ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEX COLLIER

Alex Collier – Breaking The Chains – 1995 
 
"Αυτά που σας λέω αυτή την στιγμή είναι αδιαμφισβήτητα και τις πληροφορίες τις έλαβα από αξιωματούχους των (Ανδρομέδιων) Φωτεινών Δυνάμεων.
 
- Ο Μπάϊντεν δεν είναι πρόεδρος των Ηνωμένων των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά ένας αχυράνθρωπος ο οποίος δεν έχει καν επίγνωση για τον ρόλο που του ανέθεσαν να διαδραματίσει.. 
 
- Πραγματικός και νόμιμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει στα χέρια του την βαλίτσα με τους κωδικούς για κήρυξη ή άρση πολεμικής κατάστασης ή την διαταγή χρήσης - άσχετα αν δεν επιτρέπεται η χρήση τους - πυρηνικών όπλων.
 
 Στον Τραμπ υπακούει το Πεντάγωνο και η Διαστημική Δύναμη, που συνεργάζονται με τις Φωτεινές Δυνάμεις για την ολοκληρωτική εξόντωση των εναπομείναντων Ερπετοειδών ή αρνητικών προς το ανθρώπινο είδος εξωγήινων φυλών.
 
Επειδή, αρνητικά όντα που βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις βαθύτερα των 10 χλμ είναι αδύνατον να εξοντωθούν από τις γήινες ειδικές δυνάμεις, ανέλαβαν να τα εξοντώσουν ειδικές δυνάμεις από φιλικούς προς την ανθρωπότητα πλανήτες.."
 
Σημ. Οι περισσότερες από τις βάσεις αυτές βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, κάτω από τις Άλπεις..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Πλάκα-πλάκα ο Alex Colier θα μπορούσε να ήταν ο Κώστας Λαλίωτης εποχής Αυριανής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις