Ο Jamie Foxx τυφλώθηκε και μερικώς ΠΑΡΕΛΥΣΕ αφού εξαναγκάστηκε να κάνει την ένεση

 


Σε μια πρόσφατη εμφάνισή του

στο «Ask Dr. Drew», ο διάσημος δημοσιογράφος A. J. Benza αποκάλυψε ότι ο Jamie Foxx τυφλώθηκε και παρέλυσε μερικώς μετά από ένα εμβόλιο Covid-19 που του ζήτησε ένα κινηματογραφικό στούντιο. Ο Benza αποκαλύπτει ότι ολόκληρο το κατεστημένο των μέσων ενημέρωσης λέει ψέματα για την κατάσταση του Foxx για να καλύψει την αλήθεια για τους κινδύνους από τα εμβόλια και ότι τα μέλη της οικογένειας του Foxx τον καλύπτουν και αρνούνται να αποκαλύψουν την αλήθεια για την ιατρική κατάσταση του ηθοποιού.

Δηλώνοντας ότι η πηγή του ήταν «στο δωμάτιο» με τον Foxx (φαινομενικά, στο δωμάτιο του νοσοκομείου), ο Benza εξηγεί ότι ο Jamie, «Δεν ήθελε το εμβόλιο, αλλά με την ταινία που έπαιζε, πιέστηκε να το κάνει».

Προσθέτει ότι, «Ο θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο… προκάλεσε μερική παράλυση και τύφλωση».


Επί του παρόντος, η οικογένεια Foxx ισχυρίζεται ότι ο Jamie Foxx «επικοινωνεί», πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι σε θέση να σφίγγει με το χέρι του, για παράδειγμα, ή ότι θα μπορούσε να φωνάξει με κάποιο τρόπο.

Το γεγονός ότι δεν έχουμε δει κανένα βίντεο από τον ίδιο τον Foxx, ο οποίος δηλώνει υγιής και καλά, με τα δικά του λόγια, δείχνει ότι ο Foxx υπέστη σοβαρή ιατρική καταστροφή μετά την ένεση. Δεν θα ήταν δύσκολο να συμπεράνουμε ότι ο Foxx αδυνατεί να μιλήσει με συνεκτικό τρόπο, αν και με την επανεκπαίδευση, πολλά θύματα εγκεφαλικού μπορούν να κάνουν μεγάλα βήματα στην εκ νέου εκμάθηση του πώς να μιλούν (δηλ. έλεγχος κινητικότητας και φωνητικής).

Προσευχόμαστε για τον Jamie Foxx να βιώσει μια ταχεία ανάρρωση και δεν ευχόμαστε κανένα κακό στον Foxx ή σε οποιοδήποτε άλλο θύμα εμβολίου. Στην πραγματικότητα, έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειές μας για να αποτρέψουμε τους ανθρώπους να υποφέρουν από βλάβες στα εμβόλια, τολμώντας να πούμε την αλήθεια για τους κινδύνους, την τοξικότητα και τους θανάτους από τα εμβόλια. Αν ο Jamie Foxx είχε διαβάσει το Natural News, πιστεύουμε, θα είχε απορρίψει το τοξικό τρύπημα και θα ήταν υγιής αυτή τη στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις