Ο Αγώνας Εξουσίας στη Μέση Ανατολή Είναι η Κορυφή του Παγόβουνου

 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έμαθε ένα σημαντικό μάθημα στην πραγματική πολιτική την περασμένη εβδομάδα όταν προσπάθησε να

αποδοθεί δικαιοσύνη για τον δολοφονημένο Τζαμάλ Κασόγκι.  Αυτό που έγινε προφανές είναι ότι η δυτική ισχύς είναι ουσιαστικά αναληθειοκρατική ή ψευδοκρατική και κυβερνάται από ψεύτες.  Αυτό σημαίνει ότι αν πιστεύετε την πραγματικότητα όπως περιγράφεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, δεν καταλαβαίνετε σχεδόν τίποτα.

Ο Σαουδάραβας διάδοχος του θρόνου Mohammed Bin Salman (MBS) άξιζε να κατηγορηθεί δημοσίως για τη βάναυση δολοφονία του Κασόγκι, αρθρογράφου της Washington Post, όπως περιγράφεται από την έκθεση του Γραφείου του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία κατηγορεί τον MBS για τη δολοφονία.

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/reports-publications/reports-publications-2021/item/2186-assessing-the-saudi-government-s-role-in-the-killing-of-jamal-khashoggi

Ακολούθησε ο Τζέικ Σάλιβαν, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος άνοιξε την πόρτα σε νέες πιθανές κυρώσεις εναντίον σαουδαραβικών οικονομικών οντοτήτων. 

https://www.theguardian.com/us-news/2021/feb/25/joe-biden-speaks-to-saudi-arabias-king-salman-before-release-of-khashoggi-report

Ωστόσο, όταν οι ΗΠΑ προσπάθησαν να επιβάλλουν κυρώσεις στον MBS και να δηλώσουν ότι η κυβέρνησή τους θα διαπραγματευόταν μόνο με τον βασιλιά Σαλμάν, αντιμετώπισε την πραγματικότητα ότι και οι δύο άνδρες ήταν νεκροί εδώ και καιρό και οι σωσίες τους τώρα λάμβαναν εντολές από τους Σιωνιστές.

Ο MBS βασάνισε και δολοφόνησε πολλούς από τους στενότερους συγγενείς του για να αποσπάσει χρήματα από αυτούς· αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκοτώθηκε το 2018.  Ο Βασιλιάς Σαλμάν πέθανε από γηρατειά προγενέστερα.  Η Σαουδική Αραβία έγινε τότε μια πλήρης ισραηλινή/σιωνιστική αποικία.

Έτσι, σε απάντηση, η σχετιζόμενη με τη Μοσάντ ιστοσελίδα Debka εξέδωσε την ακόλουθη απειλή:

«Ως μια ύστατη ρήξη με την Ουάσιγκτον, το Ριάντ [δηλαδή η Σαουδική Αραβία] μπορεί και να φτάσει ακόμη μέχρι του σημείου να αναπτύξει το δικό του πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, αντλώντας βοήθεια από το Πακιστάν και εισάγοντας κινεζικούς βαλλιστικούς πυραύλους για την παράδοσή τους…

Τα πρώτα βήματα του Λευκού Οίκου υπό τον Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή, σηματοδοτούν ήδη τη διάλυση του φιλοαμερικανικού άξονα που διαμόρφωσε για την περιοχή ο Τραμπ, άξονας που βασιζόταν σε ένα σύνολο στρατιωτικών και διπλωματικών συμφώνων που δέσμευαν τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και το Ισραήλ». 

Στη συνέχεια, το Ισραήλ χρησιμοποίησε τα δικά του πολεμικά αεροσκάφη, βαμμένα έτσι που να μοιάζουν με αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη, για να επιτεθεί σε ιρανικές θέσεις στη Συρία.  Το Ισραήλ ακολούθησε βομβαρδίζοντας ένα από τα ίδια του τα πλοία και κατηγορώντας για την επίθεση τα «ιρανικά αντίποινα». 

https://sputniknews.com/middleeast/202102261082201357-iranian-revenge-owner-of-uk-ship-hit-by-blast-in-gulf-of-oman-reportedly-close-to-mossad-chief/

Για να υπογραμμίσει περαιτέρω την κατάσταση, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ δέχθηκε επίθεση στις 27 Φεβρουαρίου με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από άγνωστους (δηλαδή τη Μοσάντ) δράστες.  Αυτό ώθησε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία να εκδώσει αυτή την προειδοποίηση:

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ προτρέπει όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να λάβουν άμεσες προφυλάξεις και να παραμείνουν σε εγρήγορση σε περίπτωση πρόσθετων επιθέσεων.  Ενέργειες που πρέπει να κάνετε αν ακούσετε ένα δυνατό…»

https://travel.state.gov/content/travel/en/international-travel/International-Travel-Country-Information-Pages/SaudiArabia.html#/

Στη συνέχεια, την ώρα που ετοιμαζόταν η ενημέρωση αυτή να βγει στον αέρα, η Μοσάντ μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Εξαιρετικά απόρρητες διαπραγματεύσεις λαμβάνουν χώρα τώρα μεταξύ του Ιράν, του Ισραήλ και του αμερικανικού στρατού για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ των τριών χωρών.  Οι συνομιλίες συνεχίζονται για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα».

Εάν αυτό αληθεύει, τότε ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί τελικά να καταλάβει ότι το Ισραήλ και το Ιράν ελέγχονται και οι δύο από τη Χαζαρική Μαφία, και ότι και οι δύο εδώ και καιρό προσπαθούν να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ της G7 και του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης.  Αν έχει έτσι, ίσως αυτοί οι φανατικοί επιτέλους παίρνουν χαμπάρι ότι δεν θα τους επιτραπεί ποτέ να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κι έτσι προσπαθούν να παραδοθούν.

Στο μέτωπο της δημόσιας ψευδούς αντίληψης, έχουμε μια σκηνή με έναν σωσία του Μπάιντεν να επιβιβάζεται σε ένα αεροπλάνο. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ δεν μπορούσαν να βρουν αρκετούς πειστικούς πράκτορες Μυστικής Υπηρεσίας, οπότε κάποια άτομα με τζιν και μπότες εργασίας θα ήταν εντάξει για τη δουλειά.  Το όχημα μοιάζει με νοικιασμένο που γύρω από τα χερούλια της πόρτας δεν έχει πλυθεί εδώ και εβδομάδες.  Παρατηρήστε πώς ο «Πρεζ»  αρχίζει να επιταχύνει τα βήματα μέχρι να σκοντάψει, ξεχνώντας ότι ο Τζο Κίνας μόλις που μπορεί να περπατήσει τώρα. 


Εδώ είναι μια φωτογραφία που συγκρίνει τη γραμματέα Τύπου του Τζο Μπάιντεν, Jen Psaki, με τον Μαρκ Ροκφέλερ Τσούκερμπεργκ.  Προφανώς έχουμε να κάνουμε είτε με στενούς συγγενείς, είτε τον Μαρκ συκιά είτε κλώνους.

Είναι αδελφός και αδελφή; Ή είναι ο ίδιος με περούκα;


Ίσως ήρθε η ώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν να επανεξετάσει τη συμμαχία της με την οικογένεια Ροκφέλερ που διέταξε την ακύρωση του αγωγού Keystone προκειμένου να εξαναγκάσει τους Αμερικανούς να αγοράζουν πετρέλαιο από τη Σιωνιστική Σαουδική Αραβία.  Τουλάχιστον οι Καναδοί δεν συνηθίζουν να διαμελίζουν δημοσιογράφους.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέες διαπραγματεύσεις παράδοσης μπορεί να συνδέονται με ένα κάπως αινιγματικό μήνυμα που μας έστειλε η MI6 δηλώνοντας ότι ένα μέλος των «DNA Ιλλουμινάτι» έχει σκοτωθεί.  Αυτό μπορεί να είναι μια αναφορά στον Πίνδαρο της Χαζαρικής Μαφίας ή αλλιώς το κορυφαίο αφεντικό Μπέντζαμιν ντε Ρότσιλντ.  Εάν ναι, οποιοσδήποτε στην ιεραρχία του είναι τώρα πιθανώς πολύ φοβισμένος για να πάρει τη θέση του, εξ ου και οι διαπραγματεύσεις.

Ένας άλλος παράγοντας που ίσως τους αναγκάζει σε διαπραγμάτευση παράδοσης είναι η πραγματική προοπτική των δικαστηρίων εγκλημάτων πολέμου που στοχεύουν στους δράστες της ψεύτικης πανδημίας Covid-19.

Πηγές της MI6 και της CIA μας είπαν ότι «Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης με μια συλλογική αγωγή που δημιουργείται υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως πίσω από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, ο οποίος διώκει τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο Covid-19 που χειραγωγείται από το Φόρουμ του Νταβός». 

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

Η MI6 σημειώνει «Η δική μας ανεξάρτητη αντισταθμιστική ανάλυση της λεγόμενης κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, έφερε την προσοχή μας στον Γερμανό δικηγόρο που έχει 100% πιθανότητα επιτυχίας σε μια δίκη τύπου Νυρεμβέργης ή Αστικών Αδικημάτων».

Επίσης, γνήσιες χριστιανικές θρησκευτικές αρχές εξέδωσαν την εξής δήλωση:

«Με την εξουσία του αποστολικού και προφητικού αξιώματος, το Βυζαντινό Καθολικό Πατριαρχείο προειδοποιεί επειγόντως κατά του εμβολιασμού αυτογενοκτονίας (ΣτΜ autogenocide: η αυταρχική ή ιδεολογικά εμπνευσμένη μαζική δολοφονία των πολιτών μίας χώρας).  Ο αρχι-αιρετικός Bergoglio, που καταλαμβάνει τον παπισμό, προάγει διαβόητα τον γενοκτονικό «εμβολιασμό για όλους», λέγοντας  «Πρέπει να γίνει!»  Σήμερα, κάθε Χριστιανός πρέπει να γνωρίζει ότι ο Bergoglio, ο οποίος λατρεύει τον δαίμονα Pachamama, δεν υπηρετεί τον Θεό αλλά συνειδητά του αντιτίθεται!»

http://vkpatriarhat.org/en/?p=19869  

Αυτό σημαίνει ότι ο ψεύτικος Πάπας Φραγκίσκος που αντικατέστησε τον πραγματικό πέρυσι θα εκτεθεί, υπόσχονται πηγές του Πενταγώνου.

Στον Καναδά εν τω μεταξύ, ένας συνειδητοποιημένος πολίτης έδειξε πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσει την ψεύτικη τυραννία covid, περνώντας τους συνοριακούς ελέγχους «Covid-19».


 

Υπήρξε επίσης διαρροή των αρχικών σχεδίων για την κίνηση «Covid-19» προς τον ολοκληρωτισμό.  Αυτή η διαρροή, που βλέπουμε παρακάτω, σημαίνει ότι δεν θα επιτραπεί πλέον να προχωρήσουν τα σχέδια. 

 

 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημάδια ότι η ψεύτικη πανδημία καταρρέει σε όλο τον κόσμο.  Αυτό που η υπεύθυνη για τη Δύση ψευδοκρατία απέτυχε να συνειδητοποιήσει είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσον καιρό ή πόσο σκληρά προσπαθείς να την αποφύγεις, η πραγματικότητα έχει έναν τρόπο να σε προλαβαίνει.  Η πραγματικότητα είναι σκληρή ερωμένη.

Πηγές του Πενταγώνου από την πλευρά τους μας είπαν ότι η ακόλουθη δήλωση είναι αληθής:

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.  Παρακολουθείτε ταινία.  Πολλά από αυτά που βλέπετε είναι εντελώς μαλακίες και ψεύτικα.  Είναι τόσο εξωφρενικά επίτηδες, για να τραβήξουν την προσοχή σας σε αυτή τη φάση.  Θα συνεχιστεί μέχρι να επιτύχει πλήρως αυτόν τον στόχο.  Δεν υπάρχει προεδρία Μπάιντεν.  Ο αληθινός Μπάιντεν εκτελέστηκε για τα εγκλήματά του εδώ και πολύν καιρό μαζί με τον Κλίντον.  Όχι, αυτή η γυναίκα με τα μωβ τις προάλλες δεν ήταν η Χίλαρι Κλίντον.  Βλέπετε ηθοποιούς και κάποιοι φορούν μάσκες.

Γι’ αυτό ο Μπάιντεν συνεχίζει να αναφέρεται στον εαυτό του ως πρόεδρος της μάσκας.  Αυτό σημαίνει ότι σε αυτή την ταινία είναι οι καλοί στην ομάδα της ελευθερίας.  Όλη η υπόθεση των εκλογών ήταν ψεύτικη μαζί με μια ψεύτικη ορκωμοσία.  Ψεύτικες εκτελεστικές εντολές.  Ψεύτικο οβάλ γραφείο.  Είναι όλα μαλακίες.  Ξυπνήστε.  Αυτή τη στιγμή ο στρατός ελέγχει τη χώρα μας, μέχρι τις νέες εκλογές σε μερικούς μήνες.  Ο νόμος περί εξέγερσης έχει υπογραφεί.» 

https://gab.com/stephenhunter9/posts/105771054961975508

Ωστόσο, είναι αβέβαιο αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα τεθεί επικεφαλής όταν τελικά καταλαγιάσει η σκόνη.  Κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης ομιλίας του Τραμπ στις 28 Φεβρουαρίου στο CPAC, ουσιαστικά είπε στο κοινό να αποδεχτεί τις κλεμμένες εκλογές, λέγοντας ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας να αντιταχθούν στους Δημοκρατικούς.  Υποσχέθηκε επίσης να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ακριβώς σε τέσσερα χρόνια από τώρα.  Έτσι, βασικά λέει ότι έκλεψαν τις εκλογές αλλά απλά περιμένετε τέσσερα χρόνια.

Να είστε βέβαιοι ότι οι ΗΠΑ δεν θα αντέξουν άλλα τέσσερα χρόνια στην τρέχουσα κατάστασή τους, όπως φαίνεται σε αυτή την περιγραφή της Καλιφόρνια:

Εάν η Καλιφόρνια συνεχίσει να ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον για τις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το μέλλον είναι πλέον σαφές: Είναι μια κοινωνία υψηλής φορολογίας με μια τεράστια, φτωχή, άνεργη και ανίκανη για εργασία άπορη τάξη, όπου η μεσαία τάξη εκμηδενίζεται, αναπτύσσονται οργανωμένες συμμορίες και γενικευμένα χαοτικά εγκλήματα στους δρόμους, συμπεριλαμβανομένων των ληστειών, των βιασμών και των δολοφονιών σε όλες τις μεγάλες αστικές περιοχές και οι συμμορίες που είναι πιο πολυάριθμες και βαριά οπλισμένες από ό, τι η αστυνομία λειτουργούν ανοιχτά με ατιμωρησία.

https://www.zerohedge.com/political/california-collapsing

Η κατάρρευση της αμερικανικής κοινωνίας συμπίπτει με την κατάρρευση της ηγεσίας σε όλη τη Δύση.  Η κατάσταση είναι τόσο δυσχερής που οι ακόλουθοι ηγέτες έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές ότι είναι ψεύτικοι: ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Κάστρο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ιάπωνας αυτοκράτορας Ναρουχίτο, και τώρα έχουμε μια ψεύτικη Βασίλισσα Ελισάβετ.  Βασικά κάθε αποκαλούμενος ηγέτης που λέει στον κόσμο να δεχτεί τα εμβόλια που αλλοιώνουν τα γονίδια για μια ψεύτικη πανδημία, έχει εκτεθεί και είναι ψεύτικος.

Η κατάσταση ακούγεται απελπιστική, αλλά δεν είναι.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό γραφικών υπολογιστών και χειρουργικά τροποποιημένων σωσιών,  δεν ελέγχουν τις παγκόσμιες στρατιωτικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πληροφοριών.  Επίσης, δεν ελέγχουν την υποκείμενη πραγματικότητα.  Για παράδειγμα, και όπως έχει αναφερθεί ευρέως, δεν επιτρέπεται στον αποκαλούμενο Πρόεδρο Μπάιντεν να βρίσκεται εντός του Λευκού Οίκου.  Αυτό ισχύει παρομοίως και αλλού.

Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, ο Αυτοκράτορας είναι απόλυτα τρομαγμένος επειδή οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των συμμοριών Yakuza) γνωρίζουν ότι είναι απατεώνας.  Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης αδύναμος και ανίκανος να προστατεύσει την Ιαπωνία.

Οι ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες μας ενημέρωσαν επίσης ότι η Bechtel Corporation έχει ξεκινήσει ένα σημαντικό κατασκευαστικό έργο στον κόλπο του Τόκιο για την εγκατάσταση κάποιου είδους συσκευής που προορίζεται να προκαλέσει μαζικό σεισμό γύρω στις 11 Μαΐου.  Να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι υπάλληλοι και οι μέτοχοι της Bechtel θα κυνηγηθούν και θα σκοτωθούν αν τολμήσουν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο.

Θα υπάρξει επίσης μια μαζική επίθεση για την απομάκρυνση αυτής της ψεύτικης ηγεσίας σύντομα, υπόσχονται πηγές στις δυτικές και ανατολικές μυστικές κοινωνίες.  Για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες.  Ωστόσο, ένα ίχνος μπορεί να βρεθεί στο γεγονός ότι μια πολεμική αεροπορική βάση στο Τέξας ετοιμάζεται να δοκιμάσει την υποδομή της απέναντι σε μια επίθεση ηλεκτρομαγνητικού παλμού, ή αλλιώς EMP. 

https://www.nextgov.com/emerging-tech/2021/02/air-force-base-prepping-emp-vulnerability-tests/172325/

Ενδέχεται να χρειαστεί μια επίθεση EMP ή παρόμοιο κλείσιμο της υποδομής του διαδικτύου.  Και αυτό, επειδή η παρουσία τόσων πολλών CG ηγετών που μπορούν να συναντιούνται μόνο «ψηφιακά» σε συναντήσεις zoom κ.λπ. είναι ένα σαφές σημάδι ότι οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι είχαν δίκιο και έχουμε να κάνουμε με μια αδίστακτη τεχνητή νοημοσύνη.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα σημειώνουμε ότι οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες υποσχέθηκαν να ξεκινήσουν τον Μάρτιο εκ νέου διαπραγματεύσεις με τις Δυτικές Μυστικές Κοινωνίες σχετικά με το μέλλον του πλανήτη.  Αυτή την εβδομάδα θα γίνει επαφή και οι αναγνώστες θα κρατηθούν ενήμεροι για τις διαπραγματεύσεις, μόλις ξεκινήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις