Τεράστιο «UFO» εντοπίστηκε να αιωρείται πάνω από το Λας Βέγκας

 

Μάρτυρες από όλες τις πλευρές του Λας Βέγκας πλημμύρισαν

το Twitter με βίντεο και φωτογραφίες από το ασυνήθιστο θέαμα, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι ήταν ένα μεγάλο UFO. Άλλοι τους απέρριψαν ως στρατιωτικές εκρήξεις.

 Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει μια εκπληκτική σειρά φώτων πάνω από το Λας Βέγκας, πλημμυρίζοντας το Twitter με βίντεο και φωτογραφίες του περίεργου " UFO ".

Τα φώτα εντοπίστηκαν από ανθρώπους σε διαφορετικές πλευρές του Σιν Σίτι το απόγευμα της Δευτέρας (1 Μαρτίου) περίπου στις 7.30 μ.μ. τοπική ώρα.

 Ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το @ezstezz, δείχνει ότι τα τέσσερα φώτα αιωρούνται φαινομενικά σε ευθεία γραμμή στην απόσταση πάνω από το καζίνο Circa.

Μετά από περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα, τα φώτα φαίνεται να εξαφανίζονται ένα προς ένα.

Η Circa είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Mystery Wire ότι τα φώτα δεν είχαν καμία σχέση με αυτά.

Ένα άλλο κλιπ που μοιράστηκε ο μάρτυρας @wadecleavenger δείχνει τα αντικείμενα πιο κοντά, με τουλάχιστον 5 από τις σφαίρες να φαίνονται.

Ο χρήστης ανέβασε επίσης ότι «ένα από τα φώτα εξαφανίστηκε»

 

 Το UFO-hunting group Contact Tour μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Twitter του οράματος, με έναν άνδρα πίσω από την κάμερα να ρωτάει: «Τι είναι αυτά;»

Η κερδοσκοπία ήταν έντονη στα κοινωνικά μέσα για ό, τι ήταν πίσω από τα μυστηριώδη φώτα.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι τα αντικείμενα ήταν αυθεντικά UFO ενώ άλλοι πρότειναν ότι θα μπορούσαν να είναι στρατιωτικές εκρήξεις.

Η Nellis Air Force Base βρίσκεται στα περίχωρα του Λας Βέγκας και θα μπορούσε να φταίει.

Αλλά ένας άντρας, που συνεργάζεται με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, είπε στο Mystery Wire ότι τα φώτα δεν μοιάζουν με τις στρατιωτικές εκρήξεις που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Είπε ότι η πεθερά του είδε μια «μάζα πίσω από τα φώτα, σαν να ήταν ένα μεγάλο αντικείμενο και όχι ξεχωριστό αεροσκάφος».

Αλλά η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας τελικά αποκάλυψε τι ήταν χθες.

Είπαν ότι τα φώτα που βλέπουν από την κοιλάδα του Λας Βέγκας ήταν «φωτοβολίδες από τις στρατιωτικές περιοχές της ,στα ΒΔ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ντόπιοι του Βέγκας ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO να αιωρούνται πάνω από την εικονική πόλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις