Οαν το Great Awakening νικά το Great Reset


 Κάπου στην πορεια ξεχάσαμε ποιοι είμαστε, από τι είμαστε φτιαγμένοι και γιατί είμαστε εδώ. 

Πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε; 

Πώς μπορεί κανείς να περιμένει να επιτύχει χαρά, ικανοποίηση ή ειρήνη όταν έχουμε γυρίσει την πλάτη μας στην πηγή αυτών των συναισθημάτων, ενώ τα αναζητούμε σε όλα τα λάθος μέρη!;

Στην απελπιστική μας ανάγκη να ταιριάξουμε σε μια κοινωνία που τρέφεται με γεγονότα και «επιστήμη», έναν κόσμο πολιτικής ορθότητας, συμμόρφωσης του πολίτη και απερίσκεπτης αποδοχής σε ένα σύστημα που δεν έχει νόημα, είμαστε εντελώς εκτός επαφής με την αλήθεια μας και με αυτούς από εμάς που μπορεί να το δει λέγονται παράφρονες.


Αλλά εμείς, οι «τρελοί» έχουμε καταλάβει ότι όλα κρύβονται μέσα μας, ότι ο Θεός μας έδωσε μια απέραντη δύναμη που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε αλλά που αρχίζουμε να αισθανόμαστε. 

Αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο, αυτό είναι όταν το Great Awakening νικά το Great Reset σε μια στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Με το καλημέρα του νέου έτους, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι ακολουθεί στην νέο"ελληνική" εμβολιασμενη σάπια κοινωνία, είναι το ακόλουθο φρικτό συμβάν.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/friki-mitera-petakse-to-moro-tis-ston-aliakmona-entopistike-nekro/

    Πριν μήνες είχα γράψει ότι τα παιδιά γεννιούνται σήμερα ορφανά και ότι οι σημερινές γυναίκες δεν γουστάρουν ούτε τα άντερα τους. Εννοείται ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον θλιβερό κανόνα. Ίσως σε άλλες κοινωνίες άλλων εθνών, κρατών να συντελείται πράγματι μια κάποια αφύπνιση. Στην δική μας όμως οι ζωντανοί νεκροί αυξάνονται και πληθύνονται. Εάν γλιτώσουμε ως έθνος, αυτό θα οφείλεται στην απόφαση του Θεού και της Παναγίας περισσότερο και κατά δεύτερο λόγο σε κάποιες λίγες φωτεινές ψυχές Ελλήνων που συνεχίζουν και μάχονται με πείσμα σε έναν άνισο αγώνα σαν σύγχρονοι Σπαρτιάτες και Θεσπιείς εναντίων άπειρων εχθρών του σύγχρονου Ξέρξη και Μαρδόνιου γνωρίζοντας ότι θα νικήσουν ηττημένοι. Είναι βέβαια και τα αδικοχαμένα αίματα αμέτρητων προγόνων μας που φωνάζουν ενώπιον του Θεού για την απονομή της Δικαιοσύνης Του ...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις