TIGER WOODS ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...?

 
 
Στις 23 Φεβρουαρίου ο διεθνούς φήμης γκολφίστας είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο του, όπου ενώ οδηγούσε, ξαφνικά το όχημα του άρχισε να κάνει τούμπες με αποτέλεσμα να καταλύξει στον γκρεμό.
 
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
 
Στην αριθμολογία των σκοτεινών 2/23 = 322 ο οποίος είναι ο αριθμός της μυστικής οργάνωσης των Skull & bones.
 
Το ατύχημα έγινε στην περιοχή 33 της Καλιφόρνια ( 33 congressional district of California).
O Tiger Woods είχε τιμηθεί με το μετάλλιο της τιμής από τον πρόεδρο Τραμπ το 2019 και ήταν θερμός υποστηρικτής του προέδρου.
 
Ο Tiger ήταν μέλος της μυστικής οργάνωσης των μαύρων που ονομάζεται Sigma Chi Boule και η οποία και συστάθηκε με χρήματα των Ροκε φελλερ. Ο Tiger ήθελε να διακόψει τις σχέσεις του με την οργάνωση.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Το 2018 ο Ζουλιαν Ασσανζ παραβίασε τον κεντρικό σερβερ της ΣΙΑ και αποκάλυψε 8000 σελίδες, αυτό που ονόμασε βον 7, το οποίο περιέχει ένα πρόγραμμα ονόματι « Whipping Angel». Με αυτό το πρόγραμμα η ΣΙΑ και η ΜΙ6 έχουν την δυνατότητα να επεμβαίνουν στον έλεγχο κάποιου αεροπλάνου, ελικοπτέρου, αυτοκινήτου, … όχι μόνο για να αυξήσουν ή να μειώσουν την ταχύτητα του αλλά και να το κάνουν τούμπες .
 
Πόσα τέτοια «ατυχήματα» γνωστών μπορείτε να θυμηθείτε;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Σχετικά με τον αριθμό 322… δεν είναι μυστικός, μάλλον άγνωστη η προέλευση του…
    Αναζητήσατε την ΕΛΛΑΣ… ότι φωτεινό, αν δεν το κατέστρεψαν - το εξαφάνισαν, μαγάρισαν - ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν - φωτεινούς Έλληνες, βρήκαν σκοτεινές ιστορικές καταστάσεις που τους εκφράζουν και τις κάνανε σημαίες τους, όλοι οι σαλταρισμένοι που θεωρούν εαυτούς θεούς ή έστω σπέρματα θεών.
    Από δημοσίευση του B.F. μαθαίνουμε ότι η οργάνωση Skull & bones χρησιμοποιεί τον αριθμό 322 ως διακριτικό, από τον Λαμιακό πόλεμο, το τέλος του οποίου σήμαινε την καθιέρωση ενός πλουτοκρατικού συστήματος στην Αθήνα, όπου μόνο εκείνοι που κατείχαν 2.000 δραχμές ή περισσότερες θα μπορούσαν να παραμείνουν πολίτες. Δηλαδή αυτός ο αριθμός γιορτάζει τον θρίαμβο της πλουτοκρατίας έναντι της δημοκρατίας.

    https://benjaminfulford.net/2020/06/29

    Στην ανάρτηση υπάρχουν παραθέσεις για τον Λαμιακό πόλεμο, την οργάνωση Κρανίο & Οστά αλλά και «τον ρόλο του 322» στην υπόθεση covid.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Αυγούστου θυσιάστηκε με μαύρη μαγεία και οικειοθελώς σε τρίστρατο, σήραγγα και υπογειο ναό της ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ή ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ή ΕΚΑΤΗΣ ή ΕΝΝΟΔΙΑΣ, η αρχισατανιστρια μαύρη μάγισσα Diana και ο εξ Αλεξανδρείας Φαγέντ κασογκι
    30 Αυγούστου έκαψαν τις Μυκήνες ΤΗΣ ΟΡΘΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ
    30 Αυγούστου του Αγίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΜΕΝΔΩΝΟΡΟΜΠΑ ΛΙΓΝΟΛΙΝΑΤΣΑ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΨΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΕΓΙΟΥ

    THE DIANA MORRISSEY PHENOMENON
    STARRING JANE MANSFIELD

    BEYOND THE VEIL
    Princess Diana, the Titanic and Mega Godess Ritual of 1997


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί αηδίες λές; Ξεκαθάρισμα εμπόρων όπλων ήταν η δολοφονία του Ντόντι, πού κολλάει αυτό που λές; Χόρτο καπνίζεις;
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΙΞΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΚΑΡΑΚΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΗΝ
      ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ Diana ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ wannabe ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΦΑΓΕΝΤ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΣΟΓΚΙ

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Χαχαχα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΖΩΑΓΡΙΟ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις