Γιατί οι ΗΠΑ πρέπει να περάσουν από το κεφάλαιο 11 της χρεοκοπίας


Μερικές φορές, όταν γράφω μια ιστορία, περιπλέκεται και χάνει κατεύθυνση. Ό,τι και να κάνω, καταλήγω να σκάβω μια πιο βαθιά τρύπα. Όταν συμβεί αυτό, η μόνη επιλογή είναι να διαγράψετε το όλο θέμα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Αυτή είναι μια καλή μεταφορά για το τι περνάει η κυβέρνηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σπατάλη και η διαφθορά συνεχίζονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που η ιδιωτική UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION έχει περίπου 250 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις (σύμφωνα με τη St, Louis Fed και άλλους) πάνω και πέρα από τα 31,5 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέος που είναι τώρα στο πρωτοσέλιδα. Δεδομένου ότι το ΑΕΠ των ΗΠΑ είναι 23 τρισεκατομμύρια δολάρια, είναι σαν κάποιος που κερδίζει 23.000 δολάρια το χρόνο έχοντας χρέη 280.000. Ένα τέτοιο άτομο είναι χρεοκοπημένο γιατί πρέπει να μπει πιο βαθιά στο χρέος μόνο και μόνο για να κάνει πληρωμές τόκων.

Παρόλα αυτά, η οικογένεια Ροκφέλερ και η ψεύτικη κυβέρνησή τους «Τζο Μπάιντεν» κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ρίξουν το κουτάκι ξανά στο δρόμο. Αυτό ακριβώς θέλουν οι Κινέζοι γιατί θα σημαίνει ότι οι ΗΠΑ θα βυθιστούν βαθύτερα στο χρέος και δεν θα γίνουν ποτέ ξανά αντίπαλός τους.

Για να καταλάβουμε πόσο δυσλειτουργική είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ας δούμε το Πεντάγωνο όπως περιγράφεται από τον συνταγματάρχη Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ:

Έχουμε εν ενεργεία υπηρεσία τώρα 44 τετραστερους στρατηγους για δύναμη μικρότερη από 1,1 εκατομμύρια. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχαμε 12,2 εκατομμύρια άνδρες και 7 τετραστερους στρατηγους. Οι πιο επαγγελματίες άνθρωποι είναι στα χαμηλότερα επίπεδα, οι λιγότερο επαγγελματίες είναι στην κορυφή. Αυτό είναι μέρος της σήψης, η διαφθορά η σπατάλη, Όλο το τμήμα είναι μια καταστροφή. δεν μπορείς καν να το ελέγξεις. Τα χρήματα πηγαίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο Κογκρέσο στους διάφορους αμυντικούς εργολάβους και στη συνέχεια εμφανίζονται ξανά με τη μορφή δωρεών. Οι ΗΠΑ διοικούνται από δωρητές. 

https://www.youtube.com/watch?v=saQ5tpU5R_8

Τα αεροπλανοφόρα είναι ένα παράδειγμα για το πώς σπαταλούνται αυτά τα χρήματα. Οι ΗΠΑ έχουν 11 ομάδες αεροπλανοφόρων. Ήταν υπερσύγχρονα 75 χρόνια πριν, αλλά τώρα είναι λευκοί ελέφαντες. Ο κινεζικός στρατός μόλις διεξήγαγε 20 πολεμικες προσομειωσεις όπου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορούσαν να καταστρέψουν την πιο σύγχρονη ομάδα αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ με μόλις 24 υπερηχητικούς πυραύλους.

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3221495/chinese-scientists-war-game-hypersonic-strike-us-carrier-group-south-china-sea?module=AI_Recommended_for_you_In-house&pgtype=section_china

Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες αεροπλανοφόρων είναι τώρα απλώς παράσιτα που αποδυναμώνουν τις ΗΠΑ εξαντλώντας τα οικονομικά τους ύψους 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Ένα άλλο παράσιτο είναι η NASA (Not A Space Agency) που αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κινηματογραφικό στούντιο με προϋπολογισμό 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Τα χρήματα θα μπορούσαν να δαπανηθούν καλύτερα, για παράδειγμα, δημιουργώντας υποβρύχια(κάτι που κατάλαβαν οι Γερμανοί προς το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου).

Αυτού του είδους η σπατάλη και η εσφαλμένη κατεύθυνση είναι αληθινή σε όλο το φάσμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, οι ΗΠΑ έχουν 50 πολιτείες που η καθεμία έχει τη δική της γραφειοκρατία και μπορεί να εμποδίσει το έθνος ως σύνολο.

Η πρόταση WDS είναι να μειωθεί σε πέντε διοικητικές περιοχές για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Βόρειας Αμερικής:

     Οι χίπις της Δυτικής Ακτής γης από την Αλάσκα στη Βόρεια Καλιφόρνια.
     Greater Texaco που κυμαίνεται από τη Νότια Καλιφόρνια έως το Τέξας
     Dixieland από τη Λουιζιάνα στη Βιρτζίνια.
     Η Ανατολική Ακτή από το Μέριλαντ μέχρι το Οντάριο (με ειδική αυτονομία για το γαλλόφωνο Κεμπέκ).
     Η ευρύτερη μέση Δύση ξεκινά από το Αρκάνσας και περιλαμβάνει την Αλμπέρτα, το Σασκάτσουαν και τη Μανιτόμπα.

Αυτό είναι απλώς μια γεύση από τα πράγματα που θα καταστούν δυνατά όταν η εγκληματική, ιδιωτική USA INC χρεοκοπήσει και επανεκκινηθεί ως Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Βόρειας Αμερικής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αμερικανικός και ο καναδικός λαός είναι άρρωστος και αηδιασμένος με τα σημερινά καθεστώτα μαριονέτας KM.

Τα δύο τρίτα (66%) όλων των Αμερικανών λένε ότι μια νίκη Μπάιντεν (Ροκφέλερ) θα ήταν είτε οπισθοδρόμηση είτε καταστροφή για τη χώρα σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN

https://edition.cnn.com/2023/05/25/politics/cnn-poll-democrats-2024/index.html

Το συνημμένο βίντεο δείχνει τον «Τζο Μπάιντεν» να εξαφανίζεται στον Λευκό Οίκο με δύο παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ παιδιά. «Απλώς ο ψεύτικος μασκοφόρος Pedo Joe κάνει τη δουλειά του».


Για την πιο πρόσφατη δυσλειτουργία της μάσκας «Biden» ελέγξτε εδώ:

https://twitter.com/realstewpeters/status/1662461672353562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1

Αυτή η φαρσα Μπάιντεν διευθύνεται από ένα καθεστώς μέσων ενημέρωσης Ροκφέλερ που θεωρείται «πραγματικά ο εχθρός του λαού», από το 59% των Αμερικανών.

https://twitter.com/Rasmussen_Poll/status/1661242013281562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661242013281562624%7Ctwgr%5E0a6bc1902b7bcbe9754499e963038f534ebc4ff6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newswars.com%2Fpoll-almost-two-thirds-of-americans-view-media-as-truly-the-enemy-of-the-people%2F

Για να δείτε γιατί τα μέσα ενημέρωσης είναι ο εχθρός του λαού, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σύντομο βίντεο στο Twitter.

https://twitter.com/elonmusk/status/1662667558539886592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1,

Και στον Καναδά, ο ψεύτικος Καστρντό είναι τόσο μισητός που δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια χωρίς παρενοχλήσεις. Ευγε σε αυτόν τον Καναδό που δίνει στον Καστριντό ένα κομμάτι απο αυτο που ειναι. Το λέει όπως είναι.....


 Παρά τη λαϊκή αποστροφή για τη διακυβέρνησή τους, η Χαζαρική Μαφία παλεύει με νύχια και με δόντια για να διατηρήσει την εταιρεία της στη ζωή. Έχουν επικαλεστεί όλες τις μεθοδους του εκβιασμού και δωροδοκίας.

Για παράδειγμα, φαινόταν ότι ανάγκασαν τον Αλ Γκορ να πει «Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ισοδυναμούν με 600.000 πυρηνικές βόμβες μεγέθους Χιροσίμα κάθε μέρα! και βράζει ωκεανούς και μας κάνει ρατσιστές!».

 


 Πιο συγκεκριμένα, φάνηκε ότι έσφιξαν τα χέρια στον πρόεδρο της Βουλής Κέβιν Μακάρθι για να ακολουθήσουν τα σχέδια για «αύξηση του ορίου χρέους».

Οποιαδήποτε συμφωνία θα σήμαινε ότι στα παρασκήνια χρησιμοποίησαν έναν συνδυασμό πυρηνικού εκβιασμού και εξωφρενικών υποσχέσεων για να λάβουν περισσότερη χρηματοδότηση από πιστωτές όπως οι Κινέζοι. Για παράδειγμα ο Χάιντς Κίσινγκερ, προσφέρθηκε ακόμη και να αντικαταστήσει τα αγγλικά με τα κινέζικα ως την επίσημη γλώσσα των Ηνωμένων Πολιτειών με αντάλλαγμα περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας.

Ο μαζικός δολοφόνος Κίσινγκερ έπαιξε επίσης τώρα το χαρτι του και αποκάλυψε τη στρατηγική εκβιασμού που επινόησε ο ίδιος και άλλοι σκλάβοι του KM στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Bilderberg.

«Η ομιλία των ΗΠΑ για τον πυρηνικό πόλεμο γίνεται όλο και πιο δυνατή και κατά κάποιο τρόπο αναμιγνύεται με τη συζήτηση για το πώς είναι οι εξωγήινοι εδώ… είναι σαν να σχεδιάζουν κάποιου είδους μαζική θυσία αρνητικής ενέργειας», προειδοποιεί μια πηγή της FSB.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις