Η Ελβετία κάνει την αρχή: Παρέχει σε όλο τον κόσμο ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος από άτομα που δεν έχουν κάνει το εμβ@λιο

 

Η Ελβετία θα αρχίσει

να παρέχει σε ασθενείς σε όλο τον κόσμο «ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος» από άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Μια ελβετική ομάδα που ονομάζεται Safe Blood Donation θα είναι η πρώτη οργάνωση που θα παρέχει την υπηρεσία. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2022 από τον Ελβετό φυσιοθεραπευτή George Della Pietra, ο οποίος στοχεύει να παρέχει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έναν τρόπο να λαμβάνουν σωτήριες μεταγγίσεις αίματος από αίμα που δεν είναι μολυσμένο από τα τοξικά εμβόλια mRNA.

Είτε πρόκειται για επείγουσα ανάγκη, για προγραμματισμένη επέμβαση ή επειδή χρειάζεστε τακτικές μεταγγίσεις για άλλους ιατρικούς λόγους. Εδώ παίζει ρόλο η Ασφαλής Αιμοδοσία ως ενδιάμεσος», αναφέρει μια δήλωση στον ιστότοπο του οργανισμού.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Η ομάδα θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως μεσάζων  για να συνδέσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με ιατρικούς συνεργάτες  που είναι πρόθυμοι να δεχτούν αιμοδοσίες και να κάνουν μεταγγίσεις αίματος σε άτομα με ανάγκες υγείας, αλλά διστάζουν να πάνε σε νοσοκομεία όπου θα σχεδόν σίγουρα λαμβάνουν αίμα από εμβολιασμένα άτομα.

Ο Della Pietra δημιούργησε την οργάνωσή του λόγω της κυκλοφορίας των εμβολίων mRNA COVID-19 που προκαλούν διαφωνίες σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις θεραπείες αίματος και τις μεταγγίσεις. Συγκεκριμένα, άτομα που είναι δύσπιστα για τα οφέλη που προκύπτουν από τη λήψη των πειραματικών εμβολίων και δεν θέλουν το σώμα τους να μολυνθεί από τα μη ασφαλή προϊόντα.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας πήρε ένα μωρό κάτω του ενός έτους από τους γονείς του λόγω της άρνησής τους να επιτρέψουν τη χρήση αίματος που είχε μολυνθεί από τα εμβόλια COVID-19 κατά τη διάρκεια μιας σωτήριας χειρουργικής επέμβασης για την επιδιόρθωση της νόσου του βρέφους. καρδιακό ελάττωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις