Χάος στη Μόσχα σε πορείες για τον Ναβάλνι

 Xιλιάδες στη διαδήλωση υπέρ του Ναβάλνι στη Μόσχα - ΤΑ ΝΕΑ

Προφυλακίστηκε η σύζυγός του
Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στις διαδηλώσεις σήμερα (23/01) στη Μόσχα, ζητώντας την αποφυλάκιση του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με εκτιμήσεις μαρτύρων στο Reuters. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών κάνει λόγο για συμμετοχή περίπου 4.000 ανθρώπων στις διαδηλώσεις, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
 
Πάντως μεγάλη ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Μόσχα, με την τοπική Aστυνομία να έχει πολλαπλασιάσει τις συλλήψεις πολιτών, που έφταναν στην πλατεία Πούσκιν, στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας.
 
Η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε την Λιούμποβ Σομπόλ, μία στενή σύμμαχο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωση στο κέντρο της Μόσχας. Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο είναι παράνομες, ενώ οι ρωσικές αρχές έχουν προφυλακίσει περισσότερους από 350 ανθρώπους.
 
Aστυνομικοί από την υπηρεσία αντιμετώπισης ταραχών, συνελάμβαναν έναν έναν τους ανθρώπους που υποψιάζονταν ότι ήθελαν να συμμετάσχουν στην διαδήλωση και τους έβαζαν σε κλούβες, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP.
 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 

"Αυθορμητες" διαδηλωσεις απο τα γνωστα κεντρα μονο που δε θα εχουν τη καταληξη που θελουν.

Κανονιζαν τουλαχιστον 50.000 αλλα μαζευτηκαν 3-4 χιλιαδες .

Φαινεται δεν προπληρωθηκαν...

Εκει ο "κοντος" "ειναι φασιστας" και θα τους περιλαβει μια χαρα σε αντιθεση με τη χωρα μας που υπαρχει "πλερια Δημοκρατια" κι ο καθενας οπως ειχε πει κι ενας πολιτικος εχει το αναυθαιρετο δικαιωμα να καει τη σημαια και να σπαει τα μαγαζια...













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις