ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 05/01/23


Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο με Μέσω Κοιν. Δικτύωσης στις ΗΠΑ σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για θέματα εκλογών, πανδημίας, Φάουτσι, εμβ0λίων και του σκανδάλου της «εμπλοκής της Ρωσίας» στις εκλογές του 2016, κάτι που κυνήγησαν τον Τραμπ για πόσα χρόνια και ποτέ φυσικά δεν ζήτησαν συγνώμη! Ο Μασκ αποκαλύπτει τις βρώμικες αυτές σχέσεις και βάζει όλο και περισσότερο κόσμο στην εξίσωση συνειδητοποίησης πως ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLi ght1111 Elon Musk @elonmusk WHAT IF I TOLD YOU THE ONLY WAY TO ESCAPE THE MATRIX IS TO UNLEARN EVERYTHING THAT YOU HAVE BEEN TAUGHT AND REBUILD YOUR ENTIRE BELIEF SYSTEM BASED ON CRITICAL THOUGHT & ANALYSIS 4:12 PM Dec 30 2022 ΛΕΣ ΤΩΡΑ 93 QuantumL"
 
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΣΚ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ… 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv NEW- Elon Musk teases Fauci Files will be released this week on Twitter. @disclosetv ht:/78 Disclose.tv Elon Musk teases Fauci Files will be released this week on Twitter Breaking news from around the world. 0112 112 QuantumLi.. 11:32AM" από το Twitter
 
>> Η Κίνα καθορίζει τη νέα παγκόσμια ενεργειακή τάξη. Η παγκόσμια ενεργειακή τάξη αναδιαμορφώνεται καθώς η εμβάθυνση των ενεργειακών δεσμών μεταξύ Κίνας και Μέσης Ανατολής σηματοδοτεί την άνοδο του πετρογιουάν, που θα μπορούσε να [[[αμφισβητήσει το πετροδολάριο]]], ανέφεραν την Τετάρτη οι Financial Times, επικαλούμενοι τον αναλυτή της Credit Suisse Zoltan Pozsar. Σύμφωνα με τον Pozsar, η Κίνα ενισχύει τις αγορές αργού και υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από το Ιράν, τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και ορισμένες αφρικανικές χώρες χρησιμοποιώντας το εθνικό της νόμισμα. Ωστόσο, η συνάντηση του Προέδρου Xi Jinping με τα κράτη μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) τον Δεκέμβριο σηματοδότησε «τη γέννηση του πετρογιουάν», είπε σε ένα σημείωμα προς τους πελάτες. Στη σύνοδο κορυφής, ο Κινέζος ηγέτης επιβεβαίωσε ότι το Πεκίνο είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει αγορές ενέργειας σε γιουάν αντί για δολάριο ΗΠΑ με τις χώρες του Κόλπου. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, χρήματα και κείμενο
 
>>Δηλώσεις του Υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας:
1) Το Μινσκ και η Μόσχα θα συνεχίσουν να δημιουργούν την περιφερειακή ομάδα στρατευμάτων στο έδαφος της Λευκορωσίας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics Ministry of Defense of Belarus statements 1)Minsk and Moscow will continue to build up the regional grouping of troops on the territory of Belarus 2n and Moscow are planning oint tactical flight exercises increase the he level of combat training of aviation units 24 QuantumLig... 3:52 PM"
 
2) Το Μινσκ και η Μόσχα σχεδιάζουν κοινές ασκήσεις τακτικής πτήσης για να αυξήσουν το επίπεδο μαχητικής εκπαίδευσης των αεροπορικών μονάδων.
Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι πως σε βίντεο εντοπίστηκε παρτίδα νέων ΒТР-82A, ΒТР-80К, τεθωρακισμένων ιατρικών οχημάτων και οχημάτων ανάκτησης για τον Λευκορωσικό Στρατό, που έφτασε στη Λευκορωσία από τη Ρωσία ως μέρος του επανεξοπλισμού της Λευκορωσίας. ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ [ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΩΠΑ]…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "AZgeopolitics AZgeopolitics Ministry of Defense of Belarus statements: 1)Mins... 00:07 batch of new 6Tp-82a, armored medical and recovery vehicles for the Belarusian Army has arrived in Belarus from Russia as part of the Belarus rearmament. 29 10"
 
>>Η ΕΕ και η G7 πάγωσαν περίπου 311 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποθεματικά και δισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν σε Ρώσους επιχειρηματίες. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είπε ότι το μπλοκ θα δημιουργήσει ένα νομικό πλαίσιο για τη μεταφορά ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στην Ουκρανία (που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι παράνομη), ενώ οι ΗΠΑ πορεύονται προσεκτικά, δεδομένου ότι άλλοι ξένοι επενδυτές θα αρχίσουν να αποχωρούν. Το Βερολίνο είναι έτοιμο να μεταφέρει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στην Ουκρανία - αλλά μόνο εάν οι σύμμαχοι κάνουν το ίδιο, δεδομένου ότι μπορεί να φέρει την ΕΕ σε νομικό τέλμα. Οι αρχές της Εσθονίας είναι οι πρώτοι εθελοντές, σκοπεύοντας να δημιουργήσουν ανεξάρτητα έναν μηχανισμό για τη μεταφορά - θέτοντας ένα επικίνδυνο προηγούμενο στο διεθνές δίκαιο (ή έλλειψη αυτού). 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ… ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΦΥΣΙΚΑ… ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΑΤΩΝ… ΠΧ. ΒΛΕΠΕ ΚΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ…
 
>>Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, δημοσίευσε μια καυστική δημοσίευση επικρίνοντας αρκετά μέλη του ΝΑΤΟ για την υποτιθέμενη απροθυμία τους να υποστηρίξουν την Ουκρανία, ξεχωρίζοντας τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Τουρκία ενώ προτρέπει για «ενότητα της Δύσης» ενάντια στη Ρωσία. Γράφοντας στη βρετανική εφημερίδα Telegraph τη Δευτέρα, ο Μπόλτον προειδοποίησε ότι η «αδυναμία» εντός του μπλοκ του ΝΑΤΟ θα μπορούσε να επιτρέψει στις ρωσικές δυνάμεις να επικρατήσουν στη σύγκρουση που μαίνεται ακόμη στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι το 2023 θα ήταν μια «αποφασιστική» χρονιά για τη Δύση να αποδείξει «τη δύναμη της αποφασιστικότητάς του». «Το πραγματικό ζήτημα είναι η δυτική ενότητα και αποφασιστικότητα. Κανένα από τα δύο δεν είναι εγγυημένο», συνέχισε, δείχνοντας ότι πρόκειται για κατάγματα εντός του μπλοκ του ΝΑΤΟ, ξεκινώντας από την Τουρκία. ΤΙ «ΕΝΩΝΕΙ» ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΟ ΝΑΤΟ; ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Η Νότια Αφρική, η Ρωσία και η Κίνα θα πραγματοποιήσουν δεκαήμερη ναυτική άσκηση αυτόν τον Φεβρουάριο στον Ινδικό Ωκεανό στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Νότιας Αφρικής, ανέφερε την Τρίτη η νοτιοαφρικανική διαδικτυακή πύλη ειδήσεων Defense Web, επικαλούμενη την Εθνική Άμυνα της Νότιας Αφρικής.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics JULY 18, JOH South Africa, China, Russia to hold joint naval drills off South Africa's east coast South Africa, Russia and China will hold ten-day naval exercise this February in the Indian Ocean off South Africa's east coast, the South African online news portal Defense Web reported on Tuesday citing the South African National Defense Force. The drills will take place off South Africa's coastal province KwaZulu- Natal from to 24 February, the publication said. O 84 QuantumLi....12:52"
 
>>Ο στρατός της Β. Κορέας έλαβε το σύστημα εκτοξευτών MLRS 600 mm, οι οποίοι όπως ανακοινώθηκε μπορούν να εξοπλιστούν με ειδική κεφαλή, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. Ο στρατός της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου 600 mm σε ένα από τα οχήματα μάχης που έλαβε. Το βλήμα κάλυψε επίσης 350 χιλιόμετρα με μέγιστο ύψος πτήσης 100 χιλιόμετρα και έπληξε μια δεδομένη περιοχή της Θάλασσας της Ιαπωνίας ανατολικά της Κορεατικής Χερσονήσου.
Ο Λευκός Οίκος ανέφερε πως οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα επεξεργάζονται επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης χρήσης πυρηνικών όπλων από τη Βόρεια Κορέα
>>Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ ζητά πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία (ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΑ;) και ανακοινώνει έκτακτη σύσκεψη, αναφέροντας την αστειότητα πως «Τα όπλα είναι ο δρόμος προς την ειρήνη». «Το ΝΑΤΟ χρειάζεται περισσότερα πυρομαχικά και όπλα. Δεν έχουμε ενδείξεις ότι ο Πρόεδρος Πούτιν έχει αλλάξει τα σχέδια και τους στόχους του στην Ουκρανία. Επομένως, είναι επικίνδυνο να υποτιμάμε τη Ρωσία»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
>>Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑΤΟ, έφτασε στην Ταϊβάν για να δηλώσει πως «Είμαι εδώ στην Ταϊβάν για να δείξω την ισχυρή υποστήριξή μου στο δικαίωμά σας να αποφασίζετε για το μέλλον σας. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω το δικαίωμά σας να υπάρχεις σε ελευθερία και ειρήνη»… ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΟ2 ΛΟΙΠΟΝ…
Ο ΝΕΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΥΠΕΞ. (ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ) ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: Το ζήτημα της Ταϊβάν δεν είναι ζήτημα «δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά ζήτημα ενοποίησης της Κίνας και εδαφικής κυριαρχίας της χώρας»… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics "The Taiwan issue is not a question of "democracy and human rights", but a question of China's unification and the country's territorial sovereignty, 'China FM on Rasmussen statement 66 QuantumLig.. 2:52 QuantumLight1111 ght1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) The West is trying to sentence Taiwan to war, as it did with Ukraine. Former NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen arrived in Taiwan: "I am here in Taiwan to show my strong support for your right to decide your own future. am here to support your rightt exist in freedom and peace.' t.me/mriya24/10839 QuantumLig."
 
>>Ο Πούτιν εγκαινιάζει τη φρεγάτα Admiral Gorshkov, εξοπλισμένη με τους υπερηχητικούς πυραύλους Ζιργκόν (ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ). Ο Υπουργός άμυνας Σοϊγκού ανέφερε πως το χαρακτηριστικό του Zircon είναι ότι είναι εγγυημένο ότι θα περάσει οποιαδήποτε πυραυλική άμυνα. Η ταχύτητα του πυραύλου είναι μεγαλύτερη από 9 Mach και η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη από 1.000 km.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Ο Ρώσος στρατιωτικός ειδικός, διδάκτωρ στρατιωτικών επιστημών Konstantin Sivkov, σε συνέντευξή του στη Zvezda (https://tvzvezda.ru/news/202314210-3XPGh.html), αποκάλυψε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της φρεγάτας Admiral Gorshkov που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα πυραύλων Zirkon. «Δεν υπάρχουν επί του παρόντος πύραυλοι κρουζ κατά πλοίων μεγάλου βεληνεκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τα «Tomahawks» είχαν αυτονομία 550 χιλιομέτρων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν ακόμη νέους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που βασίζονται σε πλοία. Επομένως, η αεροπορία που βασίζεται σε αεροπλανοφόρα είναι η μόνη δύναμη κρούσης. Το πλοίο Admiral Gorshkov, οπλισμένο με το σύστημα πυραύλων Zircon, είναι ικανό να νικήσει μια ομάδα κρούσης πολλαπλών σκοπών ενός αεροπλανοφόρου παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη αναγνώριση στόχου, χωρίς να εισέλθει στο στόχαστρο των όπλων που διαθέτει αυτή η ομάδα πολλαπλών χρήσεων του αεροπλανοφόρου », είπε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού διπλωματικού τμήματος Αντρέι Ρουντένκο προειδοποίησε πως η εφαρμογή από το Τόκιο της πολιτικής της εγκατάλειψης της ειρηνικής ανάπτυξης της Ιαπωνίας θεωρείται σοβαρή πρόκληση για την ασφάλεια της Ρωσίας και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού στο σύνολό της. Εάν αυτή η πρακτική συνεχιστεί, η Μόσχα θα αναγκαστεί να λάβει τα [[[[[κατάλληλα μέτρα]]]]] ως απάντηση.
 
>>Το Υπουργείο ..Πολέμου… δηλαδή Εξωτερικών των ΗΠΑ απευθύνθηκε απευθείας στους Ρώσους, νιώθοντας την ανάγκη ίσως λόγω των… ημερών…: "Καλούμε τον λαό της Ρωσίας - οι χώρες μας συναγωνίστηκαν και συνεργάστηκαν για να ξεπεράσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Η λογοτεχνία σας διδάσκεται στα σχολεία μας. Τα έργα σας παίζονται στο πιο διάσημο πολιτιστικό μας περιβάλλον θεσμοί. Σε όλη την ιστορία, οι χώρες μας έχουν κοινό πολιτισμό και τα επιτεύγματά μας. Πιστεύουμε ότι αυτό που συμβαίνει [ο πόλεμος στην Ουκρανία] δεν σας αξίζει και είμαστε αλληλέγγυοι με καθέναν από εσάς που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πιο ειρηνικό μέλλον "… ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram σχολίασε για την επιστολή αυτή με ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΟΣ: «Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δημοσίευσε μια ομιλία προς τον λαό της Ρωσίας, λέγοντας: «Σας αγαπάμε όλους». Τελειώνει στο τυπικό άθλιο ύφος των Ιησουιτών: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με κάθε έναν από εσάς που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πιο ειρηνικό μέλλον». Και ο πόλεμος στην Ουκρανία, λένε, δεν αξίζει την προσοχή όλων. Ακόμη και για αυτούς τους πρωτοκλασάτους φρικιά, αυτό είναι το απόγειο του κυνισμού και το όριο της ηθικής υποβάθμισης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξοδεύουν δεκάδες δισεκατομμύρια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προμηθεύουν τα όπλα τους σε τεράστια κλίμακα και εξοντώνουν χιλιάδες ανθρώπους με τα χέρια άλλων ανθρώπων. Αυτός είναι εξωφρενικός κυνισμός στις καλύτερες παραδόσεις των Ναζί. Ναι, στην πραγματικότητα, οι γιοι της σκύλας, που είναι τόσο ανόητοι, είναι οι πραγματικοί κληρονόμοι του υπουργού προπαγάνδας του Ράιχ, Τζόζεφ Γκέμπελς. Μόνο αυτή η θνησιγενής ανοησία δεν έχει καμία επίδραση σε κανέναν. Και την απάντηση σε αυτό δεν θα λάβετε με επίσημη σιωπή. Στις ακτές των χωρών του ΝΑΤΟ πήγε χθες το κύριο δώρο για την Πρωτοχρονιά, ένα σετ πυραύλων Zircon. Το βεληνεκές τους 1.000 km, η υπερηχητική ταχύτητα 9 Mach και η δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε φόρτισης είναι εγγυημένα για να ξεπεράσουν κάθε πυραυλική άμυνα. Αφήστε το να σταθεί περίπου 100 μίλια από την ακτή, κοντά στον ποταμό Potomac (Εννοεί την Ουάσιγκτον) . Να χαίρεστε λοιπόν! Θα φέρει στο μυαλό οποιονδήποτε αποτελεί άμεση απειλή για τη Ρωσία και τους συμμάχους μας. Εσείς και οι κολλητοί σας που σκοτώνουν τον λαό μας δεν θα συγχωρεθείτε ποτέ. Θα σας μιλήσουμε στη γλώσσα της βίας, αν δεν καταλαβαίνετε διαφορετικά και θα παράγουμε πιο προηγμένα όπλα. Αλέστε μαζί τους τα αποβράσματα των Ναζί που γεννήσατε τον εικοστό πρώτο αιώνα. Εκδικηθείτε κάθε εγκληματία για κάθε δολοφονηθέντα πολίτη της χώρας μας».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, στρατιωτική στολή, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 http:/tesfompoland.com/19c @ Notes From Poland Up to 200,000 Poles to be called up for military training next year They include some who have never put their name forward for service but have been deemed have useful skills" QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) Poland is gathering an army for war with whom? Poles are fleeing forced mobilization Dziennik Polityczny The distribution of subpoenas to hundreds fthousandsof eservists Poland forced them flee to West. According to the newspaper, over the past few more than 70,000 Poles have left the EU countr https://t.me/ukraina 24665"
 
>>ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΕΩΣ και 200.000 άτομα μπορούν να κληθούν για στρατιωτικές ασκήσεις στην Πολωνία το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων μερικών που δεν έχουν δώσει ποτέ το όνομά τους για υπηρεσία, αλλά θεωρείται ότι έχουν «χρήσιμες δεξιότητες». Οι ασκήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και 90 ημέρες, ενώ η μη παρακολούθηση τιμωρείται με φυλάκιση ή πρόστιμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι έφεδροι λαμβάνουν μισθό στρατού, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις θα ήταν αμοιβή ενός στρατιώτη 117,13 ζλότι (περίπου 25 ευρώ) την ημέρα.
Το αστείο είναι πως τα ειδοποιητήρια σε εκατοντάδες χιλιάδες εφέδρους στην Πολωνία τους ανάγκασε να καταφύγουν στη Δύση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τις τελευταίες εβδομάδες, περισσότεροι από 70.000 Πολωνοί έχουν φύγει για τις χώρες της Ε.Ε.!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics Biden announced the creation of a coalition of allies to respond to global challenges including Russia's war against Ukraine "At a time of serious global challenges-from global inflation, the climate crisis to Russia's brutal war against Ukraine we are gathering the broadest possible coalition of partners to achieve results," the US president wrote on Twitter. @POTUS 070 70 QuantumLig... 1:35 PM QuantumLight1111 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Î "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΤΟΥ NATO; Ô QuantumLig.. 1:36PM 1:36" από το Twitter
 
Γιατί άραγε ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός συνασπισμού συμμάχων για να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας; Ο ίδιος δήλωσε στο Twitter πως: «Σε μια εποχή σοβαρών παγκόσμιων προκλήσεων - από τον παγκόσμιο πληθωρισμό, την κλιματική κρίση μέχρι τον βάναυσο πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας - συγκεντρώνουμε τον ευρύτερο δυνατό συνασπισμό εταίρων για να επιτύχουμε αποτελέσματα». 
 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΙ Ο ΤΖΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΕΣ; ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΤΖΟ, ΞΕΜΕΙΝΕΣ…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΤΟΣΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΆ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΧΩΡΊΣ emjoi
    ΟΠΌΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ emjoi.

    ΆΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΈΣ ΑΎΡΙΟ ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΡΊΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΆΜΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΆΒΥΣΣΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΏΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΣΤΑΥΡΌ ΠΟΎΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΌΣ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΤΟΥ ΖΉΤΗΣΑ ΚΑΙ ΈΛΑΒΑ ΤΊΜΙΟ ΣΤΑΥΡΌ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 14/09/
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΧΕ ΑΚΡΙΒΌΣ! ΕΚΕΊ ΈΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΧΛΙΔΑΤΑ ΥΓΕΊΑ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ.
    ΕΙΡΉΝΗ ΠΆΣΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ Η ΓΕΝΝΑΟΔΩΡΙΑ ΔΕΝ ΔΊΝΕΤΑΙ... ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ .



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτος απο emoji ειναι αυτονοητο οτι τα σχολια πρεπει να λενε μια αποψη και να ειναι εποικοδομητικα....Σχολια τυπου....ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΤΟΥ ΚΙΤΣ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΥΤΑΝ.....δεν εχουν να προσφερουν τιποτα,προσβαλλουν το μπλογκ και τους υπολλοιπους αναγνωστες και δε θα δημοσιευονται

      Διαγραφή
    2. Είναι απελπιστικά κουραστικό να μπαίνεις να δεις τα σχόλια και να διαβάζεις τις αρλούμπες των δύο σχολίων (που μου φαίνεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, η παραπάνω και η τζολύ)!
      ΠΑΝΤΑ άσχετα από το θέμα!
      Γράφουν μόνον για να γράψουν κάτι!
      Άσε που γράφουν και στο “https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/” χωρίς όνομα και είναι εκνευριστικό γιατί γράφουν σε πολλές αναρτήσεις και πραγματικά δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει όλο αυτό! [Εκτός αν το κάνουν για να αποτρέπουν τον κόσμο να διαβάζει τα σχόλια!]
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο και δεν εισαι η μονη που νιωθει ετσι....Εχω παρει 10αδες μηνυματα για το ιδιο πραγμα...Εδωσα μια τελευταια προειδοποιηση γιατι εχει καταντησει κουραστικο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις