνομης εργασίας σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο με τελετουργικό λουτρό ανδρών κοντά στα διεθνή κεντρικά γραφεία του Chabad στο 770 Eastern Parkway – γνωστό στην κοινότητα απλώς ως 770.

«Κατά τη διάρκεια της εργασίας, οι Μεξικανοί έζησαν στο κτίριο για τρεις εβδομάδες», είπε ο Kalmowitz, προσθέτοντας ότι οι μετανάστες έκαναν τη δουλειά «σωστά» και τοποθέτησαν δοκούς στήριξης. «Κοιμήθηκαν και έτρωγαν εκεί γιατί ήταν μια μυστική επιχείρηση».

Μερικοί φοιτητές έχουν βίζα από το Safed, μια ιερή πόλη στο Ισραήλ που θεωρείται η γενέτειρα της Καμπάλα, του εβραϊκού μυστικισμού, είπε ένας ραβίνος του Chabad που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η διαμάχη για το παράνομο κατασκευαστικό έργο ξέσπασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν η αστυνομία ανακάλυψε τη σήραγγα και κάλεσε τους τσιμεντοεργάτες να την γεμίσουν αμέσως, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω έρευνα για τον σκοπό της!!!


 

 

Ο ραβίνος της Chabad είπε στην The Post ότι οι μαθητές προσπαθούσαν να εκπληρώσουν μια θρησκευτική υπόσχεση στον Lubavitcher Rabbi Menachem Mendel Schneerson – γνωστός ως Rebbe – ο οποίος υποσχέθηκε να επεκτείνει τη συναγωγή της αίρεσης το 1988, έξι χρόνια πριν από το θάνατό του.

Ο Schneerson, ο οποίος είναι θαμμένος στο νεκροταφείο Montefiore στους κήπους Springfield, Queens, γνωστός ως Ohel, θεωρείται από ορισμένα μέλη της κοινότητας Chabad ως ο μεσσίας. Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι επισκέφτηκε τον τάφο λίγες μέρες μετά την εκλογή του τον Νοέμβριο.

«Η εικόνα των Ισραηλινών που έρχονται στο Μπρούκλιν για να κατασκευάσουν παράνομες σήραγγες φαίνεται τρομερή», είπε ο Άλαν Νάντλερ, συνταξιούχος ραβίνος και ομότιμος καθηγητής συγκριτικής θρησκείας/εβραϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Drew στο Madison, NJ. «Αυτοί οι τύποι του ισραηλινού στρατού πρέπει να είναι στο στρατό για να κατεδαφίσουν τις σήραγγες της Χαμάς. Όλα φαίνονται λίγο τρελά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΕΡΓΕΊ....ΑΘΟΡΥΒΑ ΌΜΟΡΦΑ ΉΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ....
    ΘΥΜΑΣΤΕ;;;

    ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΠΟΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
    ΣΤΟ ΣΆΙΤ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΆΡΘΡΟ:ΠΑΣΧΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΤΟΑΦ,ΓΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΙΑ ΤΟΑΦ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ON LINE.

    ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΝΩΘΕΝ:ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉΣ!
    ΣΚΆΦΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ. Ο ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΖ ΚΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΕΘΕΆΘΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.
    ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΜΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΩΡΊΩΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΎΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΦΎΠΝΙΣΗ.
    ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΤΟΡΘΑΝΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΈΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΊΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΛΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ.
    ΟΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ, Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ....

    Ο ΔΕ ΚΡΌΝΟΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΟΝΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ;
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ STARSEEDS,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ 24/7,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΠΛΟΥ ΑΜΝΗΣΙΑΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ....

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ.
    ΟΥΤΕ ΕΡΗΜΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΊ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΙ ΟΥΤΕ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΝΑ ΚΟΙΜΊΖΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ....

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ,ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΑΣΠΊΔΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΞΑΝΑ,ΟΜΟΡΦΑ,ΑΘΟΡΥΒΑ ΗΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΟΦΆ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις