Rochelle Walensky

 

Ήταν κανονικά στο Camp Blaz

την περασμένη Δευτέρα, καθώς ο Tυφωνας Mawar, μια καταιγίδα κατηγορίας 4 με ανέμους 140 μίλια/ώρα, στόχευε το Γκουάμ, όπου ζουν 150.000 πολίτες, ένας ταξινομημένος αριθμός Λευκών Καπέλων και δεκάδες καταδικοι του Deep State που περιμένουν δικαστήρια και εκτελέσεις. Καθώς η καταιγίδα πλησίαζε και η πρόβλεψη απαιτούσε άμεση καλυψη, το Πολεμικό Ναυτικό ταξινόμησε τα δύο αντιτορπιλικά κλάσης Arleigh Burke που προστατεύουν το νησί προληπτικά, τοποθετώντας τα στην περιφέρεια της αναμενόμενης διαδρομής του Mawar. Εν τω μεταξύ, η ομάδα μάχης Nimitz Carrier, τώρα υπό τον έλεγχο των  Λευκών Καπέλων, χάραξε πορεία για το Γκουάμ σε περίπτωση που χρειάζονταν προσπάθειες βοηθειας ή το Deep State προσπαθούσε να χτυπήσει αφού είχε περάσει η καταιγίδα.

Η διαφαινόμενη καταιγίδα, ωστόσο, δεν απέτρεψε τον Αντιναύαρχο Darse E. Crandall και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών από τις άμεσες ευθύνες τους, δηλαδή το στρατιωτικό δικαστήριο της Rochelle Walensky.

Τη Δευτέρα, 24 Μαΐου, η στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε μια φιμωμένη και δεμένη με χειροπέδες Walensky στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου ο ναύαρχος Crandall και μια ομάδα 3 αξιωματικών περίμεναν την άφιξή της. Ήταν συγκρατημένη επειδή, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της,είχε φτύσει και δαγκώσει το προσωπικό του Camp Blaz, παρόλο που είχε προειδοποιηθεί να περιορίσει την άσεμνη συμπεριφορά της. Μόνο αφού οι φυλακες δέσμευσαν τους αστραγάλους της και τους καρπούς της σε μια ατσάλινη ράβδο που ήταν στερεωμένη στο εδωλιο , ο ναύαρχος Κράνταλ τους ζήτησε να αφαιρέσουν το φίμωμα της Βαλένσκι. Και μόλις την απέσπασαν, άρχισε να εκτοξεύει επιθετικά σχολια στον ναύαρχο, το επιτελείο του και την επιτροπή που θα αποφάσιζε για τη μοίρα της.

«Τα έχουμε ακούσει όλα αυτά, δεκάδες φορές, στην πραγματικότητα, κρατούμενη Walensky. Μπορείτε να παραμείνετε αμιλητη η οχι πραγματικά δεν έχει σημασία για μένα», είπε ο ναύαρχος Crandall. «Δηλώσατε αθώα για την κατηγορία της προδοσίας, ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο. Μια καταιγίδα πλησιάζει στον ορίζοντα, οπότε θα ήθελα να περάσει γρήγορα και χωρίς φασαρίες».

Ο ναύαρχος είπε στο πάνελ ότι η Walensky δεν εμβολιάστηκε ποτέ για τον Covid-19, επικαλούμενη τα αποτελέσματα μιας εξέτασης αίματος για την ανοσία Covid-19 που έγινε τη στιγμή της σύλληψής της. Το αίμα της, είπε ο ναύαρχος Crandall, δεν είχε καθόλου αντισώματα πρωτεΐνης ακίδας.

«Αυτό είναι ψέμα!» Η Βαλένσκι ούρλιαξε. «Είμαι εμβολιασμένη και έχω κανει  τέσσερα αναμνηστικά».

«Αν είχατε διπλό εμβολιασμό και είχατε τέσσερα ενισχυτικά, θα ήσασταν νεκρη ή κατατονικη», είπε ο ναύαρχος Crandall. «Εσείς, όπως και οι συνεργάτες σας στο Deep State, κάνατε ενέσεις φυσιολογικού ορού».

Έδειξε την τεκμηρίωση του πάνελ υπογεγραμμένη από τους επικεφαλής ιατρικούς αξιωματικούς στο Womack Army Medical Center, Fort Bragg, και από το Ναυτικό νοσοκομείο στο Camp Pendleton. Και οι δύο είχαν εξετάσει εξονυχιστικά την αιμοληψία και αποφάσισαν ότι η Walensky είχε ακόμα καθαρό αίμα. Και πάλι η Walensky ύψωσε τη φωνή της, υποστηρίζοντας ότι από τη στιγμή που είχε πάρει το τελευταίο αναμνηστικό της πριν από αρκετούς μήνες, οι πρωτεΐνες αιχμής δεν θα μπορούσαν να ανιχνευθούν όταν τα Λευκα Καπελα πηραν το αίμα της.

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό είναι άλλο ένα ψέμα του CDC. Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι πρωτεΐνες αιχμής γίνονται συστηματικές και παραμένουν στο σώμα για χρόνια μετά τον εμβολιασμό», είπε ο ναύαρχος Crandall.

Ανέφερε μια μελέτη που αξιολόγησε 500 μέλη του στρατού που έλαβαν εμβόλια Covid-19 όταν ο εγκληματίας Lloyd Austin έδωσε εντολή σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό να υποβληθεί σε εμβόλια στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Οι 500 έλαβαν δύο εμβόλια και τουλάχιστον ένα αναμνηστικό πριν ψηφίσει η Βουλή των Αντιπροσώπων να ακυρώσει την αντισυνταγματική οδηγία του Austin στις 10 Ιανουαρίου 2023. Από τις 13 Απριλίου, 350 από τους 500 βρέθηκαν θετικοί σε πρωτεΐνες ακίδας. Οι άλλοι 150 δεν μπορούσαν να εξεταστούν επειδή ήταν νεκροί — είχαν υποκύψει σε μυοκαρδίτιδα ή άλλες θανατηφόρες ασθένειες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο.

«Αυτό το τερας απέφυγε να υποστεί εμβολιασμο.Ηξερε ότι οι ενεσεις ήταν τόσο θανατηφόρες όσο μια σφαίρα στον εγκέφαλο, ωστόσο ήταν πολύ πρόθυμη να επιβάλει μια πολιτική μαζικών εμβολιασμών-»

"-Λες ψεματα!" τον διέκοψε η Βαλένσκι. «Το CDC προσφέρει κατευθυντήριες γραμμές. Δεν κάνουμε πολιτική ή νόμο».

«Α, αλλά το έκανες, και εννοώ εσένα προσωπικά. Η διοίκηση συνέβαλε αναμφισβήτητα στην κρίση σας. Εφόσον αισθάνεσαι ομιλητικη, κρατούμενη Walensky, όταν ο Μπάιντεν σε διόρισε διευθυντρια του CDC, του υποσχέθηκες ότι θα έκανες ό,τι περνάει από το χέρι σου για να δεις ότι όλοι οι Αμερικανοί λαμβάνουν τρεις ενισχυτικές το χρόνο ως μέρος της «νέας κανονικότητας;»

«Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω προτάσεις», είπε η Walensky.

«Αλλά φύγατε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις Βρυξέλλες όταν ανακαλύψατε ότι είχε εκδοθεί στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά σας - γιατί συμβαίνει αυτό;»

«Απαντάω μόνο στο POTUS, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν», είπε η Βαλένσκι. «Δεν έχεις καμια εξουσία».

«Η εξουσία μας είναι σιγουρη  γιατί είστε εδώ και δεν διοικείτε πλέον το CDC από τις Βρυξέλλες. Αυτός είναι ο λόγος που το Plandemic σας κατέρρευσε. Γι' αυτό οι φίλοι σου είναι νεκροί ή φυλακισμένοι. Γι' αυτό δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξοδέψετε όλα αυτά τα χρήματα που εισπραξατε για τη διάδοση ψεμάτων Plandemic», είπε ο ναύαρχος Crandall.

Στη συνέχεια, εμφάνισε μια οικονομική κατάσταση που έδειχνε ότι η Walensky είχε συνδέσει 6,3 εκατομμύρια δολάρια από τον ετήσιο προϋπολογισμό του CDC για το 2021 στον προσωπικό της λογαριασμό ταμιευτηρίου στις 15 Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Σημείωσε ότι είχε ξοδέψει τα μισά προτού η JAG παγώσει τον λογαριασμό της και κατάσχεσε τα υπόλοιπα. 

«Υπάρχουν ακόμη ακαταλόγιστα χρήματα που κατέθεσε σε λογαριασμούς στο εξωτερικό. Αλλά αν καταδικαστεί, δεν μπορεί να τα χαρει στη φυλακή ή σε όποια μεταθανάτια ζωή ακολουθήσει. Η απληστία, η απληστία, η απληστία και η δύναμη - είναι όλα όσα επιθυμείτε εσείς οι Deep Staters», είπε ο ναύαρχος Crandall.

Κάλεσε στο βήμα του μάρτυρα τον Αναπληρωτή Διευθυντή του CDC για την Παγκόσμια Υγεία, Δρ Χάουαρντ Ζούκερ, τον οποίο οι πεζοναύτες των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Απρίλιο για συνωμοσία για να εξηγησει λόγους για την ανανέωση των παραγγελιών για τον Covid-19 και ότι παραδέχτηκε ότι είχε βοηθήσει στην παραποίηση του θανάτου από τον Covid-19 στη στατιστική. Κατέθεσε ότι η Walensky ήταν μια «εξουσιαστική, διψασμένη για εξουσία σκύλα» που είχε κυβερνήσει το CDC με σιδερένια γροθιά και που, μαζί με τους συν-συνωμότες του NIH, γιατρούς Fauci και Collins, υποστήριξαν την εντολή εμβολίων, παρόλο που γνώριζε ότι οι εμβολιασμοι είχαν σκοτώσει συμμετέχοντες στη δοκιμή. και αρρώστησαν δεκάδες χιλιάδες ευκολόπιστους ανθρώπους κάθε μήνα.

«Γιατί καταθέτεις ενόρκως εναντίον του πρώην αφεντικού σου;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Επειδή δεν θέλω να κρεμαστω», είπε ο Ζούκερ. «Ξέρω σε τι φταίω, αλλά αυτη έδωσε εντολές», απάντησε ο Ζούκερ.

«Και ποτέ αμφισβήτησες τις παράνομες οδηγίες της».

«Μου υποσχέθηκαν μια πληρωμή. Δεν είδα ποτέ ούτε μια δεκάρα από αυτό», είπε ο Zucker.

«Υποσχέθηκε ποιος;»

Ο Ζούκερ έδειξε την Βαλένσκι. "Αυτήν."

«Και τι ακριβώς σας ειπε για τις πληρωμές που δεν λάβατε ποτέ;»

"Τι νομίζετε? Πολλαπλασιάστε την πανδημική απάτη», είπε ο Zucker. «Και λειτούργησε όμορφα για πολύ καιρό. Ξεγελάσαμε όλο τον κόσμο».

«Δεν ακούγεσαι μετανιωμένος», σημείωσε ο ναύαρχος.

«Δεν έχει νόημα να λέμε ψέματα τώρα. ότι έγινε έγινε. Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου – είχα ελεύθερη βούληση. Αλλά κατέστησε σαφές ότι όσοι δεν ακολούθησαν τις εντολές—καλά, μπορεί να τους συμβούν άσχημα πράγματα. Είχε απίστευτη δύναμη. Είναι ανακουφιστικο να τη βλέπεις όπως είναι τώρα, ταπεινωμένη», είπε ο Zucker.

«Ο Fauci και ο Collins έφυγαν, ας πούμε, όταν αναλάβατε τον νέο σας ρόλο στο CDC τον Ιανουάριο. Σας είπε η κατηγορούμενη, συγκεκριμένα, ότι συνωμοτούσε μαζί τους;». είπε ο ναύαρχος Crandall.

«Σίγουρα το έκανε και μου είπε ότι ήταν «δική μας» δουλειά να κρατήσουμε ζωντανή την κληρονομιά τους».

Η Βαλένσκι φώναξε: «Ήταν σπουδαίοι άντρες, οραματιστές και θα πληρώσετε για την αυθάδειά σας».

«Το μόνο που έχεις τώρα είναι ζεστός αέρας, Ροσέλ, και θα πληρώσω, αλλά όχι με το χέρι σου», είπε ο Ζούκερ.

Αφού δικαιολογούσε τον μάρτυρα, ο ναύαρχος Crandall ζήτησε από την επιτροπή να καταλήξει σε ετυμηγορία. Οι στρατιωτικοι δικαστες βρήκαν τη Walensky ένοχη για προδοσία και την καταδίκασαν σε θάνατο.

Η υποναύαρχος Crandall είπε ότι θα ανακοινωσει το συντομότερο δυνατό σε συννενοηση με την JAG την ημερομηνια εκτελεσης, αφού ο τυφώνας Mawar περάσει πάνω από το νησί και εκτιμηθεί η ζημιά.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ


























Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2023 07:48

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΩΤΕΡΑ ΠΟΥ
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ !
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ,ΝΑ ΣΦΙΞΩ
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΤΟΥ
    ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΡΑΝΤΑΛ !
    ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ
    ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
    ΝΑ ΚΑΓΧΑΣΩ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις