Το DHS θα επανεκκινήσει το Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης

 

Ας υποθέσουμε ότι

ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, ή το πρόσωπο που υποδύεται τον ίδιο, κλέβει τις προεδρικές εκλογές το 2024. Σε αυτή την περίπτωση, το καθεστώς του θα ποινικοποιήσει την ελευθερία του λόγου και θα τιμωρήσει τους συγγραφείς που υποστηρίζουν αντικυβερνητικές απόψεις, απαγορεύοντας ουσιαστικά αμφιλεγόμενο περιεχόμενο από τον Ιστό και την εκτύπωση, σε μια έκθεση της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER).

Τον περασμένο Μάιο, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εγκατέλειψε τα φιλόδοξα σχέδια να δημιουργήσει ένα Υπουργείο Αλήθειας και να διορίσει τη Nina Jankowicz τσάρο του. Η Jankowicz απορριφθηκε για την επιπόλαια στάση της σχετικά με την παραπληροφόρηση και την ιστορία της διάδοσής της. Τα διαπιστευτήριά της και η λογικότητά της αμφισβητήθηκαν όταν ένα τρομακτικό βίντεο TikTok με την προσαρμογή του τραγουδιού της Mary Poppins «Supercalifragilisticexpialidocious» για ψεύτικες ειδήσεις έγινε viral. Η δημόσια αντίδραση εναντίον της Jankowicz και του Συμβουλίου Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης ήταν τόσο έντονη που το DHS ισχυρίστηκε ότι την ακυρώνει.

Ωστόσο, η ARCYBER ισχυρίζεται ότι έχει αποκτήσει ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Deep State, στις οποίες οι σκληροπυρηνικοί του DHS συζητούν την αναζωογόνηση του Υπουργείου Αλήθειας με ένα λιγότερο δυσοίωνο όνομα, αφού ο Τζο Μπάιντεν «κερδίσει τις εκλογές το 2024». Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία περιλαμβάνουν αλληλογραφία μεταξύ του Αλεχάντρο Μαγιόρκας, της Διευθύντριας της FEMA, Ντιν Κρίσγουελ, και του κορυφαίου του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, αποτελούν επίσης επιτομή του μίσους του Deep State για τους μέσους Αμερικανούς πολίτες.

Σε ένα, ο Wray κατονομάζει τον δημοσιογράφο Tucker Carlson, αποκαλώντας τον «μυωπικό κακόβουλο» επειδή επέκρινε το Υπουργείο Αλήθειας και, συγκεκριμένα, την Jankowicz. Σε μια αξιοπρεπή κοινωνία, γράφει ο Wray, οι δημοσιογράφοι που αντιτίθενται στη δημιουργία νόμιμων οργάνων διακυβέρνησης θα παρατάσσονται και θα πυροβολούνται ή θα φυλακίζονται επ' αόριστον. Χαίρεται ακόμη και στη σκέψη να επιβλέπει τις εκτελέσεις. Απαντώντας του, ο Criswell προχωρά ένα βήμα παραπέρα συμπεριλαμβάνοντας «σχεδόν κάθε άτομο που ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ» στη δεξαμενή εκτέλεσης. Και ο Μαγιόρκας λέει ότι ένα νέο και βελτιωμένο Υπουργείο Αλήθειας θα «ρίξει το σφυρί» στις μη εγκεκριμένες ειδήσεις. Το DHS, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, έχει μια λίστα με 16.000 κανάλια και ιστότοπους στο YouTube που πρέπει να κατασχεθούν.

Σε μια δεύτερη ανταλλαγή, ο Mayorkas χειροκρότησε τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα που υιοθέτησε τη νομοθεσία που καθιστά τη χώρα του την πρώτη στον δημοκρατικό κόσμο που κωδικοποιεί νόμους που λογοκρίνουν και απαγορεύουν τις «ψευδείς ειδήσεις και την παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο» και τιμωρούν όσους κρίνονται ένοχοι για τη διάδοσή τους. Ο Κρίσγουελ αποθέωσε τον Ντα Σίλβα: «Είναι οραματιστής, αληθινός ηγέτης». Και ο Wray είπε ότι οι Αμερικανοί πολιτικοί πρέπει να υιοθετήσουν το στυλ διακυβέρνησης του Ντα Σίλβα. "Το μόνο καλό μέσο είναι ένα ελεγχόμενο μέσο", έγραψε ο Wray.

Η τυραννική τριάδα έβαλε η μία στην άλλη αθώα ονόματα για μια μελλοντική εκδοχή του Υπουργείου Αλήθειας. Ο Mayorkas άρεσε το «The Commission for Management of Language», ο Wray ειπε «National Linguistic Relations Agency» και ο Criswell, πιθανώς αστειευόμενος. «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Εθνική Υπηρεσία Προστασίας Κατοικίδιων Ζώων. Ξοδέψτε το 5% του προϋπολογισμού για την προστασία των γατών και των σκύλων και το υπόλοιπο κλείνοντας τα στασιαστικά κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε. Η εκδοχή της για το Υπουργείο Αλήθειας θα δήλωνε μονομερώς την αλήθεια και το ψέμα και θα πίεζε τις διαδικτυακές πλατφόρμες να απαγορεύσουν περιεχόμενο στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.

Ένας τρίτος γύρος email προσέφερε ένα πιθανό κίνητρο για την κατάργηση της Πρώτης Τροποποίησης. Ο Mayorkas φοβόταν ότι η ελευθερία του Διαδικτύου θα προκαλούσε έναν ανεμοστρόβιλο αρνητικού τύπου γύρω από ένα παγκόσμιο εμβόλιο γρίπης mRNA που αναπτύχθηκε από ερευνητές στο Ερευνητικό Κέντρο Εμβολίων του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών (NIAID), μέρος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας.

Το εμβόλιο βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμή Φάσης Ι. Εάν εγκριθεί από τον FDA, θα αντικαταστήσει τα τυπικά και ανασυνδυασμένα εμβόλια γρίπης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε τα εργαλεία για να καταπνίξουμε τη συζήτηση κατά των εμβολίων. Αποτύχαμε να το κάνουμε αυτό με τα εμβόλια Covid-19 και δείτε τι συνέβη. Σύντομα θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να το κάνουμε σωστά», έγραψε ο Μαγιόρκας.

Τέλος, ο Mayorkas ανέφερε ένα άγνωστο όνομα σε σχέση με τις πιθανότητες του Μπάιντεν να κερδίσει τις εκλογές του 2024. Ένας άνδρας με το όνομα «Κουίν Κλίπσταϊν», είπε, εργαζόταν στα παρασκήνια για να εξασφαλίσει τη νίκη του Μπάιντεν.

Ο Klipstein είναι ένα φάντασμα. Η ιστοσελιδα δεν μπόρεσε να βρει κανέναν με αυτό το όνομα στις μηχανές αναζήτησης και στο Instacheckmate.com, μια υπηρεσία αναζήτησης δημόσιων αρχείων. Ο ARCYBER είπε ότι το "Klipstein" είναι πιθανότατα ψευδώνυμο για έναν από τους χειριστές του Μπάιντεν.

Τα email ήταν κρυπτογραφημένα και απαιτούσαν αποκωδικοποίηση, είπε η πηγή μας στο ARCYBER. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Παλί κουβα πηγαμε συντροφε. Ενω ο ''νομιμος'' προεδρος εδωσε εντολη για χρεωκοπια, περασε του ''εκλεγμενου''. Στο ιδιο εργο θεατες....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις