Τα Λευκα Καπελα "απενεργοποιησαν" το αμφίβιο καταδρομικό που επιτέθηκε στο GITMO

 

Τα Λευκα Καπελα την 1η Ιανουαρίου

αντεπιτέθηκαν στο αμφίβιο επιθετικό πλοίο της κατηγορίας Wasp που πραγματοποίησε χτύπημα την ημέρα των Χριστουγέννων στον κόλπο του Γκουαντάναμο, "ακρωτηριάζοντας" το μεγαθήριο μήκους 843 ποδιών καθώς καθόταν αγκυροβολημένο στις ακτές της Βενεζουέλας και καταστρέφοντας την πλατφορμα του πλοίου για ελικόπτερα και αλλα ιπταμενα μεσα...ειπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ .


Οι στρατηγοί Μπέργκερ και Σμιθ, είπε, άρχισαν να σχεδιάζουν μια απάντηση σχεδόν αμέσως αφού ένα αεροπλάνο θαλάσσιας περιπολίας αναγνώρισε το επιτηθεμενο σκαφος. Το Boxer, ένα σκάφος μαμούθ που υποβλήθηκε σε εκτεταμένο εκσυγχρονισμό μεταξύ Ιουνίου 2020 – Δεκεμβρίου 2021. Αν και τεχνικά ανατέθηκε στη 13η Πεζοναυτική Εκστρατευτική Δύναμη, μια μονάδα Λευκα Καπελα, το Boxer έγινε ιδιοκτησία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων της BAE. Τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι στρατιωτικοί πιστοί στο καθεστώς εκπαίδευσαν τη FEMA να τρέχει πολλά από τα συστήματα του Boxer. Οι εχθροί που αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του GITMO αποκάλυψαν μετά από ανάκριση ότι η FEMA είχε βάλει 1.500 πράκτορες στο πλοίο και ότι το Boxer είχε σταθμεύσει κοντά στα λιμάνια της Βενεζουέλας Guanta και Cabello, βιομηχανικά γρανάζια στην τεράστια πετρελαϊκή βιομηχανία της χώρας.

Στις 26 Δεκεμβρίου, οι στρατηγοί Berger και Smith συναντήθηκαν για να συντάξουν μια απάντηση, αλλά είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το επίπεδο δύναμης που θα χρησιμοποιούσαν. Ο στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, συνέστησε να ανατεθούν ξανά δύο αντιτορπιλικά κλάσης Arleigh Burke που ελέγχονται από τα Λευκα Καπελα για να βομβαρδίσουν το Boxer με οβίδες και πυραύλους κρουζ μέχρι να σταλούν αυτό και όλοι όσοι επέβαιναν σε έναν υδάτινο τάφο. Ο στρατηγός Μπέργκερ, από την άλλη πλευρά, πρότεινε αυτό που ονόμασε «μετρημένη απόκριση»—απενεργοποίηση του Μπόξερ ώστε αργότερα να μπορεί να συλληφθεί και να επισκευαστεί ως περιουσιακό στοιχείο, αποφεύγοντας παράλληλα την υπερβολική απώλεια ζωών. Είπε ότι τα αμερικανικά πλοία που βυθίζονται και αμερικανικό πλοίο που θα στοχοποιηθει με πυραύλους κρουζ θα τραβήξουν τον ανεπιθύμητο εθνικό έλεγχο και τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού μιας διεθνούς κρίσης, καθώς το Boxer ήταν ήδη πίσω στα χωρικά ύδατα της Βενεζουέλας.

«Ο Σμιθ ήθελε να στείλει αυτό το πλοίο στον πατο του Ντέιβι Τζόουνς, αλλά υπεκυψε στον στρατηγό Μπέργκερ, καθώς δεν είχε ακόμη αναλάβει την επίσημη διοίκηση», είπε η πηγή μας.

Μια μέρα αργότερα, οι στρατηγοί συζήτησαν με τον ναύαρχο Eric T. Olson, Διοικητή της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, και ομόφωνα συμφώνησαν ότι οι Navy SEAL ήταν οι καταλληλότεροι για την εκπλήρωση των στόχων του Στρατηγού Berger, ειδικά αφού το Boxer ήταν αγκυροβολημένο 1 χιλιόμετρο βόρεια του Puerto Cabello. Στις 27 Δεκεμβρίου, δύο μονάδες SEAL —περίπου 32 άνδρες— έφτασαν στη Βαλένθια, ακριβώς νότια του Καμπέλο, και αναμειχθηκαν στον πληθυσμό. Σε μια χώρα της οποίας ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε από 11% το 1985 σε 2.000% το 2021, το χρήμα μίλησε.Οι SEAL απέκτησαν γρήγορα τοπικούς πληροφοριοδότες που μιλούσαν για μεγάλο αριθμό Αμερικανών που προστατεύουν τα τοπικά μπαρ και εστιατόρια. Κάποιοι «μεθυσμένοι» Αμερικανοί μίλησαν ότι ανήκουν σε πολεμικό πλοίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι SEALS συμπέραναν γρήγορα ότι η πλειοψηφία του πληρώματος του Boxer είχε αποβιβαστεί και ήταν είτε κάπου στη χώρα είτε είχε επιστρεψει πισω. Κατάλαβαν ότι το Μπόξερ είχε μονο πλήρωμα φυλαξης.

Το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, SEALS χρησιμοποιώντας υποβρύχια σκαφη διείσδυσης επιβιβαστηκαν στο Boxer. Αμέσως ενεπλάκησαν και σκότωσαν 12 πράκτορες της FEMA στο κατάστρωμα και στη συνέχεια τρύπησαν τη γέφυρα και την κάψουλα Command-in-Control. Οι Navy SEAL, είπε η πηγή μας, σκότωσαν 27 στελέχη της FEMA προτού τοποθετήσουν εκρηκτικά στο μηχανοστάσιο. Σαμποταρησαν επίσης τα πυρομαχικά του πλοίου και τοποθέτησαν φορτία σάκου στα δύο ελικόπτερα Sea Stallion και δύο AV8-B Harrier στο θάλαμο πτήσης. Πυροβόλησαν 6 ακόμη πράκτορες της FEMA και 5 προδοτες του Πολεμικού Ναυτικού ενώ συμμετείχαν σε πυροβολισμούς. Κανένας SEAL, είπε η πηγή μας, δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε στην εισβολή.

Μόλις ξεκαθαρίσαν, οι SEALS πυροδότησαν εξ αποστάσεως εκρηκτικά, απενεργοποιώντας τις μηχανές και τα όπλα του Μπόξερ για να διασφαλίσουν ότι δεν αποτελεί πλέον απειλή για τις δυνάμεις των Λευκων Καπελων.

«Στείλαμε στο Deep State ένα σαφές μήνυμα: αμφισβητήστε μας και αντιμετωπίστε τις συνέπειες», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις