ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Η Γερμανίδα Von der Leyen λέει στα γρήγορα ότι η Ρωσία έριξε τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία!!!


Σε μια άσχημη περίπτωση ιστορικής παραποίησης, η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είπε ότι η Ρωσία ήταν αυτή που έριξε τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία.

Η ανώτατη αξιωματούχος της ΕΕ (δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά) προσκλήθηκε την Πέμπτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το φιλοΝΑΤΟϊκό think tank the Atlantic Council, όπου παρουσίασε τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Fumio Kishida και τον περιέγραψε ως “σύμμαχο και φίλο”.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας της φον ντερ Λάιεν ήταν αφιερωμένο στην καταδίκη της Ρωσίας για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και στον έπαινο της Ιαπωνίας για τη συμμετοχή της στην εκστρατεία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για την τιμωρία της Μόσχας, αναφέρει το RT.

Υπενθυμίζοντας την επίσκεψή της στη Χιροσίμα για μια συνάντηση των ηγετών της G7 νωρίτερα αυτό το έτος, η φον ντερ Λάιεν είπε: «Πολλοί από τους συγγενείς σας σκοτώθηκαν όταν η ατομική βόμβα ισοπέδωσε τη Χιροσίμα. Μεγάλωσες ακούγοντας τις ιστορίες των επιζώντων και ήθελες να ακούμε τις ίδιες ιστορίες για να αντιμετωπίσουμε το παρελθόν και να μάθουμε για το μέλλον.

Περιέγραψε την εμπειρία ως «καταθραυτική», ειδικά στο πλαίσιο μιας περιόδου «όπου η Ρωσία απειλεί ξανά να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα».

 


Τώρα αν ξέρετε ότι ακόμη και τα ιαπωνικά σχολικά εγχειρίδια δεν αναφέρουν ποιος έριξε τις ατομικές βόμβες, γίνεται σαφές τι είδους παραποίηση της ιστορίας γίνεται εδώ. Οι ατομικές βόμβες που έριξαν οι ΗΠΑ στην Ιαπωνία απλώς έπεσαν από τον ουρανό, σχεδόν σαν φυσική καταστροφή, και ισοπέδωσαν την πόλη!!!

Οι δράστες δεν κατονομάζονται εδώ και χρόνια. Όπως η Von der Leyen δεν κατονόμασε τους δράστες και μάλιστα από τα συμφραζόμενα υποστήριξε ότι ο δράστης ήταν η Ρωσία, η οποία σήμερα «απειλεί να χρησιμοποιήσει ξανά πυρηνικά όπλα», αυτό συνέβη και στην τελευταία επέτειο από τον ατομικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα, όπου Κανείς δεν κάλεσε τις ΗΠΑ που αναφέρονται στις ομιλίες.

Δεδομένου ότι ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Κισίντα είναι μαριονέτα των ΗΠΑ, δεν θα έπρεπε να τον ενοχλούν τα λόγια της Γερμανίδας που δεν έχει εκλεγει από κανένα ευρωπαίο, γιατί στην τελευταία επέτειο της Χιροσίμα, την οποία ανέφερε η Γερμανίδα, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Κισίντα «έλαμψε» επίσης στην ομιλία του χωρίς να ονομάσει τους δράστες που έριξαν τις ατομικές βόμβες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. χα χα χα ...ρε την εβραια ποσο απατη ειναι! .
    δεν παιζεται αυτη η φυλη πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις