ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE

Learn about the rich history of Washington, DC 

 Δειτε εδω live απο

το Fox News στην Washington, D.C.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Όλοι οι πεθαμένοι αναστηθηκαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω συλλήψεις!Στρατιωτικός νόμος!ΓΚΕΣΑΡΑ!Α να και ο Τζούνιορ στη γωνιά ετοιμάζεται να αναλάβει!Θα τραγουδήσει ο Έλβις μαζί με τον Τζάκσον στην ορκωμοσία.Α να και η Νταϊάνα!Όλα πήγαν όπως τα έλεγε το πλάνο!Ωραία σενάρια διαβάζαμε τόσο καιρό,δεν έχω παράπονο.Ελπίζω να γίνει ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παντως τα ποπ κορν που πηρα τα εφαγα ολα.

      Διαγραφή
  3. Πιστέψαμε στα λεγόμενα του Αριστομαχου. Θέλαμε να πιστέψουμε γιατί είχαμε απηυδήσει με την ασχήμια. Πέσαμε έξω όμως. Δυστυχώς. Ο Τραμπ θα επανέλθει ως χρονοταξιδιωτης το 2116 όπως ο Μαρκ Γουαλμπεργκ στον πλανήτη των πιθήκων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα ετσι γινετε οσοι δεν θελουν να ενεργησουν πιστευουν σε παραμυθια που πασαρει το συστημα και ψαχνει για σωτηρες.
      Κανενας δεν κοιταει πραξεις αλλα ακουει μονο λογια που του αρεσουν.
      Οι πραξεις του τραμπ το εχω γραψει πολλες φορες δεν εδειχναν ποτε οτι ηταν στην αληθεια κατα του συστηματος αντιθετα το βοηθησε παρα πολυ.
      Κλειστε λοιπον τα συναισθηματα σας και δουλεψτε επιτελους την λογικη οπως εκαναν οι αρχαιοι ελληνες και γινανε παντοκρατορες.
      Κοιταξτε πραξεις και οχι ψευτικα λογια και φανταστικα σεναρια αναποδεικτα.

      Διαγραφή
    2. Ο Αριστόμαχος οσονούπω θα συλληφθεί και θα μεταφερθεί στο Γκουαντάναμο, στην πτέρυγα που φιλοξενεί τους μέχρι πριν από λίγες ημέρες συλληφθέντες, οι οποίοι απόψε θα αφεθούν ελεύθεροι. Ως εκ τούτου, θεωρώ απίθανο να προλάβει να προαυλιστεί μαζί τους. Πρέπει να οπλιστεί με υπομονή μέχρι να εκλεγεί πάλι ο Τραμπ το 2024, οπότε θα επαναληφθεί η παραπάνω διαδικασία, ἐπ΄ ὠφελείᾳ, αυτή την φορά, του Αριστομάχου.
      Ο εν λόγῳ σχολιαστής θα ξανασχολιάζει από το 2025, Θεού θέλοντος. Αυτός που θα σχολιάζει εδώ, κατά τα έτη 2021-2024, θα είναι κλώνος, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι ήδη επεξεργάζεται τα μέχρι τώρα αναρτηθέντα σχόλια του αυθεντικού Αριστομάχου, για να είναι όσο γίνεται πιο πειστικός.
      Είθε τα χρόνια της φιλοξενίας του Αριστομάχου στην Κούβα να περάσουν σύντομα.

      Διαγραφή
    3. Θεουλης, ρισπεκτ

      Διαγραφή
    4. Η πλακα ειναι οτι θα κανει κομμα για να κατεβει στις εκλογες που τις νοθευουν οι σιωνιστες και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι μετα απο τεσσερα χρονια θα λενε τις ιδιες μπουρδες παλι για νοθειες και να θα βγει ο στρατος και τα παιδια που σωσανε σημερα εχουν ενηλικιωθει και μπλα μπλα μπλα.
      Αν δειτε εσεις καμια αποδειξη απο ολη αυτην την μπουρδολογια που εγω στυλιτευω πολυ καιρο τωρα να με χ@σ@τε.
      Ενταξει μπορω να καταλαβω οτι απο ολη αυτη την μπουρδολογια καποιοι εβγαζαν λεφτα απο το συστημα αν και αυτους τους θεωρω υπανθρωπους αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτω ανθρωπους που πραγματικα πιστεψαν ολες αυτες τις μασωνικες μπουρδες και μαλιστα βαθια.
      Αν αυτο συνβαινει ειμαστε περισσοτερο πανηλιθιοι απο τους εβραιοσιωνιστες και μας αξιζει οτι μας κανουν.

      Διαγραφή
  4. Τι να δουμε live την ξεφτιλα των τραμπ και των Q και της ηλιθιοτητας που πασαραν οι μασωνοι με το trust the plan?
    Τωρα θα ξεκινησει νεο παραμυθι οτι ο τραμπ θα κανει νεο κομμα και θα κατεβει στις εκλογες και αλλες τετοιες μπουρδολογιες να ασχολουντε τα προβατα και η σαπιλα να προχωραει το σχεδιο της αταραχη με κοιμησμενους τραμποπληκτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. "Με αλλους θα κοιμηθητε και με αλλους θα ξυπνησετε";

      Διαγραφή
  6. Μεγάλη ντόπα τα κιου η παρασυνωμοσιολογια και η διαρροή ψηγματων αλήθειας σημείων και σημαδιών σε σημείο που να αφήνει τον εθισμένο με την ελπίδα της επόμενης δόσης αλλά εν τέλει αβουλο απαθή και μοιρολάτρη. Δεν είναι ελληνικό αυτό το πράγμα να περιμένεις μεσσίες να σε σώσουν. Αυτός που πιστεύει ότι θα τον σώσει ο τραμπας είναι άξιος της μοίρας του.
    Ο τραμπ αν σώσει θα σώσει μόνο την πατρίδα του και το μόνο που απομένει αυτή την ύστατη στιγμή αν δεν εχει κολωσει είναι να βγάλει τον στρατό να συλλάβει και το τελευταίο τσουτσεκι του σατανοβρεικου ιερατείου και να τους περάσει από λεπιδι και κρέμασμα με γαιδουρόσκοινο σε κάθε κεντρική πλατεία των ΗΠΑ.
    Όλα τα άλλα είναι παπάτζες τρίχες και μπαρμπουτσαλα.

    Το ζήτημα είναι στη πατρίδα μας τι κανουμε.
    Επειδή δεν υπάρχει η προσωπικοτητα εκείνη ενας ηγέτης σαν τον Στρατηγό Διγενή να εγείρει το έθνος σε αντίσταση και ούτε πρόκειται να υπάρξει , αν υπηρχε αυτό θα είχε φανεί εδώ και μια δεκατια και πάνω μνημονιακης δουλειάς και καταισχυνης οπότε μη περιμένετε το μόνο που έμεινε είναι ο τσαμπουκάς μας ή τρελά μας και η λεβεντιά μας οργανώθειτε σε αυτόνομες αυτοδυναμες κοινότητες. .το γεναιο παράδειγμα των μυτιληνιων και χιωτων μας δείχνει το δρόμο. . ένα φου είναι ρε τα μ@νια ένα φου.. να μη μείνουμε σαν την πιο ξεφτίλα κιοτικια γενιά.
    Η Παναγία μαζί μας. ας κάνουμε εμείς τα ανθρώπινα και θα ακολουθησουν και τα Θεϊκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eine oloi ekei...clintonii , obama kai mischel, pence, lady gaga....pou eine aftos o mpourdomaxos pou egrafe megala kefaleia panda, oti eine oloi tous clonoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πληρωστε τα χρεη σας γιατι gessara δεν ερχεται και θα εχετε να πληρωνετε ενα σκασμο τοκους απο πανω ...πιστευοντας τους προφητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 19.35!!!! Ωραίος!!!! Καί αυτή είναι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ,καί ο στόχος! Δέν υπάρχουν "οδηγοϊ" στον Νέο δρόμο ,πού μάς έχει Ορίσει...
    "Η Παναγία μαζί μας. ας κάνουμε εμείς τα ανθρώπινα και θα ακολουθησουν και τα
    Θεϊκά."
    Είσαι πραγματικός λεβέντης αδερφε!!!!! Ετσι μιλανε οι Ελληνες φίλε.Μπράβο σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "οπότε μη περιμένετε το μόνο που έμεινε είναι ο τσαμπουκάς μας ή τρελά μας και η λεβεντιά μας "
    Φίλε μου γιά να δεί όλος ο κόσμος αυτό πού περιέγραψες έγιναν έτσι όπως έγιναν.
    Γιά να ξαναδεί ο κόσμος τουσ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αριστομαχε και αναξιμανδρε που είστε.....???? Ψεύτες και μυθομανης να δω τι θα πείτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ο Αναξίμανδρος όπως άνοιξε τη σελίδα του θα τη κλείσει επί τόπου

      Διαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΎΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.protothema.gr/world/article/1086699/i-melania-evgale-ta-maura-kai-forese-kaftani-tis-gucci/
    παιδες!!! συγωρειστε με!!! αλλα η γυναικα ειναι ΘΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΚΑΛΆ, ΕΡΕΥΝΗΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.. ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΆ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΎΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ..
    ΕΦΌΣΟΝ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΉΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΉΤΑΝ ΣΊΓΟΥΡΟ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟ ΘΕΑΤΡΆΚΙ ΈΠΑΙΖΕ.. Η ΉΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ...
    ΩΡΑΊΟ ΠΡΆΓΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΏΖΟΥΝ ΆΛΛΟΙ... ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΟΤΈ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΊΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 535 ΕΥΡΏ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΣΗΜΑΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ...
    ΈΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΏΝ ΤΗΣ ΝΤΠ... ΔΕΔΟΜΈΝΟ...
    ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΈΧΟΥΝ ΧΑΘΕΊ ΟΜΩΣ?
    ΞΑΝΆ ΛΟΙΠΌΝ ΓΥΡΊΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ...
    ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΌΤΙ ΌΣΟ ΠΕΡΝΆΕΙ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΘΑ ΒΑΔΊΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ...
    ΤΏΡΑ ΞΕΚΙΝΆΕΙ Η ΝΤΠ... ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ Η ΠΊΣΤΗ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ...
    ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΆΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΈΤΟΙΑ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΎΓΟΥΝ... ΤΟ ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΑΛΛΟΣ..
    ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΕΛΕΓΕ ... ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΓΥΡΊΣΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΝ ΟΛΟΙ ΌΣΟΙ ΑΦΙΕΡΏΝΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΛΕΠΤΌ ΣΕ ΣΑΙΤ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
    ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Αριστομαχος έχει εκτεθεί άσχημα αλλά προς Θεού, δεν είναι ούτε μυθομανης ούτε φαντασιόπληκτος αλλά πατριώτης, πονάει την πατρίδα μας όλοι εσείς που θα βιαστειτε να τον κατηγορήσετε ως ψεύτη. Αυτές τις πληροφορίες είχε δεν φταίει ο Αριστομαχος. Οι απατεώνες που τις διακινούν φταίνε.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον ειπε κανενας μη πατριωτη βρε φιλε.
      Ομως βρες εσυ την λεξη που αρμοζει σε ενα ανθρωπο που παπαγαλιζει αναποδεικτες μπουρδες επι τοσους μηνες και μαλιστα απο πηγες του κωλου η μαλλον απο μασωνικες εβραικες πηγες.
      Βαζουνε ενα σιμον εβραιο να ακουσουν αληθειες.
      Μα ειναι δυνατον να εισαι τοσο αφελης?
      Ξερεις κανενα εβραιοσιωνιστη να λεει αληθεια?
      Ειδες ποτε καμια αποδειξη σε ολη αυτην την μπουρδολογια που διαρεεται ?
      Λοιπον για να βαλουμε καποτε τα πραγματα στην θεση τους....
      Αν δεν σταματησουμε να ακουμε λογια και μπουρδολογιες και δεν βαλουμε την απλη λογικη να δουλεψει με πραγματικες πραξεις απλα η παντελως ηλιθια φαρα θα μας εξαφανισεις για απλα θα ειμαστε ποιο ηλιθιοι απο αυτους και δεν αρμοζει σε εναν εξυπνο λαο σαν τους ελληνες αποδεδειγμενα αυτο.
      Εκτος αν δεν ειμαστε πια ελληνες να το πουμε να τελειωνουμε.

      Διαγραφή
    2. Στην Αμερική, πριν την έλευση του διαδικτύου, υπήρχαν χιλιάδες εκπομπές τύπου "Λιακόπουλου", που απολαύσαμε και στην πατρίδα μας τα προηγούμενα χρόνια. Με την εμφάνιση του διαδικτύου δημιουργήθηκαν αμέτρητα blogs σχετικού περιεχομένου. Χρόνο να έχεις να χαζεύεις. Τι "πληροφορίες" λοιπόν, λες να είχε ο Αριστόμαχος, που δεν θα μπορούσες να τις έχεις κι εσύ, αν είχες ελεύθερο χρόνο;

      Διαγραφή
  16. Ο Αριστόμαχος ήταν κλώνος... Ο ορίτζιναλ είχε συλληφθεί και εκτελεστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να φανταστώ ότι το επόμενο σενάριο είναι το εξης.Συμφωνα με τα αρθρα που διαβάζαμε έπρεπε να γίνει η αλλαγή Προέδρου για να μην εχουμε ταραχές και κατηγορηθεί ο Τραμπ για πραξικοπηματίας.Οτι η αλήθεια για νοθεία θα αποκαλυφθεί και τον Μάρτιο θα αναλάβει παλι ο Τραμπ.Θα ακολουθήσουν οι συλλήψεις,το Γκουαντάναμο κτλ.Τα εξηγω ωραία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι η ελλαδαρα θα καθαρίσει την μπουγάδα!! Βέβαια μην βιάζεσται γιατί τα δυσκολα του Τζο που αγαπάει παιδακια είναι μπροστά, όταν πλακωσουν 5000000 ονδουριανοι, θα δείτε τι θα γίνει από τον κόσμο!! Μόνο η παναγια και ο Χριστός θα μας σώσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ",τελεια" τα εξηγείς!!!
    Για καλο και για κακο,το διαβατήριο (ελεγαν καποτε)_ σημερα το πιστοποιητικο εμβολιασμου που ζηταει ο γουρλοματης,στο στομα! και παντα πλυμενοι δεν ξερεις ο γκομενος ποτε μπορει να σε πηδηξει. Τον ειδε ςποσο τρυχωτος και καυλιαρης ειναι? Επισης παρακολουθηστε τις γκριματσες του καθε φορα που σωφρωνει την μυτη..καπως ετσι ειναι και η σουφρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας το έγραψα πριν λιγες μερες αλλα σας εχει φαει καποιους ο κομματικός (κ)οπαδισμός:

    Ο Joe Biden είναι το μοιραίο λάθος της Cabal. Στον πανικό τους να διώξουν τον Trump πόνταραν στο λάθος άτομο γι αυτούς. 50 χρόνια στην πολιτική, 8 αντιπρόεδρος του Obama ο Δημοκρατικός αλλά και Καθολικός (δεύτερος μετά τον JFK) Joe ξέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Ξέρει προφανώς και τί έγινε στις εκλογές. Την ώρα που οι μνυστήρες θα γλεντάνε και μεθούν την νίκη τους στην Ορκωμοσία, θα δίνουν το τόξο (Προεδρία, Κογκρέσο και Γερουσία) στον Οδυσσέα. Την επόμενη στιγμή της ορκωμοσίας θα χουν απέναντί τους Πρόεδρο, Κογκρέσο, Γερουσία, Αντιπολίτευση υπό τον Trump και στράτευμα. Όλοι κοιτάζουν τί θα κάνει ο Trump αλλά δεν κατανοούν πως ο Trump έκανε ότι ήταν να κάνει ως άλλος Τηλέμαχος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του Οδυσσέα. Στο κάτω κάτω της γραφής το πολιτικό σπίτι των Kennedy ήταν οι Δημοκρατικοί ενώ και ο Trump ως επιχειρηματίας Δημοκρατικός ήταν. Στις 20 του μηνός δίνουν το τόξο στα χέρια του Οδυσσέα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορφέα, άσε τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο, γιατί είναι άλλο σόι. Εσύ κοίτα να σώσεις την Ευρυδίκη.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχα ωραίος

      Διαγραφή
  21. Παιδια πρωτον μην λιγοψυχατε! Δευτερον ολα αυτα που διαβασατε ειναι πληροφοριες βιντεο εξωτερικου με ωραιες αναλυσεις απο τους διαχειριστες του blog. Προσωπικα εγω ελπιζω και προσευχομαι το καλο τογ αγωνα τους και κατεπεκταση του αγωνα μας. Τιποτα δεν τελειωσε. Βαλτε σθεναρη ψυχικη ενεργεια και ολα θα γινουν. Και θα γινουν!! Και με ολα αυτα που θα φανερωθουν μαζικα θα ξυπνησουν και οι ΣυνΕλληνες μας που δεν χωραει ο νους τους τι συμβαινει γτ τα λογιζουν ολα με την αγνη τους την ψυχη!
    Καλη δυναμη σε ολους γτ πιστευω ουδεποτε κανεις μας περιμενε Μεσσιες. Αντιθετως ανυπομονουσαμε να λαβουμε μερος και εμεις. Προαωπικα δεν με νοιαζει να πεθανω οπως το λενε πλεον διοτι εχω δει το φως μου ομοιο με το δικο σας. Πιστεψτε, δωστε ψυχη και ο καιρος πλησιαζει να συμβαλουμε και εμεις!!
    Ζήτω η Ελλας!! Ζητώ το φως!!
    Μολοσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ παπας εκεί παπας... Που είναι ο παπας. Μπροστα στην πικρια για το σκηνικό όλο βρήκατε σαν όχλος μεσσία. Και που ξέρετε ότι η φάση τελείωσε; και που ξέρετε ότι αυριο ή μεθαυριο δεν έχουμε εξελίξεις; εσας σας φαίνεται λογικό 200 στρατηγοί να φουμαρουν έναν κοιμισμένο που δηλώνει κομουνιστής και έβαλε την Κίνα από την πισω πορτα; εγώ θα περιμενω ακόμα παντως όσο χρειαστει. Δεν νομίζω να τελειώσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι θα τελειώσει. Δεν θα έχουμε εξελίξεις ούτε αύριο ούτε μεθαύριο. Από παραμεθαύριο και βλέπουμε. Μην ρωτάς πού το ξέρω, γιατί εγώ έχω στήσει το ματς. Αν θέλεις περίμενε μέχρι να βαρεθείς.
      Henry K.

      Διαγραφή
    2. Το παιχνίδι είναι στημένο ( trust the plan ). Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά ? Πάρτε αρκετό ποπκορνακι, υπάρχει και συνέχεια. Ολο κα κάτι καινούριο θα γίνει, οι εξελίξεις τρέχουν (ο τραμπ έχει φύγει με το αεροπλάνο) δεν πειραζει ομως θα ξανάρθει.

      Διαγραφή
  23. Αντε ν'αλλάξουμε ατμόσφαιρα λίγο. Νομίζω ότι αυτό το άσμα μας ταίριαζει σήμερα....
    https://youtu.be/yHQ2kllmsKs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά δεν βαριέσαι ρε γελοίε ν γράφεις ολόκληρη ημέρα με 3 διαφορετικά προφίλ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παίδες μας τον χώσανε ασάλιωτο. Τώρα το μόνο όπλο μας η υπομονή και όπως λέγανε και οι Βυζαντινοί.... Πάλι με χρόνια με καιρους παλι δικά μας θα'ναι. Μέχρι το τοτε οι κλώνοι θα ξεσαλωσουν στον πλανητη. Μόλις άρχισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛΑΚΕΣ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΓΗ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΕΊΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΎ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΘΕΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ.
    ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΟΧΙ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ,ΟΥΤΕ ΛΑΚΕΔΕΣ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΎΝΤΟΜΑ.
    ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ,ΤΟΣΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ,ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΑΦΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ,ΠΟΛΛΟΥΣ LOOSERS ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ,ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΑΤΑΜΙ.
    ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΤΕΛΕΙ 🍌 ΜΠΑΝΑΝΑ ;
    ΑΛΛΑ , ΚΑΛΆ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ,ΓΙΑΤΙ ΌΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ.
    ΣΚΥΨΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΨΤΕ .ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΧΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.
    ΠΙΠΗΔΕΣ.ΑΝΤΕ ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΠΙΚΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν τα παίρνουμε από Μαξίμου αδερφέ.. κλώνος του Μπάιντεν είμαι , από Γκουαντάναμο γράφω ... Σε λίγο θα εκτελεστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις