Συνελήφθη η Γκρέτσεν Γουίτμερ, κατηγορήθηκε για προδοσία

 

Η Κυβερνήτης του Μίσιγκαν

Γκρέτσεν Γουίτμερ συνελήφθη την Τρίτη ενώ πήγαινε στο σπίτι της στην έπαυλη του Κυβερνήτη από μερες διακοπών στο Γκραντ Χέιβεν, στην ακτή της λίμνης Μίσιγκαν, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο της Μνήμης με φίλους και την οικογένειά της, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ. .

Μια διμοιρία πεζοναυτών από το στρατόπεδο Pendleton σταμάτησε το όχημα της Whitmer κοντά στο Interstate 96 στο Coopersville. Έδειξαν σε μια σοκαρισμένη και σαστισμένη Γουίτμερ ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης με κατηγορίες που κυμαίνονταν από προκληση σε ταραχή,συνωμοσία έως προδοσία.


Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός Σμιθ έμαθε μέσω υποκλοπών τηλεφωνημάτων ότι η Γουίτμερ, σε μια μπερδεμένη κίνηση, θα ταξίδευε μόνη της στο Γκραντ Χέιβεν αντί να συνοδεύεται από ένα πλήθος της Deep State Security.

«Ήταν αφύσικο να πηγαίνει οπουδήποτε μόνη της. Όταν την είχαμε απο κοντα στο παρελθόν, η σκύλα ήταν πάντα καλά προστατευμένη και σε καταστάσεις που θα έκαναν τη σύλληψη δύσκολη, επικίνδυνη. Πριν από λίγο τραβήξαμε τα μάτια από πάνω της για να παρακολουθούμε τους άλλους, αλλά κρατήσαμε ηλεκτρονική επιτήρηση», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Σμιθ άκουσε για το ταξίδι της μόνο δύο ημέρες πριν από τις διακοπές.

Δεδομένης της επιλογής μεταξύ της αντιμετώπισης της Whitmer ενώ οδηγούσε στο Grand Haven ή στο ταξίδι για το σπίτι, ο στρατηγός Smith επέλεξε το δεύτερο επειδή ήθελε να διασφαλίσει ότι οι πεζοναύτες του είχαν αρκετό χρόνο όχι μόνο για να φτάσουν στο Grand Haven στην ώρα τους αλλά και να διαμορφώσουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης στο περίπτωση που η επιχείρηση πήγαινε στραβα. Τη Δευτέρα, μυστικοί πεζοναύτες έφτασαν στο Γκραντ Χέιβεν και ασκησαν επιτήρηση στην κατοικία.

Οι πεζοναύτες παρατήρησαν ότι η Γουίτμερ φιλοξενεί μια ντουζίνα καλεσμένους σε ένα μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή. κατανάλωνε άφθονες ποσότητες αλκοόλ και μεθυσμενη αρχισε να χαϊδεύει άντρες καλεσμένους. Ο σύζυγος της Γουίτμερ, Δρ Μαρκ Μάλορι, οδοντίατρος που συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα απο υποτιθέμενες αλλά αναπόδεικτες απειλές από υποστηρικτές του Τραμπ, δεν ήταν παρών στο μπάρμπεκιου, είπε η πηγή μας.

Την επόμενη μέρα, οι πεζοναύτες ακολούθησαν το αυτοκίνητο της Whitmer καθώς ταξίδευε κατά μήκος του Interstate 96, το οποίο ήταν γεμάτο με πυκνή κίνηση από καλεσμενους που κατευθύνονταν προς το σπίτι τους μετά από ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο μακριά. Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, ακολούθησαν υπομονετικά την Γουίτμερ μέχρι που εκείνη, για άγνωστους λόγους, μπήκε σε έναν παράδρομο χωρίς κίνηση. Ένα Marine SUV καβαλησε το κράσπεδο και έσπευσε μπροστά από τη Whitmer, κόβοντάς της τη διαδρομή, ενώ ένα δεύτερο Marine SUV εμπόδισε την υποχώρησή της καθώς προσπαθούσε να κάνει όπισθεν.

Είχε κλειδώσει τις πόρτες και τηλεφωνουσε μανιωδώς στο κινητό της όταν οι πεζοναύτες έσπασαν το παράθυρο του οδηγού και έσυραν την Γουίτμερ, κλωτσώντας και ουρλιάζοντας, από το όχημα. Όταν δόθηκε ένα αντίγραφο του εντάλματος σύλληψης, η Γουίτμερ το έσκισε και ζήτησε να μιλήσει με τον Τζόζεφ Μπάιντεν. Της είπαν ότι «ο Μπάιντεν δεν μπορεί πια να σε βοηθήσει» και την ανάγκασαν να μπει στο πίσω κάθισμα ενός SUV. Δύο πεζοναύτες εκαναν στην ακρη το αυτοκίνητό της και έφυγαν.

Η πηγή μας είπε ότι η Whitmer μεταφέρθηκε σε κέντρο επεξεργασίας και υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ήταν φυσικός άνθρωπος ή κλώνος. Ο στρατηγός Smith διέταξε την εξέταση επειδή η μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων που έκανε έφοδο σε εργαστήριο κλωνοποίησης στα Ozarks τον περασμένο Δεκέμβριο βρήκε αντίγραφα της Whitmer.

«Η Γουίτμερ που πιάσαμε φαίνεται να είναι η πραγματικη Γουίτμερ. Δεν βρέθηκαν δείκτες κλωνοποίησης», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι η Whitmer θα σταλεί στο GITMO ή στο Camp Blaz για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις