Ρώσοι Ειδικοί: Γλυκάθηκε Ο Ερντογάν Με Της Επιτυχίες Του Αζερμπαϊτζάν Στο Καραμπάχ Και Ετοιμάζει Πόλεμο Αστραπή Σε Αιγαίο-Κύπρο!


Μετά τη Στρατιωτική επιχείρηση του Αζερμπαϊτζάν, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρώσοι ειδικοί, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στην Αθήνα, και λένε, ότι η Πολεμικές επιτυχίες του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά την Τουρκία, μπορεί να ωθήσει τον ίδιο τον Ερντογάν, να επιλύσει της εδαφικές διαφορές, και τα προβλήματα με την Ελλάδα, με ένα Πόλεμο αστραπή!

Το Μπακού, είχε τη μόνη δυσκολία, να αναγνώριση το ψευδοκράτος των Τουρκοκυπρίων, γιατί φοβούνται, ότι η Αθήνα, και η Λευκωσία, θα αναγνώριζαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ, ως ανεξάρτητο, αλλά τώρα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, ούτε για την Άγκυρα, ούτε για το Μπακού.

Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν, ενδέχεται να αναγνωρίσουν το  ψευδοκράτος, και κατά συνέπεια, αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για τον Ερντογάν, να ενεργήσει με τη βία, για παράδειγμα, στα νησιά του Αιγαίου.

Το  ψευδοκράτος, βρίσκεται υπό ντε φάκτο, σε Τουρκικό έλεγχο, και αναγνωρίζεται από την Άγκυρα, ως ανεξάρτητο Κράτος, ο πληθυσμός του, μόλις που αγγίζει, τις 350 χιλιάδες άτομα.

Το 2024, το ψευδοκράτος, θα γιορτάσει την επέτειο μισού αιώνα, από τη σύστασή του, και σύμφωνα με την Ρωσία, μέχρι αυτό το έτος, μπορεί να αναγνωριστεί από το Αζερμπαϊτζάν, και από μια σειρά άλλων Χωρών, πχ Ρωσία, που έχουν στενούς δεσμούς με την Άγκυρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις