ΠΟΥΤΙΝ «Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ»

Ρωσία: Αυτός είναι ο μισθός του Πούτιν κάθε μήνα 
 
Ο Πουτιν ανακοίνωσε στην Ρωσική τηλεόραση ότι η ΝΤΠ έχει καταρρεύσει και πως αυτό που παρακολουθούμε τώρα είναι, το κύκνειο άσμα της Ελίτ.
 
Ο Πούτιν υποστήριξε πως η ΝΤΠ κατέρρευσε λόγο του μαζικού ξυπνήματος μεγάλου αριθμού ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο και επειδή κατάλαβαν το ύπουλο σχέδιο της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Από πότε είναι το άρθρο αυτο? Ημερομηνία δεν έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις ακουστά το σχέδιο "Σαμψών";
    Μπορεί η ντπ να έχει καταρεύσει αλλά όταν δεί οτι χάνει, με οποιες δυνάμεις της έχουν απομείνει, κάνει οτι έκανε και ο σαμψών, γκρεμίζει τα πάντα, σκοτώνοντας τον εαυτό της αλλά σκοτώνοντας και τον αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα αυριο ορκιζεται 19ος προεδρος ο Τραμπ ή παει με το παλιο ημερολογιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πούτιν αναπόσπαστο κομμάτι της ΝΤΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντωμεταξύ,το αν οι μάζες καταλάβουν ή όχι τα σχέδια τους, είναι μικρής σημασίας.Τωρα πλέον νιουριζουν στα κεραμίδια και στερούνται διακριτικότητας,έτσι κι αλλιως ειναι στη διοίκηση,την οικονομία στη δικαιοσύνη,την αστυνομία ,την εκκλησία και τις θρησκείες,στα μυαλά μας τα ίδια,και η λίστα είναι ατελείωτη.Τα σχέδια τους όντως καθυστέρησαν και ορισμένα αναχαιτίστηκαν αλλά με "από πάνω" οδηγίες.Αναλογα με τα δικαιώματα που έχουν πράττουν,τίποτα δε γίνεται τυχαία.Γινοταν αόρατος πόλεμος ,τον οποίο εν τελη νίκησαν ,και τώρα βιώνουμε τα αποτελέσματα στον υλικό μας κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις