79 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Μεγάλες μάχες γίνονται όλο το 

Φεβρουάριο στις Φυλακές του Εκουαδόρ, συγκεκριμένα στις Φυλακές των πόλεων Guayaquil, Cuenca και Latacunga οι συμμορίες σκοτώνονται μεταξύ τους για την εξουσία και ο απολογισμός μέχρι σήμερα είναι 79 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, σήμερα είχαν 13 νεκρούς και κρατάνε ομήρους κάποιους υπαλλήλους των φυλακών. 

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροι

Οι αστυνομικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει τα γεγονότα ώς μια συντονισμένη δράση εγκληματικών συμμοριών.20 πτώματα αποκεφαλισμένα, άλλα τεμαχισμένα και άλλα καμμένα...

 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το κακό στον κόσμο έχει φτάσει στην κόκκινη γραμμή πριν εξαλειφθεί για πάντα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εξαθλίωσαν τον κόσμο με αποτέλεσμα να τσακώνεται με τον διπλανό του για ένα ευρώ.
    Άνθισε η πορνεια και όλα τα κακα λόγω φτώχειας. Παιδάκια 4 και 5 χρόνων δούλευαν σε μεγάλα εργοστάσια παπουτσιών αναπνέοντας δηλητήρια με ψίχουλα για να αγοραζουν «αι κυριαι» 300 ευρώ ένα ζευγάρι παπούτσια που είχε ένα όνομα πάνω. Το ίδιο γίνεται και με τον κοροδοιο. Και να θες να βγεις εξω χωρίς μάσκα και να αψηφήσεις το πρόστιμο εχεις απέναντι σου κόσμο που δεν έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει ακόμη και αρχίζει να καυγάδιζει επειδή νοιωθει ότι κινδυνεύει. Ήξεραν τι έκαναν. Ήταν όλα σχεδιασμένα. Ένα μικρό ποσοστό διαφορετικών ατόμων είχε κυριεύσει την τηλεοραση. Δεν βλέπαμε άλλους από αυτούς. Και οι μεγάλοι καταλάβαιναν, τα παιδιά? Πως μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτό δεν ήταν κανονικο? Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να συμπεριφερεται σπίτι του όπως νομίζει αλλά δεν υπήρχε λόγος να διαφημιζονταν. Τετοια κατάντια και αθλιότητα δεν έχει δει η κοινωνία ξανά. Ευτυχώς που τελειώνουμε. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που σιωπηρά μας ελευθέρωσαν με κινδυνο της ζωής τους και της ψυχικής τους κατάστασης. Ας τους προστατεύει ο Πανάγαθος Θεος για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις