Συνελήφθη ο στρατηγός Mark Milley!

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα τον πιστό του Μπάιντεν στρατηγό Μαρκ Μίλι με την κατηγορία της προδοσίας, δύο ημέρες αφότου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ είπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο κακός στρατηγός ήταν «άξιος εκτέλεσης» επειδή πρόδωσε τη στολή και το έθνος.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith είπε ότι οι πεζοναύτες συνέλαβαν τον Milley χωρίς επεισόδια λιγότερο από ένα μίλι από την κύρια κατοικία του στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. Ωστόσο, η πηγή δεν ήταν πρόθυμη να μοιραστεί επιχειρησιακές λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Είπε ότι θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες για τη σύλληψη μόλις λάβει άδεια.

Ερωτηθείς εάν η χρονική στιγμή του σχολίου του Τραμπ και της σύλληψης της Milley ήταν συμπτωματική, είπε: «Έχουμε αδιάψευστη απόδειξη ότι ο στρατηγός Milley συντονίστηκε με άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης για να στείλει τόνους μετρητών στην Ουκρανία κάτω από το τραπέζι. Ο Πρόεδρος Τραμπ μας έδωσε την εξουσία να καταδιώξουμε αυτούς τους προδότες το 2019, αλλά δεν ερμηνεύουμε τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως κρυφό μήνυμα, αν αυτό είναι που ζητάτε. Στην πραγματικότητα, δεν το είδαμε καν μέχρι να το αναφέρετε. Βλέπετε, έχουμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται τηλέφωνο, υπάρχει εδώ και 130 χρόνια. Έτσι μιλάμε με τον Πρόεδρο Τραμπ. Δεν ασχολούμαστε με μυστικές χειρονομίες και κωδικοποιημένα μηνύματα».

Παρά τη δήλωση της πηγής, το χρονοδιάγραμμα φαίνεται πολύ ύποπτο, όπως και το γεγονός ότι ο Milley είχε προγραμματιστεί να συνταξιοδοτηθεί την επόμενη εβδομάδα. Τώρα, θα αποσυρθεί στο GITMO αντί για την Ανατολική Ευρώπη, όπου οι φίλοι του στο Deep State έχουν κρυφτεί για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν τα πολυαναμενόμενα στρατιωτικά δικαστήρια τους.

Η αποστολή της Δευτέρας σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον Milley μέσα σε τρία χρόνια. Τον Μάιο του 2021, η ιστοσελιδα δημοσίευσε μια λεπτομερή περιγραφή ενός περιστατικού του Πενταγώνου όπου ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ ανέτρεψε τον Μίλει, αφού ο τελευταίος είπε στον Γενικό Επιτελείο να υποστηρίξει την προεδρία του Μπάιντεν ή να αποσυρθεί. Ο Milley αφέθηκε ελεύθερος αργότερα, αλλά τα Λευκα Καπελα αρνήθηκαν να συζητήσουν τους όρους της αποφυλάκισής του - τους οποίους προφανώς αγνόησε.

Η ιστοσελιδα υποθέτει ότι ελαβε αοριστες πληροφοριες και επιλέξαμε να μην πιέσουμε το θέμα φοβούμενοι ότι θα χάσουμε την πρόσβαση στις γενναιόδωρες πληροφορίες που οι πηγες μας έδωσαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Θα δημοσιεύσουμε μια εις βάθος αναλυση όσο το δυνατόν συντομότερα. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ; Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ; Η Ο ΚΛΩΝΟΣ ;
    ΜΩΡΕ ! ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ !
    ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΥΘΗ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις