ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 01/06/23


Ψηφίστηκε χθες το νομοσχέδιο για την αύξηση του ορίου του χρέους των ΗΠΑ, όπως αναμένονταν. Μην ξεχνάμε όμως τι δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ: «Καλύτερα χρεωκοπία τώρα, παρά αργότερα». ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΥΧΑΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from MistyG LAT FI ON PASSAGE HOUSE FLOOR LIVE 9:18 PM T 3746 YEATNAY PRES 135 59 126 0 REPUBLICAN DEMOCRATIC INDEPENDENT TOTALS NV 28 57 85 261- TIME REMAINING 0:00 FOX FOX HOUSE HAS THE VOTES το PASS DEBT CEILING BILL NEWS BREAKING NEWS TRUMP AND ARNOLT COMING UP Lny The Biden/McCarthy debt ceiling bill has passed the House and could possibly go to the Senate tonight.. 15 QuantumLi... 10:14AM"
 
>> Η DailyMail αναφέρει ένα θησαυροφυλάκιο από τα ιδιωτικά ημερολόγια και τα email του Έπστιν που δείχνουν τις στενές σχέσεις του με προέδρους, πρωθυπουργούς, μέλη της βασιλικής οικογένειας και διασημότητες. Τα email και τα ημερολόγια του καταδικασμένου παιδόφιλου αποκαλύπτουν ότι δείπνησε με καλλιτέχνες και δισεκατομμυριούχους μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επαφή από ανήλικο. Άγνωστοι, συμπεριλαμβανομένων των δισεκατομμυριούχων τεχνολογίας Μπιλ Γκέιτς και Πίτερ Θίελ, του μουσικού στελέχους Tommy Mottola, του μάγου Ντέιβιντ Μπλέιν και του σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, Irina Shayk, Chris Rock, Wendi Murdoch, Richard Branson. Ο Έπσταϊν συναντήθηκε συχνά με τον Γκέιτς, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει αυτό που περιγράφεται ως ένα «κλαμπ» επενδύσεων σκοτεινών χρημάτων με την JP Morgan για να προσελκύσει πλούσιους επενδυτές που θα μπορούσαν να κάνουν δωρεές ανώνυμα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ… ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ [[[ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ]]].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
 
>>Συνεχίστηκαν χθες οι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ συναντήσεις του Λαβρόφ στην Αφρική, αυτή την φορά στην Μοζαμβίκησε 2 ακόμα αφρικανικές χώρες, ενώ ο πρόεδρος Πούτιν δέχτηκε στη Μόσχα τον Αφρικανό πρόεδρο της Ερυθραίας. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, αεροσκάφος και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India 00:35 Lndia f 's Foreign Minister Sergey Lavrov Arrives in Mozambique for Third Leg of Africa Tour Just In @RT India official QuantumLig. 4:58PM"
 
Τι παιχνίδι παίζεται με τις αμέτρητες Αφρικανικές χώρες που έχουν συναντήσεις με την Μόσχα; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
 
**ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΚΕΝΥΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ! 
 
Σήμερα ο Λαβρόφ βρέθηκε στην Νότια Αφρική για την συνάντηση των BRICS, όπου εκτός από τις συναντήσεις με τους ομόλογους του από Ν. Αφρική και Ινδία, συναντήθηκε και με την αντιπροσωπεία της Σ. Αραβίας που ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ BRICS! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, Η Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ BRICS!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka 00:06 Meanwhile Sergey Lavrov ontinues to be "completely isolated" and is meeting with his colleague from Saudi Arabia @DDGeopolitics QuantumLig... 1:00PM"
 
>>Μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς της Ρωσίας σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας, οι οποίες όπως αναφέραμε στην τελευταία ανάρτηση είχαν σαν αποτέλεσμα να χτυπηθεί το κέντρο διοίκησης των Ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και σοβαρό τραυματισμό υψηλόβαθμων αξιωματικών του ΝΑΤΟ, παρατηρήθηκε πως ακόμα ένα αστέρι προστέθηκε στον τοίχο της ΣΙΑ τις τελευταίες ημέρες, ως ένδειξη πως ακόμα ένα μέλος έχασε την ζωή του.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z . STILNCE CENCY 濕 D0 EKVKECE They write that after the blow to the building of the Main Intelligence Directorate of Ukraine, a new star appeared on the board of honor for the dead CIA employees, the 140th in a row (for the entire existence of the CIA at the beginning of May there were 139). QuantumLi. 10:36AM"
 
>>Μεντβέντεφ: «ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ» ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα οποία αποσύρονται από τις κοινές στρατιωτικές δυνάμεις που ηγούνται οι ΗΠΑ στον Περσικό κόλπο και την ερυθρά θάλασσα, καθώς θεωρούν πως μπορούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην περιοχή!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!
 
 Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic UAE withdraws from the US-led Joint Maritime Forces in the Red Sea and Persian Gulf. Abu Dhabi believes it can independently ensure the safety of navigation in the region after "evaluating the effectiveness of cooperation with partners." Subscribe @IntelRepublic 30 QuantumLig...,8:16PM"
 
>>ΕΕ, ΝΑΤΟ και φυσικά ο Ζελένσκι μαζεύτηκαν στην Μολδαβία για… συναντήσεις… ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΕ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ (ΘΗΛΕΙΑ) ΤΗΣ ΕΕ, ΚΑΘΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ… ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, segway και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India 00:23 AFPO Ukraine's President Zelensky Arrives at European Leaders' Summit in Moldova Just In @RT India_official"
 
**ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ]), Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ, ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Erdoğan pulls out of European summit The Turkish leader, who won reelection Sunday, was expected to attend the meeting, which is meant as a show of solidarity against Russia. .me/ IntelRepublic Ge Turkish President Recep Tayyip Erdoğan Adem Altan/ AFP via Getty Images Following his re-election, Turkish Prez Erdogan cancels expected attendance of European Summit. Subscribe @IntelRepublic QuantumLig.."
 
>>Η Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών FSB αποκάλυψε μια εκστρατεία λογισμικού παρακολούθησης spyware που ενορχηστρώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μέσω ενός ιού σε αρκετές χιλιάδες κινητές συσκευές Apple που ανήκουν σε διπλωματικές υπηρεσίες των χωρών του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ και της Κίνας στη Ρωσία. Η έρευνα «μαρτυρά τη στενή συνεργασία της αμερικανικής εταιρείας Apple με την εθνική κοινότητα πληροφοριών, ιδίως την αμερικανική ΕΥΠ. Αυτό επιβεβαιώνει ότι η δηλωθείσα πολιτική διασφάλισης του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των χρηστών συσκευών Apple δεν είναι αληθινή», ανέφερε η FSB. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ… ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο αγαπητός Q The Storm Rider σε νέες πληροφορίες:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η GOOGLE> ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΞΓΟΥΕΛ και η ΣIA βοήθησε στη χρηματοδότηση και τη δημιουργία της Google με τη βοήθεια των Κλίντονς και του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ [ΒΚ] με την ΝΤΑΡΠΑ < ..
_Ο εκπληκτικά μπερδεμένος ιστός του [ ΕΠΣΤΙΝ] φτάνει πιο μακριά από όσο μπορούν να φανταστούν οι περισσότεροι και ο Μπιλ Γκέιτς λέει ψέματα ότι ήξερε ότι τον Έπστιν μόνο το 2011, καθώς ο ΓΚΕΙΤΣ συνδέεται στενά με την ΣΙΑ και τον Ρόμπερτ Μάξγουελ με δεσμούς που φτάνουν πίσω στη δεκαετία του '90 και οι σχέσεις τους με τις επιχειρήσεις των Κλίντον και την ΣΙΑ συνδέονται στενά με τον Τζωρτζ Μπους και τα προγράμματα λαθρεμπορίου όπλων με τους Κλίντον από το Αρκάνσας ...>>Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, Η MICROSOFT> Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ συνδέονται όλα με μαζικές επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος, φοροδιαφυγή, υπεράκτιες τράπεζες, που εμπλέκονται οι ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών και των μεγάλων εταιρειών.... Η υπηρεσία πληροφοριών του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ GOOGLE βοήθησε να αιχμαλωτίσουν στρατιωτικούς διοικητές των ΗΠΑ κατά την εξόρυξη/αναζήτηση δεδομένων για τις οικογένειές τους (εκβίασαν όσους δεν μπορούσαν να εκβιαστούν στο παρελθόν) ....
> με τον νόμο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ και διάφορα προγράμματα όπως το ΠΡΙΣΜ με τα οποία κατασκόπευαν πολιτικούς των ΗΠΑ και είχαν κερκόπορτες (πίσω θύρες) για την εγκατάσταση αρχείων διαφθοράς (διαφθορά/ψευδείς τραπεζικές καταγραφές/φωτογραφίες (παιδοφιλία) και μια συλλογή άλλων αρχείων εκβιασμού για να φέρουν τους ελίτ πολιτικούς και διασημότητες με απήχηση στον κόσμο υπό έλεγχο).
... ☝️ αυτές οι επιχειρήσεις βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό στην υπηρεσία πληροφοριών της Google που διευθύνεται από τη ΣΙA( ΜΠΟΥΣ/ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ) ΚΛΙΝΤΟΣ/ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΤΛ//))).
Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΞΓΟΥΕΛ, Η ΓΚΙΣΛΕΪΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ, Ο ΕΠΙΣΤΙΝ, Η ΣΙΑ / ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΣ βρίσκονται βαθιά στο επίκεντρο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ κυκλώματος διαφθοράς που δεν περιλαμβάνει μόνο παιδεραστία αλλά ένα παγκόσμιο σύστημα ξεπλύματος χρήματος ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που συνδέονται με κάθε Αμερικανό δισεκατομμύριο τραπεζίτη και δισεκατομμύριο των ΗΠΑ... ... Η διαφθορά της Google φτάνει σε όλο τον κόσμο ΚΑΙ τον έλεγχο των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και τον εκβιασμό των επιχειρήσεων που συνδέονται με τις παγκόσμιες τράπεζες και τις ισχυρές διασυνδέσεις της ΣIA ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΙΝ, ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ FBI<.
Καθώς η κατάρρευση των κεφαλαίων του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ _ Η νομισματική κατάρρευση της ΕΕ επιταχύνεται και τα σενάρια «σκύλος τρώει σκύλο (τρώγονται μεταξύ τους δηλαδή)» ξεσπούν και αχρησιμοποίητοι πολιτικοί και ηγέτες σχεδιάζουν να αποκαλύψουν ένα τεράστιο σύστημα διαφθοράς «δώσε για να παίξεις» που συνδέεται με τις παγκόσμιες τράπεζες και την έκθεση του Έπστιν στα ιδρύματά τους.
_Γίνεται επιτέλους σαφές (σε κυβερνητικούς αξιωματούχους της ΕΕ σε χαμηλότερα επίπεδα) ότι το FBI είναι μια υπηρεσία πληροφοριών για το βαθύ κράτος σε όλο τον κόσμο και η ΣΙΑ διαφθείρει τα συστήματά τους και η διαφθορά του Έπστιν και το κύκλωμα διαφθοράς και το δίκτυο νομιμοποίησης οικονομικών εσόδων από παράνομες συνδέεται με τους θεσμούς τους και η GOOGLE είναι η ένοχος και η MICROSOFT βρίσκεται βαθιά στην καρδιά ενός παγκόσμιου κυκλώματος διαφθοράς που έχει δημιουργήσει και μέρος των παγκόσμιων στρατιωτικών πραξικοπημάτων που έχουν ξεκινήσει σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Καθώς προχωράμε στην παγκόσμια δοκιμασία της έκθεσης της GOOGLE, του ΕΠΙΣΤΙΝ, ΤΗΣ ΣΙΑ, ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΔΟΦΙΛΙΑΣ .... Η ΚΑΜΠΑΛ είναι σε ΠΑΝΙΚΟ και προσπαθεί να λογοκρίνει τον κόσμο και να φέρει ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
.//)... Αλλά ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
____.
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ>];
Η ΜΠΛΑΚΡΟΚ έχασε την Ουκρανία και η ΣIA δεν περίμενε να χάσει το ΜΠΑΚΧΜΟΥΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ( ΣIA, ΜΠΛΑΚΡΟΚ, ΝΑΤΟ, ΟΕ, ΔΗΜ. ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) > _ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) .
.
Η απώλεια του Μπάκχμουτ ήταν ένα τεράστιο χτύπημα ενάντια σε Δισεκατομμυριούχους που τους υποσχέθηκαν ότι οι Ρώσοι θα έχαναν και πως τα συμβόλαια και η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας θα αναλάμβανε η ΜΠΛΑΚΡΟΚ, Η ΒΑΝΓΚΑΡΝΤ, Η ΧΑΛΙΜΠΕΡΤΟΝ, Η EXXON και άλλες εταιρείες του Fortune 500..... Όμως η απώλεια του Μπάκχμουτ έχει συγκλονίσει την Ε.Ε., την βιομηχανική αγορά των ΗΠΑ και σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο από μετοχές έχουν αποσυρθεί από την ΕΕ. και την αγορά των ΗΠΑ και η συγκάλυψη της Wall Street λαμβάνει χώρα, αλλά είναι προφανές καθώς η Γερμανία μπαίνει σε ύφεση (ΣΧΟΛΙΟ: ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ <<ΕΠΙΣΗΜΑ>> ΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΥΦΕΣΗ)..
ΣΤα παρασκήνια>] ΟΛΑ> ΘΑ οδηγήσουν στις αποκαλύψεις πως η GOOGLE είναι υπηρεσία πληροφοριών και ΣΙΑ, FBI, M0SANΤ, ΒΚ ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τον πόλεμο της Ουκρανία, την πανδημία και τον θάνατο από τα εμβ0λια....
Οι μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις στην ιστορία εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ
==============================================================================
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑΡΑΧΗΣ/ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ
( 2 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ)
ΣΟ στρατός έδωσε δορυφορικά τηλέφωνα στη Γερουσία για το επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. (ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ).
> Αυτό έρχεται μετά τα Κινεζικά μπαλόνια κατασκοπίας
και της ένωσης της Κίνας με τη Ρωσία σε επιχειρήσεις τακτικής άμυνας πολέμου.
> Ο στρατηγός 4 αστέρων Κιν εξέδωσε μια προειδοποίηση: «Η Κίνα θα επιτεθεί στην πατρίδα μας αρκετά μαζικά χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες στον κυβερνοχώρο για να επιτεθεί, να νικήσει το ηλεκτρικό μας δίκτυο, τη διανομή πετρελαίου φυσικού αερίου ακόμη και τον χρηματοπιστωτικό τομέα». (ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ CBS NEWS ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΘΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ) .... Ο στρατηγός Kιν συνεχίζει λέγοντας ότι η Κίνα θα προσπαθήσει να νικήσει τις Η.Π.Α. εντός των περιοχών των ΗΠΑ και του Ειρηνικού.
_Όλα αυτά έρχονται καθώς η Ρωσία κάνει τις συμμαχίες των BRICS και λέει πως η συμμαχία ότι θα τους οπλίσει με πυρηνικά εάν επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο δυτικό καθεστώς.
.
>Ταυτόχρονα η Κίνα εκδίδει Προειδοποίηση προς τη ΣIA «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση ενάντια σε δραστηριότητες κυβερνοεπιθέσεων που διεξάγονται από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΣIA) των Ηνωμένων Πολιτειών σε όλο τον κόσμο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα όπλα στον κυβερνοχώρο για να πραγματοποιήσουν κατασκοπεία και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο», όπως ανέφερε ο Κινέζος εκπρόσωπος του ΥπΕξ την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Μάο Νινγκ .
(Μέχρι στιγμής ΤΡΑΜΠ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ (RFKJR), ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΙ όλοι έχουν επιτεθεί δημόσια στη ΣIA για παγκόσμια διαφθορά.... 🤔.... Τι συμβαίνει στα παρασκήνια; 😉 )
___
Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) λέει ότι έχει ξοδέψει 290 εκατομμύρια δολάρια σε ένα φάρμακο για τη θεραπεία της ασθένειας από ακτινοβολία σε περίπτωση πυρηνικής έκτακτης ανάγκης.
>Ο ΠΟΥ ενημερώνει τον κατάλογο κρίσιμων φαρμάκων για ακτινολογικές και πυρηνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ).
__
Θυμηθείτε ότι το 2017 η ...FEMA (ΣΙΑ) πραγματοποίησε την άσκηση «Επιχείρηση Gotham Shield» που διεξήγαγε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης των Ηνωμένων Πολιτειών (FEMA), η οποία δοκίμασε τις ικανότητες αντίδρασης πολιτικής άμυνας σε περίπτωση επίθεσης με πυρηνικά όπλα κατά της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης με την εθνική φρουρά .
__
Καθώς ερχόμαστε στο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ _ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΟΒΟΥ
Και το ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΞΙΕΞΟΔΟ, είναι σημαντικό να θυμάστε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) που συνδέουν τον Πραγματικό Αρχηγό και Διοικητή (ων ένοπλων δυνάμεων) στο Βουνό Σεγιέν με τα ρωσικά και τα Κινέζικα λευκά καπέλα.
Παγκόσμια λευκά καπέλα που είναι όλα ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣIA (ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ)
Η ΟΜΑΔΑ Q ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ.
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
όλα οδηγούν ΕΚΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
____
ΠΗΓΕΣ: Η ΣIA/FBI ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ του αιώνα και ετοιμάζονται να κατηγορήσουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και να τους χαρακτηρίσουν ως λευκούς Ρατσιστές (θυμηθείτε τα μέσα ενημέρωσης και τον ψεύτικο Μπάιντεν που είπε ότι η μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ είναι οι λευκοί Ρατσιστές .... Το έκαναν γιατί πάνε να ρίξουν το φταίξιμο για το ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ στο κίνημα MAGA.....)////
_ [θέλουν] να τερματίσουν τις έρευνες για τον ΕΠΣΤΙΝ ΚΑΙ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΠΑΜΑ+ΚΛΙΝΤΟΝ, ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΤΛ.
>.][ Γνωρίζουν] ότι η διάλυση του FBI, ΤΗΣ ΣΙΑ, ΤΩ ΡΟΚΦΕΛΕΡ στις ΗΠΑ συμβαίνει και σχεδιάζουν να σταματήσουν το Διαδίκτυο και να ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΟΣ.
> ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ > ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ> ⚠️
==========================================================
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ>]: Ο ΤΡΑΜΠ ετοιμάζεται να κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ προς τιμήν της καλοσύνης και του μεγαλείου του Αμερικανικού Λαού...
Ό,τι κι αν συμβεί τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ»......
ΣΧΕΔΙΑ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για τον ΤΡΑΜΠ να επιστρέψει ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (σε πραγματικό χρόνο ο Τραμπ είναι ο διοικητής και ο Αρχηγός και το βουνό Σεγιέντον αναγνωρίζει ως τον αληθινό ηγέτη και την εξουσία στις Ανώτατη στρατιωτική Ιεραρχία)....
Τα ΣΧΕΔΙΑ για τον TΡΑΜΠ να οικοδομήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη μέσα σε ενάμιση χρόνο συνδέονται με τους υψηλότερους όγκους φυσικών πόρων, φυσικού αερίου και πετρελαίου που διαθέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
>Η ΚΙΝΑ, η ΡΩΣΙΑ και όλα τα κράτη των BRICS γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ θα παράγουν πάνω από 25-30 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα και θα κατακτήσουν την παγκόσμια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ<
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ>] Ο ΤΡΑΜΠ βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τη Νότια Αμερική και την Κίνα, καθώς οι ΗΠΑ ΘΑ ξεπεράσουν την Ρωσική ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
_
Μέσα στο σύντομο διάστημα του ενάμιση χρόνου μετά τη Μεγάλη ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και των γεγονότων του «Πολιτισμού κοντά στον θάνατο» του 2023-2024..... Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 2025_2026_27 ΑΡΧΙΖΕΙ και τα ΣΧΕΔΙΑ ήδη λαμβάνουν χώρα.>> Αυτή τη στιγμή και έρχονται> ( Και με την διάλυση της ΣIA και του FBI και τις επερχόμενες ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ [11.3] της καταιγίδας και των Δικών.
Οι αξιολογήσεις των Στρατιωτικών Πληροφοριών σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν ότι ο Τραμπ έρχεται και πρόκειται να καταλάβει την ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣ >>> ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ BRICS ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗΣ των Ηνωμένων Πολιτειών. ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ///////// Ο ΒΑΛΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ…
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ....
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
> Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Η Δύναμη του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Ξεδιπλώνεται.. Είναι πέρα από την ανθρώπινη σύλληψη, καθώς η
ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ (#1) θα εκτεθεί σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο και αυτό θα οδηγήσει σε ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (#2) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που συνδέεται με την ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ( Η άπειρη ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι ιατρικά κρεβάτια, σκάφη που υπερίπτανται, πλωτές πόλεις στο αέρα >> φανταστείτε τις νέες θέσεις εργασίας και την τεχνολογία<<..... Πολύ πολύ πολύ μακριά από κάθε ανθρώπινη σκέψη... Αλλά όλα έρχονται σε ΣΤΑΔΙΑ...
Συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας σατανιστικής Καμπάλ του βαθέως Κράτους που συνδέεται με τον ΕΠΙΣΤΙΝ και τους παγκόσμιους ηγέτες, Τράπεζες, Εταιρείες, συστήματα εκβιασμού, Κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων, έμποροι παγκοσμίων πολέμων)///////...
__
Όλα όσα παρακολουθείτε είναι σχεδιασμένα. Αυτό περιλαμβάνει το βαθύ κράτος που πιέζει την ατζέντα του και όλα ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ εναντίον τους. Αυτό λέγεται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ/////... το γεγονός του «Πολιτισμού κοντά στον θάνατο» είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ και θα ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Το να σου λέει ο Κας Πατέλ πως >> Ο Ντούραμ απέτυχε είναι ένα ψέμα.
Το Κας παίζει ένα παιχνίδι. Μάθετε να παίζετε το παιχνίδι.
Ο Ντούραμ δεν απέτυχε. Σας έχω πει πολλές φορές πως η αναφορά του ήταν ήδη στα χέρια των στρατιωτικών πριν από 2 χρόνια. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι για τα αρχεία του Κογκρέσου που θα δείξουν την αποτυχία της αιχμάλωτης κυβέρνησης (από ξένους παράγοντες) και των δικαστηρίων των ΗΠΑ
( Στρατιωτικό πραξικόπημα)////
__
Είστε μόλις στην αρχή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που οδηγεί σε μια Χρυσή Εποχή ...... Αλλά προς το παρόν βρισκόμαστε μέσα στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των δομών εξουσίας του βαθέως κράτους.
Μην ανησυχείτε για τον Κλάους, Οικονομικό φόρουμ, Π.Ο.Υ.... Οι μοίρες τους είναι σφραγισμένες και γνωρίζουν πως ο ΤΡΑΜΠ, ΤΟ (ΒΟΥΝΟ) ΣΕΓΙΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
NCSWIC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις