Οι Ειδικές Δυνάμεις σκοτώνουν πρώην επιστήμονα κλωνοποίησης του καθεστώτος

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

σκότωσαν την Πέμπτη έναν πρώην επιστήμονα κλωνοποίησης του καθεστώτος κατά τη διάρκεια μιας αποστολής για τη σύλληψή του στην κατοικία του στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο Δρ Έρικ Λάντερ υπηρέτησε ως Διευθυντής του Γραφείου Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας υπό τον εγκληματία Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν μεταξύ 2 Ιουνίου 2021 – 18 Φεβρουαρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Λάντερ εργάστηκε για την ανθρώπινη γενετική παραλλαγή, την εξέλιξη του γονιδιώματος και, σύμφωνα με τα Λευκα Καπελα, επιλύοντας σωματικές και ψυχολογικές ανισότητες μεταξύ των ανθρώπινων κλώνων και των ξενιστών τους. Είχε επίσης διδάξει στο Χάρβαρντ και στο ΜΙΤ.

Υποτίθεται ότι παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 μετά από καταγγελίες ότι είχε εμπλακεί σε εκφοβισμό και καταχρηστική συμπεριφορά που στρέφονταν εναντίον των υφισταμένων του και άλλων αξιωματούχων του καθεστώτος. Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα είπαν ότι το Deep State είχε απογοητευτεί από την έλλειψη προόδου του Lander και τον απέκλεισε από τις προσπάθειές τους για κλωνοποίηση.

Η πηγή μας είπε ότι το όνομα του Λάντερ εμφανίστηκε σε έγγραφα που απέκτησαν οι Ειδικές Δυνάμεις μέσω προηγούμενων επιδρομών σε εργαστήρια κλωνοποίησης στο Μιζούρι και την Αλάσκα.

Σε ένα έγγραφο που μοιάζει με εγγραφή ημερολογίου, ο Λάντερ θρηνεί που τον αναγκάζουν να δουλεύει 14 ώρες, καθώς προσπαθεί να λύσει αυτό που περιγράφει ως ανυπέρβλητο έργο: την παράταση της διάρκειας ζωής ενός ωριμασμένου κλώνου πέρα από τα τρία χρόνια. Η επιστημονική του φρασεολογία είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτού του ιστότοπου, αλλά τα γραπτά του απεικονίζουν μια εικόνα ενός τρελού επιστήμονα που ωθείται σε σημείο εξάντλησης. Συζητά την ανικανότητα να διορθώσει την ατημέλητη δουλειά του προκατόχου του, συνιστώντας να επιστρέψει ολόκληρη η επιχείρηση κλωνοποίησης στο "Stage One". Η τελευταία του είσοδος πλήττει τους χειριστές του: «Θέλουν αποτελέσματα εν μία νυκτί. δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη. Ας τους δούμε να κάνουν αυτό που κάνω εγώ. Σε σύγκριση με μένα, είναι ανόητοι, κοντόφθαλμοι ηλίθιοι που η ύβρις και η προδιάθεση για αμεσότητα θα τους πληγώσει. Γιατί δεν με ακούνε; Γιατί δεν μπορούν να δουν ότι δεν μπορείτε να αναιρέσετε την κακή δουλειά δεκαετιών σε ημέρες, εβδομάδες ή μήνες; Όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Δεν θα στείλουν καν περισσότερη βοήθεια. Χρειάζομαι βοήθεια, πραγματική βοήθεια».

Τα Λευκα Καπελα πίστευαν ότι ο Lander θα μπορούσε να είχε βοηθήσει στην εύρεση άλλων επιστημόνων κλωνοποίησης και άλλων εργαστηρίων κλωνοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την Τρίτη, 30 Μαΐου, ο στρατηγός Σμιθ και ο διοικητής της Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων της 5ης Συνταγματάρχης Μπρεντ Λίντμεν επιτηρούσαν το σπίτι του Λάντερ αφού έμαθαν ότι η σύζυγός του, Λόρι, θα έλειπε σε μια έκθεση τέχνης στο Σικάγο για αρκετές ημέρες.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι Ειδικές Δυνάμεις παραβίασαν το σπίτι και βρήκαν τον Λάντερ να κάθεται σε ένα γραφείο και να γράφει σε ένα φορητό υπολογιστή. Άρπαξε κάτι που έμοιαζε με μπρελόκ και είπε ότι ήταν ένας πυροκροτητής που θα έσκαγε το σπίτι (και αυτούς) αν το πυροδοτούσε. Νόμιζε ότι το Deep State έστειλε Ειδικές Δυνάμεις για να τον σκοτώσουν.

«Ποιος σε έστειλε; [Μέρικ] Γκάρλαντ; Ομπάμα;» φέρεται να είπε.

Σηκώθηκαν τα όπλα, οι Ειδικές Δυνάμεις τον διαβεβαίωσαν ότι δεν ήταν Deep Staters, αλλά ήταν εκεί για να τον συλλάβουν. Είπαν στον Λάντερ ότι ήθελαν τη συνεργασία του και θα τον προστάτευαν από το Βαθύ Κράτος αν άφηνε αυτο που κρατουσε και παραδιδόταν.

Ένας ταραγμένος Λάντερ κίνησε τον αντίχειρά του προς το κουμπί.

Ο αρχηγός των Ειδικών Δυνάμεων γλίστρησε το δάχτυλό του γύρω από την καμπύλη σκανδάλη της καραμπίνας M4A1 και άσκησε τις 5,5 λίβρες πίεσης που απαιτούνταν για να αποσπάσει μια βολη. Μία μόνο σφαίρα 0,556 χτύπησε το σωμα του Lander. Κατέρρευσε στο πάτωμα, με κομμενη την ανάσα καθώς το αίμα μαζεύτηκε στο στήθος του. Οι ειδικές δυνάμεις έβαλαν γάζα μάχης στο τραύμα στο θώρακα, αλλά οι προσπάθειές τους να τον σώσουν ήταν μάταιες. Ο Lander εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό.

Οι ειδικές δυνάμεις δεν βρήκαν εκρηκτικά στο σπίτι. Αυτο που κρατουσε ήταν απλώς ένα μπρελοκ για το Lexus του Lander.

«Δυστυχώς, δεν τον πήραμε ζωντανό», είπε η πηγή μας. «Έμοιαζε να περιφρονεί και να φοβάται το Deep State, και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μια συμφωνία, κάτι. Δεν πάνε όλες οι επιχειρήσεις όπως είχε προγραμματιστεί, ακόμη και με τους πιο ικανούς στρατιώτες». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις