ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

What is freedom? - Daily Muslim 
 
Νέες πληροφορίες
1. Αυτή την στιγμή οι Η.Π.Α δεν έχουν πολιτική διοίκηση.
Εχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος και διοικούν δύο στρατηγοί ένας πρώην υπουργός Άμυνας και ένας εν ενεργεια των δυνάμεων των πεζοναυτών
 
2. Η ορκωμοσία ήταν βιντεοσκοπημένη και παράνομη.,στην Ισπανία η ορκωμοσία είχε ληφθεί 12 ώρες πριν να την δούμε εμείς.
 
3. Η Ουάσιγκτον είναι υπό στρατιωτική κατοχή τώρα με 28000 άνδρες και στη συνέχεια με 6500 άνδρες.
 
4. Η Ουάσιγκτον είναι αποκλεισμένη από στεριά ,αέρα και θάλασσα,δεν μπαίνει και δεν βγαίνει κανείς πλην των στρατιωτικών δυνάμεων .
 
5. Η αντιφα καταστρέφουν τα γραφεία του δημοκρατικού Κόμματος γιατί δεν πληρώθηκαν.
 
6. Η ορκωμοσία είναι παράνομη διότι οι Η.Π.Α δεν είναι πλέον ανώνυμη εταιρεία αλλά Κράτος,και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Α.Ε θα κατασχεθούν από τον στρατό.
 
7. Ο Πρόεδρος Τραμπ άλλαξε την έδρα του Καπιτωλίου του Κράτους ,αυτό που υπάρχει ήταν της Α.Ε.
 
8. Ο στρατιωτικός νόμος επεβλήθη διότι υπήρξε παρέμβαση ξένης δύναμης στην εκλογική διαδικασία.
 
9. Μέχρι τώρα η Ουάσιγκτον ήταν κράτος εν κράτει υπό ξένη δύναμη.
 
10. Στο Βατικανό κατασχέθηκαν 32 πεντάκις εκατομμύρια σε χρυσο και μέρος αυτών χρησιμοποιήθηκε με παρέμβαση και συμφωνία του Προέδρου Τραμπ ώστε η Ιταλία να ανακτήσει την ανεξαρτησία της.
 
11. Ο Τραμπ θα ορκιστεί στις 4 Μαρτίου σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1776 .
 
12. Ganor ,Miller τα ονόματα των στρατηγών .FEMA , US ARMY αντίστοιχα.
 
13. Αντιπρόεδρος ο Πομπεο.
 
14. Ο φράχτης στον Λευκό Οίκο έχει τις κλειδαριές από έξω γιατί δεν ανήκε στις Η.Π.Α
 
15. Η ορκωμοσία είναι παράνομη και διότι πριν είχε κηρυχθεί στρατιωτικός νομος λόγω παρέμβασης ξένης δύναμης στις εκλογες
 
16. Ούτε υπήρχε εξουσιοδοτημένος για να κάνει την ορκομωσια.
 
Θα συμπληρώνω κάθε φορά που θα παίρνω νέες πληροφορίες 
 
,μη με ρωτήσετε πως και που ,απλά αναμεινατε μέχρι να δείτε να είναι γεγονότα όλα αυτα
 
το ίδιο θα κάνω κι εγώ ,θα περιμένω να διασταυρωθούν και να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι 
 
πληροφορίες από τα ίδια τα γεγονότα.
 
 
 
 
 
 
 
 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το αναφερω για τελευταια φορα και ισχυει για τα προηγουμενα αλλα και για τα επομενα αρθρα γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι λεγοντας τα ιδια και τα ιδια.
Αυτο διαρρεεται και εμεις δεν το συνυπογραφουμε ουτε το απορριπτουμε μιας και δεν ειμαστε στα κεντρα αποφασεων.Πληροφοριες μεταφερουμε κι ο καθενας ειναι ελευθερος να δεχθει οτι νομιζει...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Εμείς, ως απλοί πολίτες δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, παρά να περιμένουμε.
    Εξάλλου δεν επηρεάζουμε τις εξελίξεις, ώστε να πιέζουμε το μυαλό μας να αποφασίσει το τι θα σκεφτεί και το τι θα αποφασίσει.
    Βέβαια όταν λέμε να περιμένουμε, εννοούμε να περιμένουμε για ένα λογικό διάστημα, ας πούμε 1 με 2 μήνες, τότε θα έχει ξεκαθαρίσει σαφώς η υπόθεση και θα μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

    Στη χώρα μας ευδοκιμεί το σπορ της προφητείας. Πολύς κόσμος συνεχώς προφητεύει, άλλος με σκοπό κάποιο κέρδος, άλλος απλά αφιλοκερδώς.
    Έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο της ελπιδεμπορίας (από Q-anon, σάιτς, μπλόγκερς, youtubers, σχολιαστές κλπ) και το φαινόμενο της μεμψιμοιρίας από αυτούς της αντίθετης πλευράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τη σύνοψη της εναλλακτικής ενημέρωσης 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά ότι και να γράψτε πάντα θα υπάρχει ένας Παπάς για να τρολάρει. Είναι πλέον προβλέψιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τυχαία σταμάτησε η ροή στον αριθμό 16 ???
      Ανυπομονούμε για το ..."17" !.. κι ευελπιστούμε οτι τα Καλύτερα έρχονται!

      Μαρko

      Διαγραφή
  5. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, έχω το μυαλό για να φιλτράρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, εύχομαι να βγουν αληθινά βέβαια.. επίσης σε ευχαριστώ που έβγαλες από το ιστολόγιο τον δημιουργικό επαναστάτη και δεν μας τα πρήζει άλλο με τις ασυναρτησίες του, περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε καλά νέα γιατί αν ισχύει η προεδρία του παιδοφιλου ζήτω που καηκαμε παγκόσμιος.Μια κρυάδα την πήραμε προχθές και εύχομαι να είναι η τελευταία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να περιμένεις αλήθινά δεν θα βγούν αυτά τα σενάρια. Ίσως όμως είμαστε τυχαιροί και γυριστεί καμιά ταινία για να έχουμε να βλέπουμε.
      Η εποχή του φασισμού/ρατσισμού στις ΗΠΑ έλαβε τέλος ευτυχώς. Πάλι καλά να λέμε.

      Διαγραφή
    2. Οπότε ο μασόνος Μπάιντεν για σένα είναι καλύτερος;με λίγα λόγια εδιωξες έναν πατριώτη για σένα φασίστα.. και έφερες έναν μασόνο σατανιστή και με ιστορικό παιδοφιλίας, μάλιστα.. ωραίο μυαλό έχεις, εύχομαι αν έχεις παιδιά και ηθική..να μην στα πειράξουν ποτέ τα ανώμαλα τέρατα που υποστηρίζεις.. εκτός αν είσαι ένας από αυτούς..

      Διαγραφή
    3. Αν και συνήθως δεν μπαίνω σε διαδικασία να απαγγελω κατηγορίες και χαρακτηρισμούς χωρίς να τεκμήρια θα απαντήσω αντιστοίχως. Εσύ ανώνυμα κατηγορείς τον χψ Μπάιντεν λέγοντας πράγματα για τα οποια δεν έχει καταδικαστεί. Εγώ μπορώ να πω για τι καταδίκες του Τραμπ για δεκάδες βιασμούς γυναικων που εκκρεμούν. Άρα κατσε σαν κότα λιρατη και υποστήριζε αυτόν που επί της προεδρίας του οι μαύροι υπέφεραν εν έτη 2020. Αυτός θα σε σώσει. Υποκρισία και απανθρωπιά.

      Διαγραφή
    4. Εισαι λάθος, υπάρχουν πλέον αποδείξεις για τον γιό του γέρου και για τον ίδιο για παιδοφιλία, όσο για την μασονία ο ίδιος είναι σε λέσχη και δεν το κρύβει.. πάτα antifa.com να δεις που θα σε βγάλει,ο Τραμπ έκανε πάρα πολλά τέσσερα χρόνια και ένα από αυτά ήταν ο πόλεμος μεταξύ των διακινητων λευκής σαρκός.. βασικό ότι ήταν από τους λίγους που δεν έκανε πόλεμο με άλλο κράτος άλλαξε νόμους και ποιο αυστηρές ποινές.. για να μην λογοφερουμε χωρίς λόγο,ας περιμένουμε να δούμε πώς θα τα καταφέρει η μαριονέτα Μπάιντεν.. πάντως χατζηπετρη ακόμη δεν ήρθες και άρχισες να προπαγανδίζεις υπέρ μασόνων σατανιστών..

      Διαγραφή
  6. Του Παππά του ζήτησα αν έχει να μας προτείνει λύσεις, να το κάνει αλλά δεν. Μόνο κλάψες και "σας τα έλεγα εγώ". Δεν με πείθει για τις αγαθές του προθέσεις.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο. Γκρίνια, μιζέρια κ πολυθρόνα ο κ.Παππάς. Και άμα τελειώσουν τα ποπ κορν κ τα φυστίκια, πετάει και ενα σχόλιο για να υπάρχει κάπου, κάπως.
      Δε βαριέσαι, συνηθισμένοι άνθρωποι της βόλεψης κ της ανίας.

      Διαγραφή
  7. https://www.facebook.com/groups/2614287072116968/permalink/2792509157628091/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος μιλά για πατρίδα και σημαία, βλέπε Trump, είναι φασίστας… αν είναι και λευκός, βρε ρατσιστής του κερατά είναι…. αν είσαι antifa, είσαι ακτιβιστής… αν είσαι blm, ααα δημοκράτης – σε βαράω και σε σκοτώνω….(δεν έβαλα το «άλλο ρήμα», διότι κορίτσι είμαι – δεν κάνει)
    @chatzipetris, σίγουρα πλέον αισθάνεσαι ευτυχής… σε όποια πλευρά κι αν ανήκεις, στους νέο-liberals ή τους νέο-μπολσεβίκους, είσαι ok… ανοικτά σύνορα – μετακίνηση πληθυσμών – βομβαρδισμοί χωρών προς συμμόρφωση… η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, την οποία προφανώς θαυμάζεις, έχει όμως και κάποιους «άτυπους νόμους», που οι «πιστοί της» τηρούν αμετακλήτως… κι έτσι ανεβαίνουν και όλο ανεβαίνουν… έχεις ευκαιρία λοιπόν κι εσύ, να γίνεις διάσημος- πλούσιος – άτομο με επιρροή και κύρος. Αρκεί να διαλέξεις… κίναιδος – αιματοπότης – κανίβαλος – ναρκομανής – παιδοβιαστής. Αν έχεις παιδιά, πρέπει να «τα ταίσεις» στους καθοδηγητές σου και βέβαια επιβάλλεται να συνουσιαστείς μαζί τους, με τα παιδιά σου εννοώ… αν δε, κάνεις και ορμονοθεραπεία αποκτώντας «μεμέ», βρε μέχρι πρωθυπουργός μπορεί να γίνεις σε καμιά 10αριά χρόνια… να προσέξεις όμως γιατί θα έχεις ισχυρό αντίπαλο…. Ο γιος της Γιάννας, εκεί στην Αμερική, προφανώς ετοιμάζεται από την μαμάκα του… θα παλέψετε «στήθος με στήθος».
    Είναι όροι απαράβατοι της νέας κατάστασης, εκεί στην Αμερική… άντε βρε, με τις υγείες σου…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.
    @chatzipetris… λησμόνησα κάτι πολύ βασικό… που οφείλεις και μπορείς να εφαρμόζεις, εδώ στην χώρα μας… είμαστε, προς δόξα των νέων κυβερνώντων των ΗΠΑ, μια πολυπολιτισμική χώρα πλέον… όταν λοιπόν συναντάς έναν έγχρωμο, να γονατίζεις μπροστά του και να του ζητάς συγγνώμη που είσαι λευκός – καταπιεστής – φασίστας… αυτό επιβάλλουν, εκεί στην Αμερική, οι ιδεολογικοί ομόσταβλοι σου antifa, blm, liberals…
    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το 1910 περίπου και στην συνέχεια το 1960 οι συμπατριώτες μας μετανάστευαν ανα τον κόσμο δεν νομίζω να σου άρεσε να τους συμπεριφέρονται ως κατώτερης κατηγορίας ανθρώπους αλλά ώς χρυσόψαρο ξεχνάς εύκολα. Ζήσε το όνειρο για ένα νέο Ράιχ αφού αυτό επιθυμεις κατά βαθος

      Διαγραφή
    2. Βλακοπετρή, τα επιχειρήματά σου είναι ανόητα, πίσω στη τρύπα σου.

      Διαγραφή
    3. Ενώ τα δικά σου επιχειρηματα στα πιπιλαει ο Βορίδης

      Διαγραφή
    4. Με φυτά τύπου Χατζηπετρή συζήτηση δεν γίνεται. Τυπικός τυφλωμένος αριστερός οπαδός του άχαστου. Καλύτερα να μιλάει κανείς με τα κύματα της θάλασσας μήπως του απαντήσουν καλύτερα.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  10. https://beforeitsnews.com/economy/2021/01/thursday-live-quite-shocking-pentagon-blocking-biden-administration-from-current-operations-intelligence-3019634.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χατζηπετρή οι συμπατριώτες μας πήγαν μετανάστες και δούλεψαν σκληρά στις χώρες που πήγαν.Δεν
    πήγαν λαθραία.Δεν τους έδωσαν σπίτι δωρεάν ούτε επιδόματα.Δεν έκλεψαν,δεν βίαζαν.Ήταν αγαπητοι,ευπρόσδεκτοι και περιζήτητοι.
    Αν είσαι τόσο πονόψυχος φαντάζομαι ότι θα φιλοξενείς κάποιους από τους κατατρεγμένους
    νεαρούς στο σπίτι σου.Να τους ταϊζεις κιόλας να μη μας πάθουν και τίποτα.
    Παρεμπιπτόντως έχεις ακούσει για
    Ελληνόπουλα που λιποθυμούν από την πείνα;
    Ένα πράγμα να θυμάσαι.Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.Και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέφερα εγώ λέξη για λαθρομετανάστες; Οι ΗΠΑ έχουν ως νόμιμους κατοίκους εκατομμύρια ισπανόφωνους και Αφροαμερικανούς όπως και Έλληνες και Ιταλούς και Ιρλανδούς. Και ξαναρωτάω είναι τρίτης κατηγορίας άνθρωποι; Όχι ενσωματώθηκαν στην κοινωνία γιατί όλοι έχουν να προσφέρουν. Εσύ και οι όμοιοι σου δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι δίπλα σας μπορεί να ζήσει κάποιος με άλλο χρώμα, κουλτούρα, θρησκεία. Δυστυχώς ζεις σε άλλο πλανήτη.

      Διαγραφή
    2. Καθόρισε το "έχουν"ως νόμιμους με το πως θα πρέπει να έχουν αυτούς που γεννιούνται στην αραπια για να τους κατσικοθουν

      Διαγραφή
    3. Ένα κράτος όπως οι ΗΠΑ όπου κατοικήθηκε από μετανάστες εν τη γένεση του χωρίς μεταναστευτικό νόμο. Οι γνήσιοι αυτόχθονες κάτοικοι ήταν οι Ινδιάνοι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μετανάστες οι οποίοι δημιούργησαν το κράτος και στην συνέχεια έφεραν ανθρώπους ως σκλάβους από την Αφρική. Και στην πορεία μετανάστευαν και άλλες φυλές και είναι ένα πολιτισμικό κράτος όπου όλοι ζουν, εργάζονται, φορολογουνται κλπ. Θεωρείς ότι όλοι η πλειοψηφία των μεταναστών στις ΗΠΑ είναι παράνομοι και δουλεύουν μαύρα;Λέξεις όπως Αραπιά και μόνο που γράφονται εκφράζουν ρατσισμό.

      Διαγραφή
  12. Ο κύριος Χατζηπετρης ανήκει προφανώς στην κάστα των κουκουεδων αντιφαδων συριζαιων αναρχοαπλυτων που σιχαίνεται καθετί Ελληνικό και καίγεται να εξυπηρετήσει κάθε λαθροσαβουρα. Ο κύριος χατζητετοιος δεν ανήκει στο Ελληνικό γένος προφανώς, αν ανήκει είναι ένας από τους πολλούς προδότες πεμπτοφαλαγγιτες. Τα λέω καλά μουσιου Χατζηπαναγή μου;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βάζεις την λέξη λαθρομετανάστες στα δικά μου γραφόμενα για να πεις την κασέτα σου. Φασισταριο του κερατά. Κάτσε στην σπηλιά σου και περίμενε τους Qanon να κάνουν την εκκαθάριση.

      Διαγραφή
    2. Χατζηπετρή, οι αντιφα έσπασαν τα γραφεία των Δημοκρατικών στο Πόρτλαντ, κοίτα μή σας την κάνει και εσάς ο Σόρος και σας πιάσει κορόιδα, αν και μάλλον σας έχει πιάσει εδώ κ καιρό. Καλή επιτυχία στη σταδιοδρομία σου και να προσέχεις.

      Διαγραφή
    3. Οι antifa θα ήθελες να είναι πληρωμένοι ενώ οι δικοί σου όχι. Άντε στο λαγούμι της παραπληροφόρησης και συ.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Εδώ ταιριάζει για τους «δημοκρατικούς»: Όταν οι ανθρωποι σχεδιάζουν οι Θεοι γελούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά το είχε πει ο μεθύστακας
    Τσώρτσιλ ότι οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πιστεύεις στους Q δεν θα πιστέψεις ότι οι antifa είναι φασίστες;στο λαγούμι σου και συ.

      Διαγραφή
  15. Μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τά αλλότρια.
    Οι "σκοτεινοι"ζουν σε λαγούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιτάς στην Αμερική αλλά δεν ...βλέπεις τίποτα.Δεν είδες καμμιά
    Κλοπή, καμμιά ληστεία, τίποτα ε;
    Σου έδειξαν ένα χεσμένο πρόεδρο τα
    ΜΜΕ και προσπαθούν να σε πείσουν ότι μυρίζει λεβάντα.
    Ο Αμερικανικός λαός αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του.
    Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.
    Πως; Μα ,σκοτώνοντας όλους τους
    Αντίνοους που επιβουλεύονται θρόνους.Ετσι δεν έκανε καί ο Οδυσσέας όταν μπήκε στο παλάτι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ δηλαδή περιμένεις να αλλάξει η ανθρώπινη φύση. Όταν καταλάβεις ότι το μόνο παράταιρο ον στη γη είναι άνθρωπος ίσως ξυπνήσεις. Προς το παρόν κάτσε και περίμενε τις εξελίξεις που όλο σου υπόσχονται αυτοί που ξέρουν και όλο δεν θα έρχονται, να πιάνεστε και χέρι χέρι και να λέτε Γένοιτο και καλή λευτεριά. Αναφέρεις επίσης φόνους ελαφρά την καρδία. Ευτυχώς που ποτέ δεν θα μας κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ δεν υποστηρίζεις λαθρομετανάστες εν δυνάμει φονιάδες στην πατρίδα μας. Απο πού να σε ξεκινήσει κανείς κακομοίρη μου. Ούτε με εννιάχρονο να συζητάγαμε τέτοιες απαντήσεις. Εκτός κ αν είσαι οπότε άστο καλύτερα.

      Διαγραφή
  18. Δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς καν την ελληνική γλώσσα τρομάρα σου. Κανείς δεν δικάστηκε ούτε καταδικάστηκε γιατί ήταν εν δυνάμει ικανός για κάτι. Οπότε άστο μην μιλάς γιατί εκτίθεσαι.ευτυχως δεν είσαι δικηγορος γιατί θα ειχα αμφιβολία για το πτυχίο σου. Λοιπόν, μάθημα 1. Μην υποθέτεις ποτέ. Πάντα να κρίνεις με αποδείξεις και τεκμήρια ανά περίπτωση. Αυτά τα μαθαινουμε στο πανεπιστήμιο έτσι; Άρα μάλλον είσαι ούτε καν του δημοτικού. Την έχασες την χρονιά ξανά στην ίδια ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις