Κοκαΐνη, πορνό κι αποδεικτικά στοιχεία για την εμπορία παιδιών βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της Whitmer


Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών εξέτασαν ιατροδικαστικά το όχημα της Γκρέτσεν Γουίτμερ και βρήκαν πορνογραφία,ναρκωτικά και ένα iPad που κρατούσε ένα βιβλίο με ονόματα και ηλικίες παιδιών που εμφανίζονται στην ιδιωτική βάση δεδομένων του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα & Εκμεταλλευόμενα Παιδιά, ειπε πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τη Γουίτμερ και κατέσχεσαν το αυτοκίνητό της ενώ επέστρεφε στο Λάνσινγκ από ένα Σαββατοκύριακο διακοπών στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν. Το όχημα μεταφέρθηκε σε άγνωστο σημείο για έλεγχο.

Φάρμακα

Μετά από επιθεώρηση του εσωτερικού, οι πεζοναύτες βρήκαν μια σακούλα Ziplock με λευκή σκόνη στην κεντρική κονσόλα. Η ουσία βρέθηκε θετική σε κοκαΐνη και είχε ίχνη φαιντανύλης. Η πηγή μας είπε ότι τα εγκλήματα ναρκωτικών -εκτός από την παραγωγή του Adrenochrome- είναι εκτός της αρμοδιότητας των Λευκων Καπελων αλλά οι Πεζοναύτες δοκίμασαν το προϊόν για να δουν εάν η υποκρισία της για τον Covid-19 επεκτάθηκε και στα παράνομα ναρκωτικά.

Αν και η Whitmer υποστήριξε τη νομοθεσία για την αποποινικοποίηση της χρήσης μαριχουάνας για ψυχαγωγία, ενίσχυσε τις ποινές φυλάκισης σε άτομα που καταδικάστηκαν για παράνομη κατοχή οπιοειδών και βενζοδιαζεπινών και διεγερτικών όπως η κοκαΐνη.

Η πηγή μας είπε ότι η Γουίτμερ είχε σαφώς "φτιαγμενη" τη στιγμή της σύλληψης. Ένα γρήγορο τεστ αντισωμάτων, που έγινε όταν οι πεζοναύτες τη μετέφεραν σε ασφαλές σπίτι, επιβεβαίωσε ότι δεν είχε λάβει εμβόλια για τον Covid-19, επιβεβαιώνοντας τα διπλά της μέτρα.

Πορνογραφία

Με τη συγκατάθεση του στρατηγού Σμιθ, οι πεζοναύτες έκαναν μια ρωγμή στο χάκαρισμα του κωδικού πρόσβασης σε ένα iPad που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Whitmer. Αρνήθηκε να παραδώσει τον κωδικό πρόθυμα, είπε η πηγή μας. Τους πήρε μόνο 15 λεπτά για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή αφού χρησιμοποίησαν τον μήνα και το έτος γέννησης της Whitmer ως κωδικό πρόσβασης. Η συσκευή φέρεται να κρατούσε «χιλιάδες» πορνογραφικές εικόνες και μια σειρά από «σκληροπυρηνικά» βίντεο.

Η προβολή περιεχομένου απο ενηλικους για ενηλίκους δεν αποτελεί έγκλημα. αν οι ενήλικες θέλουν να συμμετάσχουν σε τετοιου ειδους διασκεδαση, είναι επιλογή τους.

Οι πεζοναύτες που εξέταζαν το iPad είπαν ότι είχε σκηνες βιασμού, με ανατολικοευρωπαίους και μαύρους άνδρες, οι οποίοι φαινόταν να είναι ενήλικες - δεν βρέθηκαν στοιχεία παιδικής πορνογραφίας στο iPad.

Εμπορία παιδιών

Αλλά το ίδιο iPad είχε ένα υπολογιστικό φύλλο που απαριθμούσε τα ονόματα και το φύλο 50 αγνοουμένων παιδιών, τα οποία όλα απήχθησαν ή είχαν εξαφανιστεί στον αέρα κατά τη διάρκεια της θητείας της Whitmer ως κυβερνήτη. Κανένας από αυτούς, ωστόσο, δεν ήταν κάτοικος του Great Lake State. Δώδεκα είχαν εξαφανιστεί από εθνικά πάρκα στο Κολοράντο, τη Γιούτα και το Ουαϊόμινγκ ενώ βρίσκονταν σε οικογενειακά ταξίδια και άλλοι 14 απήχθησαν μέσα σε παντοπωλεία και εμπορικά κέντρα. Η πηγή μας δεν αποκάλυψε τη διάθεση των υπολοίπων, αλλά είπε ότι και οι 50 ήταν μεταξύ 6-14 ετών.

Όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τη βάση δεδομένων, η Whitmer είπε στους πεζοναύτες ότι επέβλεψε μια κυβερνητική επιτροπή που ερευνούσε τα εξαφανισμένα παιδιά σε εθνικό επίπεδο, αν και δεν υπάρχει κανένα αρχείο για μια τέτοια ομάδα.

Η πηγή μας είπε ότι το iPad έχει σταλεί στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών για πλήρη επιθεώρηση. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μερακλου η Γερμανιδα, καλο ψοφο...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΠΑΓΩΝΗ ΚΙ Η ΜΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΚΆΙ .ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΘΗΛΥΚΟΥ ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ GOVERNOR AN ΔΕΝ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.

    Η ΓΟΥΊΤΜΕΡ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΔΙΑΟΛΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΈΝΟ ΠΑΙΔΙ.

    Η ΜΙΣΕΛ/ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΟΜΠΆΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕΣΣΑ .

    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΩΚΟΥΣ ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ TV ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΡΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ=ΚΕΡΑΜΕΩΣ π.χ., ΕΦΟΠΛΙΣΤΡΙΕΣ,ΣΥΖΥΓΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ.

    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ;ΠΟΤΕ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις