Η «Βασίλισσα του mRNA» απαγχονίστηκε στο GITMO

 

18 Σεπτεμβρίου 2023. GITMO



Εάν η "Βασίλισσα του mRNA" Melissa J. Moore είχε μετανιώσει για τους αμέτρητους θανάτους που αποδίδονταν στο εμβόλιο που είχε κατασκευάσει, δεν τους είπε όταν ο Αντιναύαρχος Darse E. Crandall της πρόσφερε ένα λεπτό για να κάνει μια δήλωση από τύψεις, καθώς ηταν στην αγχόνη με ένα σχοινί τυλιγμένο γύρω από τον παχύ λαιμό της.

Αντίθετα, απήγγειλε το δογματικό "μοτο" του Deep State που ήταν πανταχού παρόν μεταξύ πολλών Deep Staters των οποίων είχε έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν τη θηλιά: Ακολούθησα εντολές. Δεν μου αξίζει να πεθάνω. θα το ξαναέκανα. Το εμβόλιο σώζει ζωές.

Τα Λευκα Καπελα εκτιμούν ότι τα τρυπήματα COVID-19 της Big Pharma έχουν σκοτώσει ή τραυματίσει εκατομμύρια Αμερικανούς. Και το exposé, μια διαδικτυακή δημοσίευση που πιέζει για λογοδοσία για τον Covid, προεκθέτει αυτόν τον αριθμό σε 22 εκατομμύρια παγκοσμίως, με βάση μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους και εμπειρικά δεδομένα.

Ερωτηθείσα αν ήθελε καποια τελευταια επιθυμια, η Μουρ είπε ότι αυτή και η σύντροφος της, Τζάνετ Κόσλοφ, ασκούσαν ιεροτελεστιες για τον Βελίνα, τον θεό των νεκρών στη μυθολογία της Βαλτικής, και ότι μόνο αυτός μπορούσε να την κρίνει. Ο Βελίνας, είπε, τη βοήθησε στην απομυθοποίηση της πολυπλοκότητας της ζωής.

«Δεν χρειάζομαι τις ιερατικές σας επικλήσεις», ψιθύρισε, ρίχνοντας μια ματιά στον ιερέα του Πολεμικού Ναυτικού.

«Μπορείς να γονατίσεις στο Grand Poohbah του Loyal Order of Water Buffaloes (αναφορά του Flintstone) για ό,τι με νοιάζει», είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι: Όταν μου ανέθεσαν αυτό το έργο, με πονούσε. Σύντομα όμως έμαθα ότι εσείς,αυτου του ειδους άνθρωποι,δεν έχετε λυτρωτικές ιδιότητες—είσαστε ανεπανόρθωτοι. Και είμαι απογοητευμενος».

Ο δήμιος στην κορυφή της πλατφόρμας έβαλε ένα σάκο πάνω από το κεφάλι της Μουρ. Περίμενε την εντολή του ναυάρχου και μετά πάτησε ένα κουμπί με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα κάτω από τα πόδια της.

Η Μουρ ηταν νεκρη και διαπιστώθηκε ο θάνατος στις 10:45 π.μ., 18 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις