Η JAG συλλαμβάνει την ειδικη εκπρόσωπο των ΗΠΑ για την οικονομική ανάκαμψη της Ουκρανίας

 

Είχε περάσει μόλις

μια εβδομάδα από τότε που ο εγκληματίας Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν διόρισε την Πέννυ Πρίτζκερ ως Ειδική Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ για την Οικονομική Ανάκαμψη της Ουκρανίας, όταν οι ερευνητές του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τη συνέλαβαν με την κατηγορία της προδοσίας και εξαπάτησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κοντά στο στούντιο Tyler Perry στο Λευκό Οίκο. στα περίχωρα της Ατλάντα της Τζόρτζια,ειπε μια πηγή της JAG .

Η Pritzker, μια επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος που υπηρέτησε ως υπουργός Εμπορίου υπό τον Hussein Obama από το 2013-2017, είναι ο ιδρυτής των PSP Partners, PSP Capital Partners και Pritzker Realty Group, και συνιδρυτής των Artemis Real Estate Partners and Inspired Capital. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft και υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Είναι η αδερφή του κυβερνήτη του Ιλινόις J.B. Pritzker.

«Το κακό κυκλοφορει σε οικογένειες», σχολίασε η πηγή μας στο JAG.

Οι ντετέκτιβ της κύριας υπηρεσίας διερεύνησης του Πολεμικού Ναυτικού, είπε, άρχισαν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες της Pritzker την ημέρα του ραντεβού της, καθώς τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των Η.Π.Α. εδωσαν τετοια εντολη.


Ο διορισμός της σήκωσε κόκκινες σημαίες και τα Λευκα Καπέλα διαπίστωσαν ότι το καθεστώς θα τη χρησιμοποιούσε ως αγωγό για να στείλει υπεξαιρεθέντα αμερικανικά φορολογικά δολάρια στον Ουκρανό φίλο του Μπάιντεν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Μέσα σε δύο ημέρες, η PSP Capital Partners έλαβε μια κατάθεση 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Οικονομικών, εκ των οποίων τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια μετατράπηκαν σε Bitcoin και προωθήθηκαν σε πορτοφόλι που ανήκει στην Oschadbank, μια κρατική ουκρανική τράπεζα με έδρα το Κίεβο.

Η πηγή μας είπε ότι το γραφείο του αντιναύαρχου Darse E. Crandall συνέταξε αμέσως επίσημες κατηγορίες εναντίον της Pritzker και έδωσε εντολή στους ανακριτές να τη συλλάβουν το συντομότερο δυνατό - προτού προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στο έθνος.

Εν τω μεταξύ, ο ARCYBER έμαθε ότι ο δαίμονας Karine Jean-Pierre είχε ζητήσει την παρουσία της Pritzker στην Ατλάντα για μια φωτογραφία με τον Biden για να επισημοποιηθεί η νέα θέση της Pritzker. Το Deep State είχε μόνο έναν λόγο να καλέσει το περιουσιακό του στοιχείο στην Ατλάντα: να επισκεφτεί τον ψευτικο Λευκό Οίκο, γεμάτο με αντίγραφα του Οβάλ Γραφείου, της Αίθουσας Καταστάσεων και της Αίθουσας Ενημερώσεων, και προσομοιώσεις CGI διοικητικών υπαλλήλων που κρύβονται αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό. Η λαμπερή απομίμηση δεν διακρίνεται από τον αυθεντικό Λευκό Οίκο, εκτός κι αν το δει κανείς χωρίς φιλτρα, κάτι που δυσχεραίνει τα πλήθη των αντρων της Μυστικής Υπηρεσίας και της ιδιωτικής ασφάλειας που υποδύονται τους πεζοναύτες των ΗΠΑ.

Οι έξι ερευνητές που είχαν επιφορτιστεί με τη σύλληψη της Pritzker είχαν οδηγίες να το κάνουν πριν φτάσει στην περιφραγμένη και φυλασσόμενη περίμετρο.

Είχαν φτάσει στη μητροπολιτική περιοχή της Ατλάντα μπροστά από την Pritzker, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ARCYBER, θα οδηγούσε στο συγκρότημα 330 στρεμμάτων, πρώην Συνομοσπονδιακή Στρατιωτική Βάση McPherson, από το σπίτι της στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας.

Αναμένοντας ότι η Pritzker θα ακολουθούσε τη λιγότερο κυκλική διαδρομή, οι ερευνητές με τρία οχήματα έστησαν ενέδρα στη διασταύρωση των λεωφόρων Womack και Hardee, που άνοιγε στο νότιο πάρκινγκ των Tyler Perry Studios.

«Είχαμε τη μάρκα, το μοντέλο και τους αριθμούς πινακίδας του αυτοκινήτου της. Ένας παρατηρητής ηταν σ ετοιμοτητα. Ήξερε την ώρα που έπρεπε να είναι εκεί. Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη. Ξέρετε, χωρις προγραμματισμο υπηρχε περιπτωση να σταματησουμε το λαθος οχημα. Αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν και είναι ντροπιαστικό», είπε η πηγή μας.

Στις 6:30 π.μ., 22 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της JAG αναχαίτισε το αυτοκίνητο της Pritzker καθώς την παρέσυρε στη λεωφόρο Hardee, κολλώντας το ανάμεσα στα μεγαλύτερα, αλεξίσφαιρα SUV τους. Είχε αρπάξει το τηλέφωνό της και πληκτρολογούσε μανιωδώς έναν αριθμό όταν ένας ανακριτής έσπασε το παράθυρο με ένα ατσάλινο μπαστούνι και έσυρε την Pritzker που ούρλιαζε από το όχημα.

«Είμαι εδώ για να δω τον Πρόεδρο Μπάιντεν!» αναφώνησε εκείνη.

Η πηγή μας είπε ότι της έβαλαν χειροπέδες, της φίμωσαν και την έβαλαν σε ένα από τα SUV της JAG.

«Θα της επιτραπεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της όπως όλοι οι Deep Staters», είπε. «Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά σε τι έχει μπερδευτεί; Δεν είναι μόνο οι παράνομες μεταφορές χρημάτων στην Ουκρανία. Αυτή η γυναίκα είναι μια καταραμένη δισεκατομμυριούχος από μόνη της, και ξόδεψε 200.000 $ [ήταν 200 εκατομμύρια δολάρια (ευχαριστώ τους σχολιαστές) και η πηγή εκανε λάθος τα μηδενικα] από την κορυφή αυτού του 1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Αυτή είναι η αληθινή απληστία».

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπέλα υποστηρίζουν ότι το καθεστώς έχει δώσει στον Zelenskyy πολύ περισσότερα από τα δημοσίως αναφερόμενα 75 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συντηρητική εκτίμησή τους ανεβάζει το ποσό πάνω από ένα τρισεκατομμύριο.

Κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, η ιστοσελιδα θα δημοσιεύσει μια λεπτομερή έκθεση για τον ψεύτικο Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι του Μπάιντεν το μίσθωσαν και άρχισαν να τον παρέχουν μήνες πριν από τις εκλογές του 2020. Θα αναφέρουμε επίσης λεπτομερώς γιατί τα Λευκα Καπέλα δεν το έχουν βομβαρδίσει




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις