"Στρατιωτικά πυροτεχνήματα" αναμένεται να εγκαινιάσουν το Έτος του Κουνελιού


 Μερικές τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις σε όλο τον κόσμο αναμένεται να εγκαινιάσουν το Έτος του Κουνελιού που ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου στο κινεζικό ημερολόγιο. «Έρχεται μια νέα, τρομερή στρατιωτική χρονιά, που θα αλλάξει τον κόσμο και κάθε άνθρωπο», υπόσχεται πηγή της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας. 

Πηγές του Πενταγώνου προβλέπουν μια ταυτόχρονη μαζική επίθεση από την Κίνα στην Ταϊβάν και τη Ρωσία στην Ουκρανία. Ωστόσο, ακούμε από ρωσικές, ασιατικές μυστικές εταιρείες και άλλες πηγές ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια ταυτόχρονη επίθεση από τη Ρωσία, την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, την Τουρκία, το Ιράν, τη Σερβία, τη Λευκορωσία και τη μυστική διαστημική δύναμη για να συντρίψουν όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις που ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία .

 Η Δυτική Ευρώπη θα έπεφτε μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ η Ταϊβάν είναι βέβαιο ότι θα παραδοθεί χωρίς να δώσει μεγάλη μάχη. Είναι αμφίβολο ότι ο στρατός της Νότιας Κορέας θα πολεμήσει πολύ είτε εναντίον των συμπατριωτών του από το Βορρά. Το Ισραήλ θα πρέπει επίσης να συνάψει συμφωνία πριν είναι πολύ αργά. Ακούμε επίσης από πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμης ότι τα πυρηνικά όπλα δεν θα επιτρέπεται να εκραγούν κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης.

Η χρονιά του κουνελιού υποτίθεται ότι είναι χρονιά γονιμότητας και αναπαραγωγής, οπότε γιατί πόλεμος; Η κατάσταση μου θυμίζει ενα Jaguar που είδα σε ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic. άρπαξε, σκότωσε και έφαγε ένα μεγάλο Κέιμαν (Κροκόδειλος της Αμαζονίας) για να ετοιμαστεί να πάει να ζευγαρώσει. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αφαιρέσουμε τα ερπετά αρπακτικά από το πολιτικό σώμα προτού ο κόσμος ξεκινήσει μια ευημερούσα νέα εποχή.

Αυτό συμβαίνει πέρα από κάθε αμφιβολία. Οι πηγές της Λατινικής Αμερικής μας λένε ότι ο θάνατος του Πάπα Βενεδικτου XVI στις 31 Δεκεμβρίου άλλαξε το παιχνίδι. Ο Venedict ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της εκδήλωσης μαζικής δολοφονίας στη Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011. Οργάνωσε επίσης τη δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου και την αντικατάστασή του με έναν απατεώνα με μάσκα από καουτσούκ. Το γεγονός ότι μόνο η Πόλη του Βατικανού και οι Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισαν κατά μιας διεθνούς κίνησης για την προστασία του περιβάλλοντος σημαίνει ότι τράβηξε επίσης τα νήματα για το σόου τρόμου Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Πηγές από το Βατικανό αναφέρουν ότι στο κρεβάτι του θανάτου του ο Βενέδικτος είπε «Σύντομα, θα βρεθώ ενώπιον του τελικού κριτή της ζωής μου…καθώς κοιτάζω πίσω στη μακρά ζωή μου, θα πρέπει να έχω μεγάλο λόγο για φόβο και τρόμο». Η πηγή λέει ότι ο Venedict ήλπιζε ότι μια απόρριψη της τελευταίας στιγμής θα ήταν η έξοδός του από την Κόλαση, αλλά το Κάρμα δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Η μαζική δολοφονία και ο παιδικός βιασμός δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεφύγεις λέγοντας «συγγνώμη». Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε «μεγάλο λόγο για φόβο και τρόμο», για τις πράξεις μας. Ξέρω ότι όταν πάω να συναντήσω τον δημιουργό μου, αν μου πει "πάω στο διάολο", θα του πω "πάω στην κόλαση", γιατί η συνείδησή μου είναι καθαρή (Εντάξει, εκτός ίσως από μερικά αμήχανα και ντροπιαστικά περιστατικά) .

Σε κάθε περίπτωση, με τον Πάπα νεκρό και τους Ρότσιλντ να προσπαθούν να διαπραγματευτούν μια παράδοση, ίσως είναι δυνατό για την ελεγχόμενη από το KM Δύση να ρίξει τα δεσμά της και να καταλήξει σε συμφωνία με την παγκόσμια απελευθερωτική συμμαχία πριν εκτοξευθούν τα "στρατιωτικά πυροτεχνήματα".




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις