Πρώην διευθυντής του ΟΗΕ κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για 8 εκατομμύρια αγνοούμενα παιδιά (ο πληθυσμός της Αυστρίας)


Τόσες δεκαετίες που ήταν τρυπωμένος άραγε;;;

Αλλά είπαμε, αυτή η χρονιά θα είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ όσο καμία άλλη!!!

Σε δυο ημέρες βγαίνει και ταινία στην τραγική χώρα με τους παιδεραστές της παγκόσμιας σέκτας παιδόφιλων, και επειδή το αφεντικό τους είναι άφιλος θα έχουμε τεράστιες εξελίξεις! Βλέπετε το αφεντικό δεν πιάνετε φίλος και ίσως δούμε και μαζικές κρεμάλες στις πλατείες…

Σε συνέντευξή του στον Reiner Füllmich, ο πρώην διευθυντής του ΟΗΕ Calin Georgescu από τη Ρουμανία περιγράφει τη διαδικασία διείσδυσης και παγκόσμιας εξαγοράς του ΟΗΕ από ολιγάρχες, κυρίως τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σκιαγραφεί τις δομές εξουσίας του ΟΗΕ, τη συγκαλυμμένη χειραγώγηση, την εκμετάλλευση και την υποδούλωση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ο Τζορτζέσκου, ο οποίος ηγήθηκε του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Βιώσιμου Δείκτη των Ηνωμένων Εθνών, κάνει μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη συνέντευξη.

 

 

 

Παιδοφιλία


Είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι ολιγάρχες μπορούν να συνδεθούν με τον μεγάλο αριθμό παιδιών που εξαφανίζονται χωρίς ίχνος κάθε χρόνο.

«Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι ολιγάρχες συνδέονται με το σύστημα της παιδεραστίας», σύμφωνα με τον Georgescu στον Füllmich.

«Γνωρίζουμε ότι περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Αυτό ισοδυναμεί με ολόκληρο τον πληθυσμό της Αυστρίας. Απλώς εξαφανίζονται χωρίς πληροφορίες», πρόσθεσε.

«Και αυτό είναι μετανθρωπισμός. Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα εγκλήματα».

Σχεδόν κάθε μέρα, ένα παιδί εξαφανίζεται χωρίς ίχνος από τα κέντρα ασύλου στην Ολλανδία, σύμφωνα με στοιχεία της ερευνητικής δημοσιογράφου Sanne Terlingen. Μερικοί από αυτούς αναγκάζονται να κάνουν σεξουαλική εργασία για τους παιδεραστές στις Κάτω Χώρες και σε όλη την σάπια δύση.

Κατα τα άλλα έχουμε δημοκρατία και πάμε και ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια τους ευεργέτες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις