ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ Θ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ

Άρχισε η αξιολόγηση του Sputnik V από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων  (ΕΜΑ) | Η Εφημερίδα των Συντακτών 

 Εχω ξαναγραψει σε παλαιοτερο αρθρο

οτι δεν ειμαι εναντιον ολων των εμβολιων και καποια σε σοβαρες περιπτωσεις μπορουν να βοηθησουν.

Βεβαια το νουμερο 1 ειναι το ανοσοποιητικο μας κι οσο αυτο το κραταμε ψηλα δεν εχουμε λογο να φοβομαστε τιποτα.

Ο ανθρωπος εχει την τελεια αμυντικη ασπιδα απεναντι σε οτιδηποτε ιογενες κι εχει τη δυνατοτητα ν αυτοθεραπευεται.

Το ρητο πουυ λεει...οτι προσεχεις σε προσεχει ταιριαζει απολυτα.

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι καλη διατροφη με οσο λιγοτερα εμποτισμενα χημικα,νερο χωρις χλωριο και βαρια μεταλλα,σωματικη κι αεροβικη ασκηση κι οσο λιγοτερο αγχος που θα γεμισει το σωμα σου θανατηφορες ελευθερες ριζες.

Αν θελουν να σε αρρωστησουν θα σου δημιουργησουν προβληματα για να αγχωθεις και ν απελπιστεις,θα σου κανουν ολα τα τροφιμα μεταλλαγμενα,θα σου γεμισουν το νερο χλωριο(δηλαδη χλωρινη),θα σε "φουσκωσουν" με χημικα σκευασματα γεματα παρενεργειες και θα σε περιορισουν σ ενα τροπο καθιστικης ζωης ωστε εν τελει ν αποδυναμωθει το σωμα,ο νους και το πνευμα σου....

Ο τροπος λοιπον για να σε ελεγξουν ειναι παλιος και δοκιμασμενος.

Σου δημιουργουν το προβλημα για να σου πασσαρουν την λυση που εχουν ηδη ετοιμη κι εσυ θα το δεις σαν σωτηρια μιας και ολοι αυτοι οι καλοι ανθρωποι νοιαζονται για το καλο σου...

Ειναι δεδομενο οτι ο κορωνοιος 19 δεν εχει απομονωθει αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Οσον αφορα το Ρωσικο εμβολιο ειναι ενα "παραδοσιακο εμβολιο" δοκιμασμενο οσον αφορα την φιλοσοφια του και με τις λιγοτερες δυνατες παρενεργειες οπως λενε ανεξαρτητοι φορεις.

Ειναι γνωστο επισης γι αυτους που ασχολουνται με την παραδοσιακη θεραπευτικη ιατρικη οτι οι Ρωσοι ειναι κορυφαιοι στο κοσμο εδω και πολλα χρονια.

Αλλά τι ακριβώς είναι το ρωσικό εμβόλιο; Ανήκει στην κατηγορία των εμβολίων, όπως κι αυτό της AstraZeneca, που έχουν παραχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με εξασθενημένους αδενοϊούς, σε αντίθεση με τα εμβόλια των Biontech/ Pfizer και Moderna, που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA. 

Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει δύο τύπους ιών, που είναι ακίνδυνοι για τον άνθρωπο, τον αδενοϊό 5 και τον αδενοϊό 26 ως ξενιστές. 

Στους δύο εξασθενημένους ιούς έβαλαν γενετικό υλικό  κορωνοιων (ειναι μεγαλη οικογενεια) και στη συνέχεια το τοποθετησαν στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Με αυτόν τον τρόπο προκαλούνται αντισώματα κατά των αδενοϊών, που περιέχουν γενετικό υλικό του κορωνοϊού.

Aτιθετως τα νεα εμβολια ειναι Μ-RNA(messenger-RNA)  περιέχουν «γυμνά» νουκλεϊκά οξέα ή, πιο πρόσφατα, και τα ενθυλακώνουν σε ένα νανοσωματίδιο-φορέα.

Η πλατφόρμα mRNA παρακάμπτει την ανάγκη για γενετικό υλικό και πρέπει πρώτα να εισέλθει στον πυρήνα του κυττάρου ξενιστή και από εκεί να δημιουργηθεί ο αγγελιοφόρος RNA όπως συμβαίνει σε ένα εμβόλιο DNA. 

Οι παραγωγοι του εμβολιου λενε οτι δεν εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου, οπότε η πιθανότητα ενσωμάτωσής του στο ανθρώπινο DNA....ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.... ότι είναι πολύ χαμηλή.

Πιστευεται....?

Δηλαδη ....μαλλον....ισως....ειναι πιθανον....!!!

Και πως να ειναι σιγουροι  αν αληθευει οτι ο χρονος δοκιμων ειναι 6-8 μηνες.

Αλλωστε ποιος θα σκεφτοταν μετα απο 2-3-5 χρονια οτι οποιοδηποτε ασθενεια που μπορει ν αποκτουσε ενας εμβολιασμενος θα προερχοταν απο ενα εμβολιο που ειχε χορηγηθει πριν χρονια....

 Αλλα...

Ακομα και σε αυτη την μικρη περιπτωση ....

Αυτος ηταν και ο λογος που ειχαν κυκλοφορησει το χαρτι που επρεπε να υπογραψεις πριν εμβολιαστεις για αποιποιηση  ευθυνων....

Αυτο που ειναι το πιο σημαντικο περαν ολων των υπολλοιπων βαση της Ιατρικης δεοντολογιας ειναι οτι κανενας δεν εχει το δικαιωμα να παρεμβαινει στο σωμα καποιου αλλου χωρις συναινεση και με τη χρηση οποιασδηποτε βιας για "θεραπευτικους" σκοπους.

Απο Νομικη πλευρα ισχυει η συμβαση του συμβουλιου της Ευρωπης που υπογραφηκε στο Οβιεδο 

το 1997 και εχει να κανει με τα ανθρωπινα δικαιωματα στον τομεα της Ιατρικης και Βιο-ιατρικης

Δειτε    ΕΔΩ

Ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος στο κομματι που αφορα την υγεια του να κανει την επιλογη του...







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ήδη ξεκίνησαν οι απολύσεις και μάλιστα από μητροπολίτες, για το "καλό της δημόσιας υγείας". Σύντομα
    αυτά τα φαινόμενα θα ενταθούν. Στο τελος θα σου λένε ή θα εμβολιαστείς σα την αγελάδα ή θα ενταχθείς σε στρατόπεδο συγκέντρωσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις