Ο στρατηγος Milley λεει απο το GITMO οτι δουλευει ακομα για τον προεδρο TRUMP

 

Ο άτιμος Mark A. Milley,

τώρα στο Γκουαντάναμο, είπε στους ανακριτές του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ότι εκαναν λαθος επειδή εργαζόταν μυστικά για τον Πρόεδρο Donald J. Trump από το J6 και ότι η αποστολή του στρατηγού Smith εμπόδιζε την επιχειρησιακή ασφάλεια. Ειπε μια πηγή της JAG .


Ήταν η δεύτερη φορά που ο Milley ισχυρίστηκε χωρίς αποδείξεις ότι αυτός και ο Τραμπ ήταν ιδιωτικοί συνεργάτες σε μια εξαιρετικά μυστική δραση για την ανατροπή του Deep State και την οποία όλα τα άλλα Λευκα Καπέλα, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγών Smith και Berger και το συμβουλιο των Λευκων Καπελων, αγνοούσαν. Η πρώτη ήρθε μετά την αποπομπή του από το Πεντάγωνο τον Μάιο του 2021, όταν δραπέτευσε πίσω στο Deep State αφού απέρριψε μια συμφωνία -οι λεπτομέρειες αυτής δεν είναι ακόμη σαφείς- που θα τον γλίτωνε από ένα στρατιωτικό δικαστήριο για προδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών και του POTUS . Ο Milley είχε παραμείνει ελεύθερος, χρησιμοποιώντας σωσιες για να θολώσει τις κινήσεις του, μέχρι τη σύλληψή του στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον το πρωί της Δευτέρας, μετά την οποία στάλθηκε στο GITMO για ανάκριση.

Η πηγή μας είπε ότι οι ερευνητές πέρασαν αρκετές ώρες ανακρίνοντας τον Milley το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά ο ντροπιασμένος στρατηγός είτε αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις είτε έδωσε ασχετες, μη επαληθεύσιμες απαντήσεις. Ο Milley επέμεινε ότι αυτός και ο Τραμπ ήταν μια ομάδα και ότι ο στρατηγός Σμιθ, όπως και ο προκάτοχός του, ήταν ένα «προδοτικό απόβρασμα» ευθυγραμμισμένο με την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Όταν του είπαν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα λάβει σύντομα ένα τηλεφώνημα για να επιβεβαιώσει την ιστορία, ο Milley φέρεται να απάντησε: «Θα το αρνηθεί. Αυτός πρέπει να κανει. Είναι μέρος του σχεδίου - έτσι είναι το μυστικό. Ο Πρόεδρος Τραμπ θα πάρει το μέρος του Σμιθ και του Κράνταλ, αλλά θα το μετανιώσετε για όλα αυτά στο τέλος. Θα το κάνετε όλοι. Γιατί νομίζεις ότι με άφησε να φύγω από την αρχή;»

Αυτό που δεν ήξερε, ωστόσο,ήταν ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε μιλήσει στον Τραμπ μέσα σε λίγα λεπτά από τη σύλληψη και ο Τραμπ χαρακτήρισε τον Μίλεϊ , «προδότη στρατηγό» και «στρατηγό ριζοσπαστικο» που θα έπρεπε να δικαστεί και να καταδικαστει για προδοσία «όπως δεν έχουμε δει ξανα ποτέ»,διαψευδοντας τη γελοία ιστορία του Milley .


Οι έμπειροι ερευνητές δεν εντυπωσιάστηκαν. Ρώτησαν γιατί ο Milley ήταν ανεμβολίαστος, Επιβεβαιώθηκε από την εξέταση αίματος μετά τη σύλληψή του και ενθάρρυνε ενεργά και γυναικες να εμβολιάσουν τα βρέφη τους, όπως ορίζεται σε ένα email που είχε στείλει στον Lloyd Austin ενώ βρισκόταν κρυπτομενος. «Με λυπεί βαθιά όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις καθυστερούν τον εμβολιασμό των εξαρτώμενων παιδιών. Παρέχουμε φροντίδα υγείας τους. Εάν ένα άθλιο παιδί κολλήσει COVID-19 επειδή ένας ηλίθιος γονέας διστάζει για τα εμβόλια, αυτό θέτει σε κίνδυνο την ετοιμότητα μάχης επειδή ο γονέας πρέπει να φροντίσει ένα άρρωστο παιδί. Πρέπει να επαναφέρουμε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς», διάβασε δυνατά ένας ερευνητής.

Ο Μάιλι ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ότι έγραψε την επιστολή και είπε ότι η κατάσταση του εμβολιασμού του δεν ήταν υπόθεση κανενός άλλου.

«Σίγουρα, ξέρουμε ότι έχετε σωσιες να τρέχουν», απάντησε ένας ερευνητής.

Ήθελαν επίσης να μάθουν γιατί η υπογραφή του Milley, επαληθευμένη μέσω ανάλυσης χειρόγραφου, εμφανίστηκε σε τριάντα τέσσερα έγγραφα που εμπλουτίζουν τον Volodymyr Zelenskyy με δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και όπλα χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου. Σε κάθε ένα, η υπογραφή του Milley ήταν κάτω από αυτή του Lloyd Austin.

«Συνεργάζομαι με τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει», είπε ο Milley.

«Αυτή ήταν η απάντησή του σε όλες τις ερωτήσεις», είπε η πηγή μας. «Τελικά ζήτησε έναν δικηγόρο και η JAG θα ορίσει έναν. Προς το παρόν, δεν έχουμε ακούσει αν ο Τραμπ σκοπεύει να επισκεφθεί τον προδότη. Ελπίζω να το κάνει." 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ !
    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ
    ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ !!
    ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις