Ο στρατηγός Mark Milley πηγαίνει στο GITMO

 

Τα Λευκα Καπελα

ελπίζουν ότι η σύλληψη του πρώην Προέδρου του Μικτού Επιτελείου(ΑΓΕΕΘΑ) Στρατηγού Mark A. Milley θα κανει το στρατιωτικό κλιμάκιο των Μαυρων Καπελων να σκεφτεί δύο φορές πριν ορκιστεί τυφλή πίστη σε έναν παράνομο πρόεδρο, γνωρίζοντας τώρα ότι ακόμη και ο υψηλόβαθμός του , ο μακροβιότερος ηγέτης δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη συνταγματική δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρθηκε χθες, πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Milley, 65 ετών, στη Βιρτζίνια. Από τότε μάθαμε ότι η σύλληψη έγινε στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον —όχι στην κατοικία του Μάιλι— όπου σκόπευε να αποτίσει σεβασμό σε έναν "πεσμένο" σύντροφο. Η πηγή μας είπε ότι η επιχείρηση ήταν το αποκορύφωμα πολυετούς εργασίας και χιλιάδων εργατοωρών που ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκδίωξη του Milley από το Πεντάγωνο τον Μάιο του 2021.

Μετά την ασυνήθιστη εκδίωξη του Milley, ο στρατηγός Berger τον έφερε ενώπιον του Προέδρου Trump, ο οποίος ζήτησε απαντήσεις για το γιατί ο Milley είχε ταχθεί με τη Nancy Pelosi στο J6 και συγκέντρωνε έναν στρατό από "Never Trumpers" στον στρατό των ΗΠΑ. Ο Τραμπ φέρεται να χάρισε στον Μίλεϊ το υπολλοιπο μιας ζωής. Ωστόσο, ο Milley επέμεινε ότι δεν είχε προδώσει τον πρόεδρό του, λέγοντας ότι εργαζόταν κρυφά για να αποκαλύψει τους αρουραίους του βάλτου που μολύνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Μίλι είπε στον Τραμπ ότι ήταν «τόσο κοντά» στην αποκάλυψη της διαφθοράς όταν οι άνδρες του στρατηγού Μπέργκερ τον έβαλαν στο Πεντάγωνο. Στην πραγματικότητα, ο Milley κατηγόρησε τον στρατηγό Μπέργκερ ότι είναι Deep Stater και προειδοποίησε τον Τραμπ να προχωρησει και να μιλήσει προσεκτικά παρουσία του στρατηγού Μπέργκερ. Ο Πρόεδρος Τραμπ απέρριψε την κατηγορία ως γελοίο υπαινιγμό, αλλά δυσκολεύτηκε επίσης να πιστέψει ότι ο Milley, η οποία είχε υπηρετήσει τη στολή και το έθνος από το 1980 και ηγήθηκε αρκετές επιτυχημένες στρατιωτικές εκστρατείες, θα στρεφόταν στη σκοτεινή πλευρά και θα αγκάλιαζε την ατζέντα του Deep State. . Αυτός και ο στρατηγός Μπέργκερ περνούσαν αρκετά βράδια συζητώντας για το μέλλον και τη μοίρα του Milley, ενώ ο Milley βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα σε μια μονάδα ανακριση της JAG στην Pensacola της Φλόριντα.

Εκεί καθόταν ενώ ο στρατηγός Μπέργκερ εκλιπαρούσε τον Τραμπ να επισπεύσει το ταξίδι του Μίλι στο Γκουαντάναμο για να δικαστεί για προδοσία. Οι εχθρικοί μαχητές, είπε ο στρατηγός Μπέργκερ, δεν άξιζαν καμία επιείκεια. Ο Τραμπ είχε μια διαφορετική ιδέα και αργότερα θα πλήρωνε βαρύ τίμημα για τις ετερόδοξες απόψεις του.

Απελευθέρωσε τον Milley υπό όρους, κρατώντας τον "σε μια κολλα χαρτι", με το οποίο θα μπορούσε να τον τυλίξουν και να τον ξανασυλλάβουν εάν συκοφαντεί τον Τραμπ ή τον έπιαναν να μιλάει στους Deep Staters χωρίς να καταγράψει τη συνομιλία σε ήχο. Ο πρόεδρος Τραμπ επέτρεψε στον Μίλι να διατηρήσει τον βαθμό του, αλλά του αρνήθηκε περαιτέρω πρόσβαση στο Πεντάγωνο, το οποίο βρισκόταν υπό τον προσωρινό έλεγχο των Λευκών Καπέλων.

Εν τω μεταξύ, ο στρατηγός Μπέργκερ, ο οποίος αντιτάχθηκε σθεναρά στην απόφαση του Τραμπ, ανακάλυψε αποδείξεις ότι πολλά από τα μετάλλια και οι κορδέλες του Milley δεν τα είχε κερδίσει ηρωικα και οι ιστορίες για τους ηρωισμούς του στη μάχη ηταν κατάφωρη μυθοπλασία ή υπερβολή. Επιπλέον, οι άντρες του στρατηγού Μπέργκερ παρακολούθησαν μια μυστική συνάντηση μεταξύ του Milley και του Chuck Schumer, την οποία ο Milley ούτε κατέγραψε ούτε ανέφερε στον Πρόεδρο Trump. Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα από την απελευθέρωσή του τον Ιούνιο του 2021.

Όταν ο στρατηγός Μπέργκερ παρουσίασε τα ευρήματά του και είπε: «Θα μου κάνατε μια μεγάλη χάρη, κύριε Πρόεδρε, αν μπορώ να τον συλλαβω προσωπικά τώρα», ο Τραμπ συμφώνησε, λέγοντας: «Φαίνεται ότι είναι πραγματικά, πολύ κακός. Η χώρα μας έχει περισσότερους προδότες απ οτι έχουμε δει ποτέ. Τον θέλω ζωντανό».

Αλλά όταν οι πεζοναύτες εισέβαλαν στο σπίτι του Milley μια εβδομάδα αργότερα, σκότωσαν έναν "μεταμφιεσμενο" που φορούσε μια προσθετική μάσκα Milley. Μέχρι σήμερα, τα Λευκα Καπελα δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν ποιος ηταν αυτος.Τα δόντια του είχαν αφαιρεθεί χειρουργικά και αντικαταστάθηκαν με μεμονωμένα εμφυτεύματα που ταιριάζουν με την απόχρωση, το μέγεθος, το σχήμα και το δάγκωμα απόφραξης του πραγματικού Milley και τα άκρα των δακτύλων του διαβρώθηκαν βουτώντας σε οξύ. Οι αναλύσεις DNA αποδείχθηκαν μάταιες. Η άδεια οδήγησης και η ταυτότητά του τον αναγνώρισαν ως Milley.

«Εκείνη την εποχή αυτό δημιούργησε πολλά ερωτήματα, όπως μήπως δεν πιάσαμε ποτέ τον πραγματικό Milley στην αρχή. Τότε δεν ελέγχαμε για κλώνους ή εμβολιασμούς και δεν καναμε εξετασεις αιματος. Έτσι, ο στρατηγός Μπέργκερ και ο Τραμπ υπέθεσαν ότι ο πραγματικός Milley ήταν ζωντανός και ελεύθερος, κάπου εκεί έξω, και όταν αργότερα εμφανίστηκε στην τηλεόραση ή στις τελετές έναρξης ή στις ομιλίες για την κατάσταση της χωρας, εμείς, χωρίς να εννοούμε εμένα προσωπικά, μπορούσαμε να πούμε δεν ήταν παρά σωσιες. Η ηγεσία αγνόησε τους σωσιες επειδή προσλήφθηκαν από χειριστές και δεν ήξεραν πράγματα για τις επιχειρήσεις του Deep State. Και επειδή θα παίζαμε το παιχνιδι του Deep State - αυτοί θα κάθονται τριγύρω και θα γελούν καθώς θ αρπάζουμε τον ενα σωσια μετα τον αλλο», είπε η πηγή μας.

Αφού ο στρατηγός Μπέργκερ παραιτήθηκε από τη διοίκηση των Λευκών Καπέλων και παρεδωσε στον στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ τον Ιανουάριο του 2023, ο τελευταίος ενίσχυσε τις προσπάθειες για την εύρεση του γνησιου αγνοούμενου στρατηγού, ειδικά αφού έγινε γνωστό ότι μια υπογραφή που ταίριαζε με τη δική του εμφανίστηκε στα χαρτιά που επιβεβαίωσε τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού προς την Ουκρανία. Ο Milley είχε επίσης ζητήσει να εμβολιαστούν τα βρέφη των γυναικών μελών της υπηρεσίας και των εξαρτώμενων ατόμων. 

Ο στρατηγός Σμιθ έριξε ένα ευρύ δίχτυ—με ανιχνευτες και εκτεταμένη ηλεκτρονική επιτήρηση. Η φωνή του Milley ακουγόταν συχνά σε μαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά τα Λευκα Καπελα στο ARCYBER ή στο Marine Corps Forces Cyberspace Command απερριψαν αυτές τις πλαστογραφίες, φαινομενικά γιατι θα τους οδηγουσαν σε ασκοπα κυνηγητά.

Έτσι ήταν ο κύκλος μέχρι την Κυριακή, όταν ο ARCYBER υπεκλεψε μια κλήση μεταξύ του Milley και της συζύγου του Hollyanne, στην οποία ένας συναισθηματικός Milley μιλουσε για την επικείμενη συνταξιοδότησή του και είπε ότι έπρεπε να δει «έναν παλιό φίλο τη Δευτέρα» στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον πριν ξεκινήσει μια σειρα απο μεγαλες διακοπές στο εξωτερικό. «Θα σε ενημερωσω το συντομότερο δυνατό», είπε ο Milley στη Hollyanne.

«Ένας έλεγχος φωνητικού αποτυπώματος είπε ότι ήταν ο Milley. Και ο στρατηγός Σμιθ δεν πίστευε ότι ένας σωσιας θα ηταν συγκινημενος. Τα συναισθήματα του Milley τον κυρίευσαν, και ο στρατηγός Smith έστησε μια παγίδα», είπε η πηγή μας.

Όταν άνοιξε το νεκροταφείο στις 8:00 π.μ., 64 μυστικοί πεζοναύτες είχαν "κλειδωσει" και τις οκτώ εισόδους και εξόδους. Στις 9:17,ο Milley μπήκε στο πάρκινγκ του κέντρου με πλήρες στρατιωτικό ενδυμα. Αμέσως τον πλησίασαν τρεις ένστολοι πεζοναύτες ζητώντας του να του σφίξουν το χέρι, συγχαίροντάς του για μια επιτυχημένη καριέρα και του ευχήθηκαν καλή, υγιή αποχώρηση.

Καθώς ο Milley ανταπέδωσε έναν χαιρετισμό και άπλωσε το χέρι του, μια χειροπεδα περαστηκε στον έναν καρπό και μετά στον άλλο.

«Θα κρεμαστείς για αυτό», ουρλιαξε ο Μίλι, μα μια κάννη πιστολιού πιέζε το στηθος του.

«Απλώς ακολουθώ τις εντολές, στρατηγέ», απάντησε ο πεζοναύτης. «Παρεμπιπτόντως, άκουσα ότι ο πρόεδρος Τραμπ θέλει να σε δει».

Κλείνοντας, η πηγή μας σχολίασε: «Συνοδεύτηκε σε κέντρο επεξεργασίας και αξιολογήθηκε ιατρικά. Ναι, ελέγξαμε για σημάδια κλωνοποίησης - δεν βρέθηκε κανένα. Φαίνεται ότι τα χρόνια δουλειάς απέδωσαν. Είναι ήδη καθ' οδόν προς το GITMO, τον τελευταίο σταθμό του καθήκοντος και ισως της ζωης του».

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .
    ΕΜΕΝΑ ,ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ! ΠΟΛΥΥΥΥΥ ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .
    ΑΝΤΕ ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .GITMOOOOO ! OOOOOHHHH ! YYEEAAAHHH !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις