Ο Κόσμος Αυτή την Εβδομάδα θα Επιλέξει τη Μελλοντική Χρονογραμμή του

Choose Your Future Written With A Marker Pen Stock Photo, Picture And  Royalty Free Image. Image 60550689. 

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, η ανθρωπότητα θα επιλέξει μία ανάμεσα από διάφορες χρονογραμμές. Η μία είναι η δόλια τοποθέτηση του Joe Biden ως Προέδρου, την

οποία θα ακολουθήσει η παράδοση των ΗΠΑ στην Κομμουνιστική Κίνα.  Η δεύτερη είναι η επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου της χρεοκοπημένης Αμερικανικής Εταιρείας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από μια προσωρινή στρατιωτική κυβέρνηση, μια έρευνα για την εκλογική απάτη που θα είναι δημόσια ορατή, και τελικά αυτό που ο Τραμπ χαρακτήρισε ως «ομαλή μετάβαση» στη νέα Δημοκρατία.  Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια κλιμάκωση στο εμπόριο και στον κυβερνοπόλεμο με την Κίνα, εις βάρος του Πλανήτη Γη.

Το τρίτο είναι να μην επιλεχθεί κανένα από τα παραπάνω, να ακολουθήσει ένα interregnum (μεσοδιάστημα διακυβέρνησης) που θα αντικαταστήσει μια διεφθαρμένη και χρεοκοπημένη Αμερικανική Εταιρεία με κάτι που θα αντιπροσωπεύει πραγματικά τις προσδοκίες του αμερικανικού λαού και της ανθρωπότητας στο σύνολό της.  Αυτή η τρίτη εκδοχή θα σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το ίδιο της το μέλλον, αντί να οδηγείται κοπάδι μέσω του φόβου από τη μία κατασκευασμένη κρίση στην άλλη.

Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι στα χέρια των 20.000 και πάνω Εθνοφρουρών που έχουν αναπτυχθεί στην Ουάσιγκτον DC για να επιβλέψουν την ορκωμοσία του επόμενου προέδρου της Εταιρείας των ΗΠΑ.  Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούν οι στρατιώτες αυτοί, είναι γιατί φυλάνε από τον λαό τη φερόμενη ως δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

Αντί να κοιτάζουν προς τα έξω για να προστατεύσουν μια διεφθαρμένη κυβέρνηση από την οργή των ανθρώπων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως έχουν τους εγκληματίες περικυκλωμένους. Πρέπει να μαζέψουν τους παράγοντες του Βαθέως Κράτους μέσα στην αποκλεισμένη περιοχή, αυτούς που εν γνώσει τους συμμετείχαν στην πιστοποίηση των δόλιων εκλογών και διέπραξαν προδοσία.

Αυτό σημαίνει ότι ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να σηκώσει  τα τηλέφωνα, να καλέσει τους φίλους και τους φίλους των φίλων, να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που έχουν αναπτυχθεί στην Ουάσιγκτον, και να τους υπενθυμίσει ότι ορκίστηκαν να προστατεύουν το σύνταγμα της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από ΟΛΟΥΣ τους εχθρούς, ΞΕΝΟΥΣ και ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ. Στις 20 Ιανουαρίου  θα τους έχετε περικυκλωμένους. Μαζέψτε τους τώρα που μπορείτε.

Οι στρατιώτες που σταθμεύουν στην Ουάσιγκτον ίσως έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι προστατεύουν έναν νόμιμα εκλεγμένο Joe Biden από τους φανατικούς «ρατσιστές» («White Supremacist») του Τραμπ. Γι΄αυτό το λόγο οι στρατιώτες αυτοί θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί δε χρειάστηκε να προστατεύσουν τον Μπαράκ Ομπάμα από τους ίδιους αυτούς «ρατσιστές» («White Supremacists») όταν εξελέγη.  Ο λόγος είναι ότι όταν εξελέγη ο Ομπάμα πίστευαν ότι εξελέγη από την πλειοψηφία του αμερικανικού λαού (και του λογισμικού μηχανικής ψηφοφορίας Dominion).  Δε συμβαίνει όμως αυτό με τον Κινεζο-Τζο, που χρειάστηκε στη μέση της νύχτας πρόσθετες ψεύτικες ψήφους από τους σκουπιδότοπους.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι στρατιώτες είναι ότι είναι τους λένε ψέματα για το γιατί η προεδρική ορκωμοσία πρέπει να πραγματοποιηθεί πίσω από κλειστές πόρτες ως «εικονική ορκωμοσία», λόγω της πανδημίας «Covid-19».  Ο στρατός των ΗΠΑ έχει στα χέρια του αδιάσειστες αποδείξεις ότι ολόκληρη η κατασκευασμένη κρίση είναι το αποτέλεσμα μιας από μακρού σχεδιασμένης, περίτεχνης απάτης.  Επιπλέον, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να γνωρίζουν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια μετάβαση από την Αμερικανική Εταιρεία στην επιστροφή της Δημοκρατίας.

Παρακάτω είναι η σάρωση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ένα τεστ «Covid-19» που καταχωρήθηκε από τον Richard A Rothschild το 2016, τρία χρόνια πριν ξεσπάει η επονομαζόμενη πανδημία.  Ρίξτε μια ματιά στην τρίτη γραμμή από κάτω: «Τελευταία ενημέρωση 22.06.2016.»  Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεστ Covid

Κάναμε ένα αντίγραφο αυτής της καταχώρισης διπλώματος ευρεσιτεχνίας, επειδή είμαστε σίγουροι ότι μόλις εκτεθεί θα εισέλθουν στη βάση δεδομένων και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τις ημερομηνίες.

Η MI6 έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στη στρατιωτική διοίκηση Δυτικής συμμαχίας:

«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία είναι είτε ψευδής είτε κάλυψη για κάτι πολύ χειρότερο, και τα δύο εκ των οποίων φαίνεται να βγάζουν νόημα με την εξακρίβωση του μοναδικού παράγοντα ότι το 2016 κατατέθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το τεστ PCR στην Ολλανδία … [ως εκ τούτου] προτρέπουμε τις διεθνείς ένοπλες δυνάμεις και τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών να διεξάγουν επιχειρήσεις αντικατασκοπείας και εις βάθος έρευνας.»

Πολλά άλλα έγγραφα έχουν κυκλοφορήσει από πληροφοριοδότες, καθιστώντας σαφές ότι αυτή η εκστρατεία «πανδημίας» είχε προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα, προκειμένου να εξαναγκάσει τον πληθυσμό να δεχτεί εμβόλια τα οποία περιέχουν μικροτσίπ που μεταβάλλουν το DNA.  Θυμηθείτε πως η λέξη COVID-19 σημαίνει Certificate of Vaccination Identification 2019 (Πιστοποιητικό Ταυτότητας Εμβολιασμού 2019).

Αυτό τώρα είναι ξεκάθαρο, με τους «ηγέτες» σκλάβους στην ΕΕ και αλλού να πιέζουν για διαβατήρια εμβολιασμού. 

https://www.france24.com/en/live-news/20210114-france-imposes-6-00-pm-nationwide-virus-curfew

https://www.zerohedge.com/covid-19/microsoft-big-tech-coalition-developing-rockefeller-funded-covid-passports

Θυμηθείτε ότι τόσο ο Biden όσο και ο Trump προωθούν τα εμβόλια για έναν ανύπαρκτο ιό.  Αν οι γκάνγκστερ του Ροκφέλερ, χρησιμοποιώντας τον Μπάιντεν ως βιτρίνα, πάρουν την εξουσία, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα αναπτύξουν την Εθνική Φρουρά για να επιβάλουν τους εμβολιασμούς. 

https://www.cnbc.com/2021/01/15/biden-to-deploy-fema-national-guard-to-set-up-covid-vaccine-clinics-across-the-us.html

Σε ομιλία του την περασμένη εβδομάδα ο Τραμπ αποκάλεσε την ψευτοδημία «φρικτό, φρικτό αόρατο εχθρό». Στην πραγματικότητα όμως, ο εχθρός τώρα είναι ορατός.

Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, όλα τα λεγόμενα θετικά αποτελέσματα των τεστ covid προέρχονται από τα μούφα τεστ «PCR», που κατασκευάζονται από εταιρείες οι οποίες ανήκουν στο hedge fund Kohlberg Kravis Roberts (ΚΚR).  Η ιαπωνική στρατιωτική αστυνομία παρέλαβε στα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία ότι η KKR της Ιαπωνίας ήταν υπεύθυνη για όλα τα πλαστά αποτελέσματα Covid και η εταιρεία είχε εμπλακεί σε εσωτερικές αγοραπωλησίες, βασισμένες στην εκ των προτέρων γνώση της συνολικής σκοτεινής επιχείρησης της ψευτοδημίας.

Πηγές από τη Μοσάντ και την FSB λένε πως οι λεγόμενοι «ηγέτες του κόσμου,» έχουν δωροδοκηθεί με αποκλειστικές συμβάσεις για την πώληση μασκών, εμβολίων κ.λπ., ως αντάλλαγμα στη συναίνεσή τους στο αφήγημα της ψεύτικης πανδημίας.  Η MI6 αναφέρει ότι την όλη επιχείρηση χρηματοδοτούν το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και η BIS.

Να είστε σίγουροι ότι τα Λευκά Καπέλα δεν στέκονται άπραγα.  Οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας έχουν πιθανώς δει την ακόλουθη είδηση, που ψεκάστηκε σε όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ σχετικά με το θάνατο του Benjamin de Rothschild.  Για παράδειγμα, στο ABC αναφέρθηκαν ως εξής:

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο Μπένζαμιν ντε Ρόθσιλντ, ο οποίος επέβλεπε την τραπεζική αυτοκρατορία που ξεκίνησε από τον πατέρα του το 1953, πέθανε.  Ήταν 57.

Η Edmond de Rothschild Group, η εταιρεία της οποίας ήταν πρόεδρος, είπε ότι ο ντε Ρόθσιλντ πέθανε από καρδιακή προσβολή το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του στο Pregny της Ελβετίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από τη Μοσάντ, προσποιήθηκε το θάνατό του επειδή οι ειδικές δυνάμεις τον πλησίαζαν ως έναν από τους βασικούς εγκληματίες πίσω από την τρέχουσα «πανδημία», και τον σχετικό ιατρικό ολοκληρωτισμό.

Η Μοσάντ λέει πως ο ντε Ρόθσιλντ επί του παρόντος κρύβεται στην ακόλουθη τοποθεσία στην Ushuaia, στη Νότια Παταγονία της Αργεντινής:

Δεν υπάρχει πουθενά ούτε εντός ούτε εκτός του πλανήτη αυτού όπου θα είναι σε θέση να κρυφτούν αυτοί οι άνθρωποι μόλις γίνουν πλήρως γνωστά τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.  Καταδιώκονται συστηματικά από τις ειδικές δυνάμεις των Λευκών Καπέλων.

Οι Ασιατικές μυστικές κοινωνίες επίσης εργάζονται στην υπόθεση, τώρα που κατάλαβαν ότι πολλά κορυφαία στελέχη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι επίσης διεφθαρμένοι υπηρέτες των Ρόθσιλντς, που προδίδουν – και δολοφονούν – τους δικούς τους ανθρώπους για το κέρδος και την προσωπική εξουσία στο όνομα αυτής της ψεύτικης πανδημίας.

Για παράδειγμα, οι υπάλληλοι στην Tianjin της Κίνας επιβεβαίωσαν ότι το τεστ PCR που χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτού του ιού είναι ψεύτικο, αφού βρέθηκε θετικό στον “Covid-19” ένα παγωτό. Φυσικά, τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να το στρέψουν αυτό σε τρομολαγνεία.

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/01/17/china-reports-ice-cream-contaminated-coronavirus/

Ο λόγος για τον οποίο τα φρούτα, οι κατσίκες, η Coca Cola, η βενζίνη και το παγωτό, κ.λπ. βγαίνουν θετικά είναι ότι η Αλυσιδωτή Αντίδραση του Τεστ της Πολυμεράσης που χρησιμοποιείται είναι επιστημονικές ανοησίες.  Είναι βασικά το ίδιο με την αντιγραφή της αντιγραφής της αντιγραφής ενός αντιγράφου πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές, που έχει ως αποτέλεσμα τυχαία θετικά αποτελέσματα ασχέτως πλέον του τι τεστάρεται.

Ο λόγος που ο Ντε Ρόθσιλντ προσποιήθηκε το θάνατό του είναι ότι μια κρίσιμη μάζα μέσα στην παγκόσμια στρατιωτική κοινότητα πληροφοριών παγκοσμίως αφυπνίζεται ως προς το τεράστιο έγκλημα που εφαρμόζουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του Χαζάροι Μαφιόζοι.

Οι άνθρωποι επίσης αφυπνίζονται μαζικά, με την εκδήλωση μεγάλων διαδηλώσεων κατά των απαγορευτικών μέτρων σε πολλές χώρες – σκλάβους των Rothschild. 

https://www.zerohedge.com/political/10000-protesters-vienna-march-against-coronavirus-restrictions

https://www.reuters.com/article/reutersComService_2_MOLT/idUSKBN29M0EJ?utm_source=reddit.com

https://www.cp24.com/news/police-make-arrests-disperse-crowd-of-anti-lockdown-protesters-in-downtown-toronto-1.5269872

Εντάξει, αρκετά με την ψευτοδημία.  Ας μην την αφήσουμε να αποσπάσει την προσοχή μας από άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη.

Για παράδειγμα, παρατηρήσαμε μια σκηνοθετημένη εκδήλωση τύπου όπου ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε και ολόκληρο το υπουργικό του συμβούλιο παραιτήθηκε λόγω ενός «σκανδάλου οικογενειακών επιδομάτων». 

https://www.cbsnews.com/news/dutch-government-cabinet-mark-rutte-resign-child-welfare-scandal/

Έχουμε ενημερωθεί στο παρελθόν από πηγές του Πενταγώνου ότι ο Rutte και η ολλανδική Βασιλική Οικογένεια σκοτώθηκαν πριν από λίγο καιρό επειδή βασάνιζαν και δολοφονούσαν παιδιά.  Αν ακόμα δεν πιστεύετε ότι τα παιδιά δολοφονούνται, διαβάστε αυτή την αναφορά για μια επίσημη έρευνα της ιρλανδικής κυβέρνησης σχετικά με το θάνατο 9.000 παιδιών. 

https://news.sky.com/story/9-000-children-died-at-brutally-misogynistic-homes-for-unmarried-mothers-in-ireland-12185934

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτή την εποχή της παραπληροφόρησης, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν ο παραιτημένος «Rutte,» ο οποίος έφυγε από το κοινοβούλιο με ποδήλατο μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, ήταν ο πραγματικός ή κάποιος σωσίας.  Ωστόσο, η παραίτηση μιας κυβέρνησης που εμπλέκεται βαθιά στο περιστατικό μαζικής δολοφονίας στην πτήση Air 370/17 της Μαλαισίας είναι σίγουρα καλά νέα.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο Ιταλός πράκτορας της Χαζαρικής Καμπάλ πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και το κόμμα του έχουν αποχωρήσει από τον κυβερνώντα συνασπισμό της Ιταλίας. Ο Renzi εμπλεκόταν βαθιά στην κλοπή των αμερικανικών εκλογών εκ μέρους της παράταξης Biden, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι η Πρωθυπουργός της Γερμανίας Άγκελα Χίτλερ Μέρκελ θα είναι εκτός γραφείου τον Απρίλιο και όχι τον Οκτώβριο, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.  Η απομάκρυνσή της θα σηματοδοτούσε το επίσημο τέλος του Γερμανικού Τέταρτου Ράιχ που ξεκίνησε με το φασιστικό πραξικόπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σημειώνουμε επίσης ότι εξακολουθεί να μαίνεται ένας μυστικός πόλεμος εντός της Καθολικής Εκκλησίας. Την περασμένη εβδομάδα εννέα Καθολικοί Επίσκοποι δολοφονήθηκαν, ή «πέθαναν από covid-19.»  Δεν είμαστε σίγουροι αν σκοτώθηκαν επειδή ήταν σατανιστές ή επειδή ήθελαν να τους σωπάσουν για να μην πουν στον κόσμο ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει σκοτωθεί.  Οι P3 Ελευθεροτέτονες δεν μας έχουν απαντήσει ακόμη, πριν αναρτηθεί αυτή η αναφορά. 

https://www.catholicnewsagency.com/news/nine-catholic-bishops-with-covid-19-die-in-a-single-week-36233

Ανεπιβεβαίωτες ισπανικές ειδήσεις αναφέρουν επίσης τώρα ότι ο λεγόμενος εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πέθανε από καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες.  Φυσικά, οι πηγές μας στην Ουάσιγκτον λένε ότι πέθανε ακόμη νωρίτερα, αλλά ίσως να είναι σημάδι πως το σύνολο της ψυχολογικής επιχείρησης Μπάιντεν καταρρέει.  Θα κρατήσουμε τους αναγνώστες μας ενήμερους με ειδικές ενημερώσεις, όπως απαιτείται, σχετικά με αυτό και άλλα θέματα που σχετίζονται με την ορκωμοσία της 20ης  Ιανουαρίου.

 

Τα άλλα νέα που θέλουμε να θίξουμε αυτή την εβδομάδα είναι η διαστημική δύναμη των ΗΠΑ.  Την περασμένη εβδομάδα ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/press-releases/press-releases-2021/item/2179-dni-ratcliffe-welcomes-u-s-space-force-as-18th-intelligence-community-member

Εν μέρει έχει ως εξής:

“Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών John Ratcliffe καλωσόρισε σήμερα τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ (USSF) ως το 18ο μέλος της Κοινότητας Πληροφοριών (IC) των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής τελετής, ο Ράτκλιφ και ο Αρχηγός των Διαστημικών Επιχειρήσεων Στρατηγός John W. “Jay” Raymond ανακοίνωσαν τον χαρακτηρισμό του τμήματος πληροφοριών της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ ως μέλος του IC.”

Αυτό που το κάνει ενδιαφέρον είναι ότι ήταν ο Ρέιμοντ που είπε στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε να παραιτηθεί διαφορετικά το Τόκιο θα αφανιζόταν.  Αυτή η ανακοίνωση μπορεί να είναι ένα προοίμιο για την πολυαναμενόμενη, αλλά ακόμα αναπόδεικτη, αποκάλυψη του πολυσυζητημένου Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.  Θα ήταν υπέροχο αν η Διαστημική Δύναμη ερχόταν να διασώσει την ανθρωπότητα και αποτελείωνε τη Σατανική καμπάλ μια για πάντα.  Ωστόσο, ως συνήθως, η συμβουλή μας σχετικά με τα UFO και οτιδήποτε σχετίζεται με το διάστημα είναι πιστέψτε το όταν το δείτε.

Και πάλι, υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να αναφέρουμε για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, αλλά ο ανταποκριτής σας είναι πιο σίγουρος από ποτέ ότι οι καλοί κερδίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις