ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS - 17.01.2021

Ντόναλντ Τραμπ : Συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών -  Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online 
 
"Δουλεύω σε τηλεοπτικό σταθμό μεσαίου μεγέθους. Μόλις είχαμε μια επίσκεψη από το FCC (Federal Communication Commission), μαζί με δύο άτομα με κονκάρδες.
Δεν ήμουν αρκετά κοντά για να δω ποιού πρακτορείου ήταν. Μας έχουν πει να προετοιμαστούμε για την ακύρωση όλου του προγραμματισμού μας, από τις 8 π.μ. την Τετάρτη για περίπου 72 ώρες. 
 
Είπαν στο αφεντικό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ποινικά υπεύθυνος, εάν δεν αφήσει τη ροή τους να προβληθεί. 
 
Σχεδόν δάκρυσε λέγοντας: "Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο μετά από 30 χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση."
Τον τρόμαξαν από αυτόν και τον διευθυντή της περιοχής."

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το διάβασα και στο twitter από τα Patriot accounts. Διόλου απίθανο, αλλά δεν έμεινε και πολύ για να μάθουμε εάν και θα γίνει κάτι τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμαζεται εφτασε η παγκοσμια χουντα και με στρατο τωρα.
    Αν νομιζετε οτι ο στρατος θα ελευθερωσει την αμερικη και τον πλανητη μαλλον κοιμαστε ορθιοι.
    Η παγκοσμια κυβερνηση τα κανει ολα αυτα οχι οι πατριωτες στρατηγοι.
    Το εχω ξαναπει υψηλοβαθμα στελεχη πατριωτες δεν υπαρχουν.μονο μασωνοι και κομματοσκυλα η πουλημενα τομαρια ανεβαινουν σε αυτες τις θεσεις σε ενα συστημα βρωμα.
    Μην περιμενετε κατι θετικο λοιπον θα πεσετε απο τα συννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να καταλάβω , θα βγάλουν οι μασόνοι στη φόρα τα εγκλήματα που έκαναν οι μασόνοι - παιδοφιλοι - παιδεραστές - σατανιστές? Και με ποια δικαιολογία? Ότι δε μασονιστικαν σωστά??!!

      Διαγραφή
    2. Φιλαρακι.ενδεχομενως να εχεις δικιο. Το εχω σκεφτει και γω. Γτ εχω μαθει μα ακεφτομαι τι ισια αναποδο θα εκανα στην θεση τους. Ομως ακομα και ετσι η διαθεαη της πληροφοριας ξυπνα τεραστια κομματια πλυθησμου και χωρις επιστροφη. Εξαλου τι ειχαμε τι χασαμε. Σκλαβοι ειμασταν.
      Σε καθε περιπτωση και μονο που τα λεει ετσι οπως τα λεει ο κοκκινομαλης και η παρεα του αξιζει..εστω να δουμε που θα παει.. οποτε κατσε και απολαυσε..

      Διαγραφή
    3. ποιός σε γ@@ει κι'εσένα έχεις αναρωτηθεί!?

      Διαγραφή
  3. ποιό είναι το fcc ,καί τί ακριβώς θέλει να πεί?Ποιοί ήταν με κονκάρδες ,καί τί ακριβως έγινε .Να καταλαβουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ffc https://www.fcc.gov/

      The Federal Communications Commission regulates interstate and international communications by radio, television, wire, satellite, and cable in all 50 states, the District of Columbia and U.S. territories. An independent U.S. government agency overseen by Congress, the Commission is the federal agency responsible for implementing and enforcing America’s communications law and regulations.

      Διαγραφή
  5. Μέσα σε όλους θα υπάρχουν πάντα και οι εξυπνακηδες!!!!! Μήπως αυτοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη;;;Κρίμα τους και πάλι κρίμα τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δλδ....αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις