Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ!

Χωρίς τις ζόρικες, θα εκτιμούσαμε τις όμορφες μέρες; - Pillowfights.gr 
 
Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος όπου κάποιος μπορεί να ξυπνήσει μια μέρα και να βρει τον εαυτό του, κατά την διάρκεια ενός πολέμου που αρνείται ότι συμβαίνει.
 
Όσοι επιλέγουν να ζουν μέσα στον δικό τους μικρόκοσμο, με μόνη τους έγνοια πότε θα ανοίξει η διασκέδαση και οι παραλίες, συντηρούν το πρόβλημα και την κακοποίηση όλων.
 
Θέλουν κάποιος άλλος να κάνει την βρώμικη δουλειά για αυτούς και ταυτόχρονα δεν θέλουν να πάρουν καμία ευθύνη.
 
Όταν κάποιος αποφασίσει να δράσει και να φορέσει την πανοπλία του πολεμιστή, αναλαμβάνει και το κόστος που μπορεί να προκύψει. Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να κάνει κάποιο λάθος ή να αντιμετωπίσει το μένος όσων δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια.
 
Αυτός που αποφασίζει να βγει μπροστά και να μιλήσει γνωρίζει ότι ρισκάρει, ξέρει να βάζει στην άκρη την υπερηφάνεια και συνεχίζει με ανιδιοτέλεια, επειδή ακριβώς ξέρει ποια είναι η αξία του αποτελέσματος.
 
Σε αυτό το στάδιο είναι πολλοί σε όλο τον κόσμο ,αυτοί που έχουν μάθει πολλές αλήθειες ή έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο. Επομένως κάτι θα πρέπει να κάνουμε διαφορετικό για να φέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε.
 
Μόνο η αλήθεια μπορεί να ελευθερώσει τον άνθρωπο από την τυραννία. Ο στόχος αξίζει τα πάντα για αυτό και γίνεται μια τόσο μεγάλη προσπάθεια στην ενημέρωση.
 
Χρειάζεται να έχεις αντοχές και δύναμη για να μπορέσεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους να ελευθερωθούν από την προπαγάνδα.
 
Πολλοί κάνουν παράπονο ότι όλο αυτό έχει τραβήξει πολύ και πως έχουν κουραστεί. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή νιώθουν ότι οι προκλήσεις των ημερών είναι μεγαλύτερες από ότι μπορούν να διαχειριστούν και πως δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτόν τον πόλεμο.
 
Αν οι στρατιώτες που πήγαν στον πόλεμο με τον Μέγα Αλέξανδρο είχαν μια τέτοια συμπεριφορά, σήμερα όχι μόνο δεν θα ήταν Μέγας αλλά δεν θα τον ήξερε και κανένας.
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις