Οι θεωρίες συνωμοσίας στην ταινία του Netflix "They Cloned Tyrone": κλωνοποίησαν πραγματικά τον Jamie Foxx...?


Οι θεωρίες συνωμοσίας στην ταινία του Netflix "They Cloned Tyrone": κλωνοποίησαν πραγματικά τον Jamie Foxx; 
25η Σεπτεμβρίου 2023
 
Στην ταινία του Netflix "They Cloned Tyrone", ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jamie Foxx κλωνοποιείται σε ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο μιας ελίτ οργάνωσης.
Περιέργως, περίπου τη στιγμή της κυκλοφορίας της ταινίας, ο Foxx νοσηλεύτηκε για λόγους που παραμένουν μυστηριώδεις μέχρι σήμερα ... Και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι κλωνοποιήθηκε.
Εδώ είναι μια ματιά σε αυτή την παράξενη κατάσταση και τα μηνύματα που κρύβονται σε αυτή την ταινία.
Μόλις κυκλοφόρησε το "They Cloned Tyrone" στο Netflix, η ταινία χαιρετίστηκε ως μοντέρνο κλασικό. [σύγχρονη κλασική].
Η ταινία αναμιγνύει το blaxploitation της δεκαετίας του 1970 με στοιχεία κωμωδίας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας και έχει επαινεθεί από τους κριτικούς για το διαφυλικό στυλ της [ το στυλ της που καθορίζει το φύλο] και την ερμηνεία των πρωταγωνιστών της John Boyega, Teyonah Parris και Jamie Foxx.
Η ταινία ξεκινά ως μια τυπική γκανγκστερική ταινία με σκοτεινές σκηνές με εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες [μαστροπούς ] και τις παροιμιώδεις τσάπες τους. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πολύ συνωμοτικά πολύ γρήγορα όταν οι πρωταγωνιστές κάνουν μια περίεργη ανακάλυψη: οι άνθρωποι στη γειτονιά τους ελέγχονται από τα ναρκωτικά που βρίσκονται σε τρόφιμα, ποτά και προϊόντα ομορφιάς.
Ακόμα χειρότερα, τα πιο σημαντικά μέλη της κοινότητας είναι στην πραγματικότητα κλώνοι που δημιουργήθηκαν σε ένα υπόγειο εργαστήριο μιας ισχυρής ελίτ οργάνωσης.
Εδώ είναι που γίνεται πραγματικά περίεργο. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του They Cloned Tyrone, ο Jamie Foxx νοσηλεύτηκε για μυστηριώδεις λόγους που παραμένουν μυστηριώδεις μέχρι σήμερα.

Κλωνοποίησες τον Τζέιμι;
Μετά την παρατεταμένη παραμονή του στο νοσοκομείο, η οποία πυροδότησε πολλές φήμες (συμπεριλαμβανομένων των συνεπειών ενός εμβολιασμού COVID-19), ο Jamie Foxx πήγε σε αποτοξίνωση. [απεξάρτηση].
Οι θεωρίες συνωμοσίας στο "They Cloned Tyrone" και η σύνδεσή τους με τη μυστηριώδη νοσηλεία του Jamie Foxx

[φωτο--Ένας τίτλος για τον Jamie Foxx που πηγαίνει σε μια «εγκατάσταση αποτοξίνωσης [απεξάρτησης ]» (που είναι συχνά μια κωδική λέξη για τον επαναπρογραμματισμό) μετά τη μυστηριώδη παραμονή του στο νοσοκομείο].

Λίγους μήνες αργότερα, ο Jamie επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ετυμηγορία ήταν: Ο Jamie Foxx κλωνοποιήθηκε. Σύμφωνα με ορισμένους, ο Jamie Foxx φαίνεται και ακούγεται διαφορετικός.

[Ένα βίντεο TikTok για την κλωνοποίηση του Jamie Foxx.]

Αρκετές διασημότητες ενοχλήθηκαν από τις φήμες και επικοινώνησαν απευθείας μαζί τους.
«Πέρασα κάτι που νόμιζα ότι δεν θα βιώσω ποτέ», είπε ο Foxx. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν ή ήθελαν να ακούσουν ενημερώσεις. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, απλά δεν ήθελα να με δεις έτσι, φίλε... Δεν ήθελα να με δεις ενώ τελείωναν οι μάνικες μου. [με τα σωληνάρια να βγαίνουν]. Και προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».
Οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να πιστεύουν ότι ο Jamie είναι τώρα κλώνος ή AI, παρά ότι ο άνθρωπος ήταν απλά σοβαρά άρρωστος και σχεδόν ετοιμοθάνατος... Γιατί δεν φαίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ ο ίδιος??? Φαίνεσαι διαφορετικός μετά από ένα κακό κρυολόγημα! Smh weirdos.. https://t.co/EWklg56bnW
— ICE T (@FINALLEVEL) 23 Ιουλίου 2023

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι ερμηνεύουν ότι ο Ice T είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος για τις φήμες κλώνων, μια τυπική περίπτωση "υπερβολικής διαμαρτυρίας". Είναι σαν: Γιατί νοιάζεσαι τόσο πολύ;

Οι φήμες ήταν τόσο επίμονες που ο ίδιος ο Foxx τις απευθύνθηκε στο Twitter.
Στιγμιότυπο οθόνης 2023 09 12
Παρατηρήστε το διακριτικό σημάδι του ενός ματιού στην εικόνα προφίλ.
Η πρώτη απάντηση κάτω από αυτό το tweet:
Για κάποιο λόγο, αυτές οι φήμες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στην κοινότητα black/hip-hop. Στην πραγματικότητα, αρκετές διασημότητες που πήγαν στη φυλακή ή σε διάφορες εγκαταστάσεις υγείας λέγεται ότι επέστρεψαν «διαφορετικά». Και πολλοί πιστεύουν ότι είναι κλώνοι. Για παράδειγμα, όταν ο ράπερ Gucci Mane βγήκε από τη φυλακή χωρίς το τατουάζ του προσώπου του, υπήρχαν πολλές φήμες για κλώνους.
Φυσικά, αυτές οι φήμες κλώνων είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων με επιρροή που είναι «θεσμοθετημένοι»«θεσμοποιούνται» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και καταλήγουν εντελώς αλλαγμένοι και σχεδόν αγνώριστοι. Είναι αποτέλεσμα κλωνοποίησης; Έλεγχος του νου; Είναι δύσκολο να πω. Ωστόσο, όλες αυτές οι φήμες (και άλλες θεωρίες συνωμοσίας) αντιμετωπίζονται άμεσα στο They Cloned Tyrone.
Αλλά ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα πίσω από αυτή την ταινία; Ας ρίξουμε μια ματιά.

(σχετικό δημοσίευμα--Shapeshifters, κλώνοι και doppelgangers – θεωρία συνωμοσίας ή τεχνολογική πραγματικότητα; )

Κλωνοποίησαν τον Tyrone
[φωτο--Οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας: Yo-Yo (), Slick Charles (μαστροπός) και Fontaine (έμπορος ναρκωτικών)].

Το They Cloned Tyrone διαδραματίζεται σε μια φανταστική εποχή: οι άνθρωποι φαίνεται να χρησιμοποιούν τεχνολογία από τη δεκαετία του '70, ενώ τα υπόγεια εργαστήρια φαίνονται εξαιρετικά φουτουριστικά. Η ταινία λαμβάνει χώρα επίσης σε μια φανταστική τοποθεσία: μια γειτονιά που ονομάζεται The Glen.

[φωτο--Οι πινακίδες κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μας υπενθυμίζουν ότι η ταινία διαδραματίζεται σε ένα παράξενο, διασχιστικό μέρος.]
Με τις αόριστες αναφορές της στον χρόνο και τον τόπο, η ταινία ενθαρρύνει συνεχώς τον θεατή να αναρωτηθεί πότε και πού συμβαίνει αυτό. Με άλλα λόγια, νιώθουμε σαν κλώνοι όταν απελευθερώνονται στην κοινωνία για πρώτη φορά.
Η πρώτη σκηνή του They Cloned Tyrone δίνει τον συνωμοτικό τόνο για το υπόλοιπο της ταινίας: ένας τυχαίος τύπος μιλάει για το πώς παρακολούθησε πρόσφατα τον Michael Jackson και τον Tupac Shakur. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι θάνατοι αυτών των δύο αστεριών βρίσκονται στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας που δεν πεθαίνουν ποτέ.
Κάθε μέρα, ο Fountaine [Φουντέιν ] αγοράζει μπύρα από την τοπική κάβα και τη δίνει σε έναν γέρο που συνεχίζει να λέει αινιγματικές [κρυπτικές] ανοησίες. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτουμε ότι πραγματικά ξέρει.
Ο γέρος λέει στον Fountaine, «Είναι στο νερό». Το νόημα: Η παροχή νερού είναι μολυσμένη με χημικές ουσίες που επηρεάζουν το μυαλό.

[Φωτο--Αργότερα, ο Fountaine φαίνεται να είναι ένας άντρας που μοιάζει με ζόμπι που περιπλανιέται στους δρόμους και απάγεται από ένα μαύρο φορτηγό.]

Όταν συμβαίνει αυτό, ο γέρος λέει: "Μέχρι να δείτε τον μάγο άλλη μια φορά."
Σύντομα μαθαίνουμε τι εννοούσε ο γέρος με αυτό το αινιγματικό σχόλιο: το ζόμπι ήταν κλώνος και επέστρεψε στο υπόγειο εργαστήριο για επαναπρογραμματισμό.

Ενδιαφέρον γεγονός: Ο Μάγος του Οζ είναι ένα πολύ γνωστό σενάριο προγραμματισμού MKULTRA.
Αργότερα, ο γέρος λέει στον Fountaine: Φουντέιν:
«Στη χώρα των τυφλών...»
Αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα τη σκέψη του, όλοι γνωρίζουμε τι λέει αυτό το παλιό ρητό:
«Στη χώρα των τυφλών, ο μονόφθαλμος είναι βασιλιάς».
Αυτή η παροιμία συνοψίζει την ταινία και, στην πραγματικότητα, ολόκληρη την πλοκή του The Vigilant Citizen: «Άγρυπνου Πολίτη»: Η απόκρυφη ελίτ (της οποίας το αγαπημένο σύμβολο είναι το Μάτι που βλέπει τα πάντα) ελέγχει μια μάζα ατόμων που είναι τυφλά σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

[Φωτο--Κατάλληλα, το λογότυπο του οργανισμού που ελέγχει το μυαλό είναι ένα στυλιζαρισμένο μάτι.]
Αφού προειδοποιούνται από τον γέρο, οι πρωταγωνιστές της ταινίας ανακαλύπτουν πόσο βαθιά πηγαίνει η συνωμοσία.
«Είμαστε παντού»
Ο Φουντέιν ανακαλύπτει το πτώμα [σώμα ] του σε ένα υπόγειο εργαστήριο.
Όταν ο Fountaine συνειδητοποιεί ότι μπορεί να είναι κλώνος, αρχίζει να ερευνά με τους δύο φίλους του. Σύντομα, ανακαλύπτει ανελκυστήρες σε στρατηγικά σημεία της γειτονιάς, όπως το σπίτι παγίδα (όπου τα ναρκωτικά διανέμονται στην κοινότητα) και η τοπική εκκλησία (η οποία έχει παραβιαστεί από την οργάνωση).
Αυτοί οι ανελκυστήρες οδηγούν σε τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις όπου παράγονται ναρκωτικά και εκτελείται εκτεταμένος έλεγχος του νου στα υποκείμενα.

[Φωτο--Το τρίο ανακαλύπτει ένα υπόγειο εργαστήριο που παράγει ένα αποτελεσματικό φάρμακο. Όλοι οι άνθρωποι στο εργαστήριο είναι λευκοί άνθρωποι με αφρό (σύντομα θα καταλάβουμε γιατί)].

Αυτό το φάρμακο κάνει τους ανθρώπους να είναι υπάκουοι, πειθήνιοι εύκολο να ελεγχθούν και να αγνοούν τα δεινά τους. Προκειμένου να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αυτό το φάρμακο αναμιγνύεται σε στερεότυπα προϊόντα που σχετίζονται με τις μαύρες κοινότητες: τηγανητό κοτόπουλο, κρέμα περμανάντ και ποτά σταφυλιών. [ροφήματα σταφυλιού].

[Φωτο--Τα προϊόντα που περιέχουν ναρκωτικά προωθούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων και διαφημιστικών πινακίδων.]
[φωτο--Ενώ τρώνε τηγανητό κοτόπουλο, το τρίο αρχίζει να γελάει ανεξέλεγκτα αντί να επικεντρώνεται σε πιεστικά προβλήματα].

Ο οργανισμός διεξάγει επίσης πειράματα ελέγχου του νου σε αδαή άτομα. [ σε άτομα που δεν το θέλουν, δηλαδή εν αγνοία τους]

Στα υπόγεια εργαστήρια, οι σκλάβοι που ελέγχονται από το μυαλό αναγκάζονται να παρακολουθούν υλικό πλύσης εγκεφάλου. Η συγκεκριμένη σκηνή θυμίζει τη διαβόητη σκηνή «υπερ-βίας» στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. [Clockwork Orange ]

[Φωτο--Πριν απελευθερωθούν στην κοινωνία, [κοινότητα ] οι κλώνοι «ενημερώνονται» για τις προηγούμενες ζωές τους].

Προκειμένου να προσεγγίσει ανθρώπους σε όλη την κοινότητα, ο οργανισμός ασχολείται με στρατηγικά μέρη [δραστηριοποιείται σε στρατηγικές τοποθεσίες] όπως η τοπική εκκλησία.

Συμβιβασμένη Εκκλησία
[Φωτο--Η τοπική εκκλησία φέρει συμβολικό όνομα].

Οι Γραφές αναφέρονται στη Σιών ως «πόλη αγιότητας» και «πόλη καταφυγίου» όπου ο Κύριος προστατεύει τον λαό Του από το κακό του κόσμου. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η εκκλησία έχει γίνει ένας τόπος ελέγχου του νου για τον οργανισμό.

[Φωτο--Ο πάστορας δίνει ένα παθιασμένο κήρυγμα ... Αλλά τα λόγια του έχουν διπλή σημασία].

Ενώ ο πάστορας φαίνεται να μιλάει για τον Θεό, στην πραγματικότητα μιλάει για την ελίτ οργάνωση που ελέγχει τον κόσμο.
«Τα μάτια του είναι παντού! Προσέχουμε τους κακούς και τους καλούς, αλλά προσέχουμε και τους κακούς. Και ξέρετε τι θέλει περισσότερο από τον καθένα από εσάς; Υπακοή!»
Στη συνέχεια, ο οργανίστας[ οργανοπαίκτης ] παίζει μια εκκλησιαστική εκδοχή του τραγουδιού του Juvenile "Back That Azz Up" ενώ οι άνθρωποι αναστατώνονται - ένας πολύ καλός τρόπος για να τονιστεί η ηθική διαφθορά αυτής της εκκλησίας.

Οι άνθρωποι στην εκκλησία καταναλώνουν πολλά ποτά σταφυλιών που περιέχουν ναρκωτικά.
[Φωτο--Αργότερα, ανακαλύπτουμε ότι ο Ιεροκήρυκας είναι ένας κλώνος προγραμματισμένος από την ελίτ].

Υπάρχει ένα άλλο στρατηγικό μέρος όπου ο οργανισμός μπορεί να ελέγξει το μυαλό των ανθρώπων: το πολύ σημαντικό κλαμπ.

Μουσική για τον έλεγχο του νου
[Φωτο--Μέσω μιας δισκογραφικής [μουσικής ] εταιρείας που ονομάζεται Ruckus, ο οργανισμός δημιουργεί μουσική που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί ορισμένα συναισθήματα].

Οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν ότι το τοπικό κλαμπ είναι ένα «κέντρο διανομής» για αυτή τη διεφθαρμένη μουσική. [ αυτής της διεφθαρμένης μουσικής].
Όταν ο DJ του club μιλάει στο κοινό, συνειδητοποιούμε για άλλη μια φορά ότι τα λόγια του έχουν διπλή σημασία.
«Πήρα αυτό το νέο Ruckus κατευθείαν από το εργαστήριο. Αυτό ήταν, άσε τη μουσική να πάρει τον έλεγχο, μωρό μου».

Στη ραπ ορολογία, το "εργαστήριο" αναφέρεται συνήθως στο μουσικό στούντιο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι κυριολεκτικά ένα εργαστήριο.
[Φωτο--μην ακούς αυτή την αηδία, είναι ένα από τα τραγούδια τους
--Αυτό είναι βασικά αυτό που λέω εδώ και χρόνια.]

Η μουσική τελικά παίρνει τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων που στρέφονται εναντίον των πρωταγωνιστών. Ναι, η ποπ μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οπλίσει τους ανθρώπους. Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ ανησυχητικού παγόβουνου.

Το [γενικό ] Ρυθμιστικό Σχέδιο

[Φωτο--Μια προπαγανδιστική πινακίδα [διαφημιστική πινακίδα προπαγάνδας ] στην υπόγεια εγκατάσταση: επιστήμη και τεχνολογία DNA για την επίτευξη «ενότητας».]
Αφού εκθέσουν κάθε είδους τρέλα,[ αποκάλυψαν κάθε είδους παραξενιές], οι άνθρωποι στη γειτονιά καταλήγουν στο ακόλουθο συμπέρασμα:
«Προσπαθείς λοιπόν να με κάνεις να πιστέψω ότι υπάρχουν ένα σωρό τρελοί από κάτω μου που μοιάζουν με τον Μπιλ Νάι, τον επιστήμονα; Πειραματιζόμαστε με μαύρους ανθρώπους , κλωνοποιούμε νίγκα [νίγκες ] που μοιάζουν με εσένα, ώστε να μπορούν να ελέγχουν το μυαλό μας;»

Ποιος είναι όμως ο τελικός στόχος όλων αυτών; Ένα μέλος της οργάνωσης εξηγεί:
«Η Αμερική ήταν ένα πείραμα. Μια μισοψημένη ιδέα, που εφευρέθηκε από αριστοκράτες ιδεολόγους που ζουν σε αρχοντικά χτισμένα από σκλάβους. Και όταν έκαναν check out, μας άφησαν τον λογαριασμό. Μια χώρα που βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο με τον εαυτό της. Δεν υπάρχει κοινό έδαφος, δεν υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει ειρήνη.
Αν όλοι συμφωνούμε, τότε δεν σκίζουμε ο ένας το κεφάλι του άλλου και όλα αυτά έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν. Και γι' αυτό αγωνιζόμαστε. Κρατώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ενωμένες».
Αλλά στο τέλος της ταινίας, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα σχέδια για την επίτευξη της «ενότητας».

[Φωτο--Η οργάνωση θέλει να δημιουργήσει μια ενιαία ανθρώπινη φυλή (ένα μείγμα όλων των φυλών) - ένα σχέδιο που θα χρειαστεί αρκετές γενιές για να εφαρμοστεί.]

Ο υπεύθυνος λέει: «Βλέπετε, οι ισχυροί, οι αόρατοι άνθρωποι από πάνω μου, που κινούν τα νήματα, δεν έχουν επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χρόνια πειραματισμού. Δισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν, αλλά καμία πραγματική ειρήνη στην Αμερική. Προϊόντα μαλλιών, τραγούδια στο ραδιόφωνο, τηγανητό κοτόπουλο, κλώνοι που διατηρούν την παρωδία. Κοντόφθαλμη σπατάλη πόρων.

Δεν αρκεί να λέμε ευχαριστώ που σκεφτόμαστε το ίδιο, πρέπει να είμαστε ίδιοι».

Ορίστε: τα σχέδια της ελίτ είναι κρυμμένα σε κοινή θέα [από τα μάτια όλων]. Παρ 'όλα αυτά, είναι "επιστημονική φαντασία".
Τελικά
Με την πρώτη ματιά, το They Cloned Tyrone φαίνεται να αποκαλύπτει πολλά από τα σκιερά πράγματα που έχουν συζητηθεί σε αυτόν και σε άλλους ιστότοπους εδώ και χρόνια. Η ταινία απεικονίζει κατάφωρα πειράματα ελέγχου του νου, χημικές ουσίες που βρίσκονται σε καταναλωτικά προϊόντα, συμβιβασμένους ηγέτες κοινοτήτων και, φυσικά, μουσική με κακόβουλες προθέσεις.
Επιπλέον, η ταινία αντιμετωπίζει έναν από τους κύριους στόχους της ελίτ: τη δημιουργία μιας ενιαίας, ομογενοποιημένης φυλής για να [που θα] επιτρέψει την εμφάνιση [ανάδυση] μιας νέας παγκόσμιας τάξης.
Ενώ η πτυχή του DNA / κλωνοποίησης της συνωμοσίας είναι προς συζήτηση, μια παρόμοια ατζέντα ακολουθείται [επιδιώκεται] επί του παρόντος: μαζικές μεταναστευτικές κινήσεις πραγματοποιούνται σκόπιμα σε όλο τον κόσμο, γεγονός που θα θολώσει τις φυλές και τις εθνικότητες με την πάροδο του χρόνου.
Εκτός από αυτό, το They Cloned Tyrone είναι μια ταινία Netflix - μια πλατφόρμα γνωστή για προπαγάνδα που σίγουρα δεν λέει την αλήθεια. Ενώ η ταινία φαίνεται να είναι «συνειδητή», τελικά επιτυγχάνει το ακριβώς αντίθετο: μυθιστορηματοποιεί στοιχεία αλήθειας σε μια θάλασσα μυθοπλασίας.
Είναι μέρος της ατζέντας της ελίτ που ονομάζεται «αποκάλυψη της μεθόδου», όπου τα σχέδιά τους αποκαλύπτονται (και γίνονται παθητικά αποδεκτά) στο κοινό. Οδηγεί επίσης τους ανθρώπους να συνδέσουν αυτά τα κομμάτια [ψήγματα ] αλήθειας με την επιστημονική φαντασία και όχι με την πραγματική ζωή.
Η ταινία διαστρεβλώνει επίσης την πραγματικότητα απεικονίζοντας τη συνωμοσία ως ζήτημα μεταξύ μαύρων και λευκών (και όχι ως ελίτ εναντίον των μαζών), συμβάλλοντας σε μια από τις αγαπημένες ατζέντες της ελίτ: τη φυλετική διαίρεση. τον φυλετικό διχασμό.
Εν ολίγοις, το They Cloned Tyrone παρουσιάζει μια παράξενη, μη ισορροπημένη [απρόσκοπτη] εκδοχή της πραγματικότητας. Λίγο σαν αυτή τη νέα "κλωνοποιημένη" έκδοση του Jamie Foxx. 
 
 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις