ΤΑ "ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.....!!!


Ένα από τα αγαπημένα χόμπι

των συνωμοσιολόγων σε όλο τον κόσμο είναι η αναζήτηση σφαλμάτων στο Matrix, τα οποία μερικές φορές, μετά από προσεκτική μελέτη του υλικού, έχουν μια εντελώς λογική εξήγηση, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει εξήγηση για θαύματα. Για παράδειγμα, σε αυτό το βίντεο για τα σκυλιά και ένα μωρό, μια μπάλα εμφανίζεται από το πουθενά:

 

 

Οι μπάλες που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια κινούνται αρκετά γρήγορα και υπάρχουν πολλές περίεργες επικαλύψεις με αυτές, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στο βίντεο που έφερε στην προσοχή σας υπάρχουν διάσημοι μπασκετμπολίστες των οποίων η μπάλα πετάει αργά. Ωστόσο, κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει την πάσα από τον μπλε παίκτη 23 στον μπλε παίκτη 11:

 

 

 

Κάθε είδους σπουδαίοι ειδικοί προσπαθούν να πείσουν τους πάντες στα σχόλια στο βίντεο ότι ο παίκτης 23 έκανε την πάσα χρησιμοποιώντας το πάτωμα, κυλώντας την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του, αλλά αυτή είναι μια καθαρά θεωρητική επιλογή - ούτε ένας ανθρωπος ιδιαίτερα ευκρινούς όρασης δεν θα μπορούσε να κατανοησει το περιστατικο.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλά μέρη στον κόσμο όπου το Matrix είναι εμφανές:

 

 

 

Το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι, όχι μόνο οι "αψεκαστοι", ζουν στο Matrix, ούτε ένα επεισόδιο με την μπάλα, ούτε ένα εκατομμύριο επεισόδια αποδεικνύει σε αυτους τιποτα, ωστόσο, οι παραξενιές στον κόσμο αυξάνονται. Με την πάροδο του χρόνου θα είναι όλο και περισσότερες, γι' αυτό παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 
















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ QUEEN BOHEMIAN RHAPSODY ΠΟΛΎ ΝΌΗΜΑ
    Channel MR SHOCKING


    ΕΠΟΧΈΣ ΚΑΙ ΜΕ Disco ΤΣΙΦΤΕΤΈΛΙΑ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΡΩΣΣΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΑΤΑΣΑ ΡΩΜΑΝΟΦ" Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΟΜΩΣ.....

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΕΚΑΤΟΚΙΛΟΣ ΡΩΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΒΛΟΝΤΥΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ Α ΛΑ "ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ".

    ΕΠΙΣΗΣ...
    ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ;ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΌΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΤΑ;

    ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ 24/7 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΠΕΤΑ MAITRE KAI ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.....
    ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΓΙΑ ΔΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΛΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΌ, ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ=ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΚΙΕΒΟ,ΚΑΙ ΤΟ Λ'ΒΙΒ.

    ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΊΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΦΟΛΙΔΩΝ.

    Η ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ....

    ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ,ΒΑΣΙΚΌ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
    Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΕΓΚΟΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΩΣ "ΔΟΥΛΟΙ" ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΊ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.

    ΑΑΑΑΑ!ΑΛΛΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ....

    Η ΘΕΛΗΣΙΣ.
    ΑΥΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΗ ΓΗΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΩΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΙ ΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
    ΚΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ+ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΩΣ ΔΥΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.

    ΚΑΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ:ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ+ΝΤΜΊΤΡΙ =ΔΥΑΣ ΔΙΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΩΣ FACTS.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΌΡΡΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΉ ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΟ CORFIATIKO.BLOGSPOT.COM ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις