Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «CoG-con-2» Προειδοποίηση.

 

Βασικοί υπάλληλοι στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβαν κείμενα και email σήμερα το πρωί περίπου στις 9:30 π.μ., ανακοινώνοντας το CogCon-2.

Το μήνυμα μοιάζει με αυτό:

ΚΟΚΚΟΝ 2

Ο Λευκός Οίκος έχει θέσει τη Συνθήκη Συνέχειας Κυβέρνησης (CoG) (Con) στα Δύο. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από αυτήν τη στιγμή. Ως μέλος της ομάδας επείγουσας μετεγκατάστασης, σας υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παραγγελίας για συνέχεια της λειτουργίας, πρέπει να αναφέρετε στην Εναλλακτική Λειτουργική Διεύθυνση εντός τεσσάρων ωρών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Αναγνωρισμένος

2. Αναγνωρισμένος, δεν είναι σε θέση να αναφέρει εντός του επιθυμητού χρονικού πλαισίου.

3. Ευγνωμοσύνη, δεν είναι σε θέση να αναφέρει στην Εναλλακτική Λειτουργική Διευκόλυνση.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το CoG, εδώ είναι τα βασικά του συστήματος:

Επίπεδα COGCON

Το σύστημα Συνέχειας των Συνθηκών Ετοιμότητας της Κυβέρνησης (COGCON) καθορίζει επίπεδα ετοιμότητας εκτελεστικών κλάδων με βάση τις πιθανές απειλές για την Περιφέρεια της Εθνικής Πρωτεύουσας. Μόνο ο Πρόεδρος καθορίζει και εκδίδει το επίπεδο COGCON.

COGCON 4: Ομοσπονδιακοί υπάλληλοι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στις κανονικές τους θέσεις εργασίας. Διατηρήστε εναλλακτική διευκόλυνση και πραγματοποιήστε περιοδικές ασκήσεις ετοιμότητας για συνέχεια.

COGCON 3: Ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τμήματα Προηγμένες Ομάδες Μετεγκατάστασης «προθερμαίνουν» τις εναλλακτικές τοποθεσίες και τις δυνατότητές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν δοκιμές επικοινωνιών και πληροφοριακών συστημάτων. Βεβαιωθείτε ότι οι εναλλακτικές εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να δεχτούν προσωπικό συνέχεια. Παρακολουθήστε καθημερινά τους ηγέτες και τους διαδόχους της εταιρείας

COGCON 2: Ανάπτυξη του 50-75% του προσωπικού συνέχειας της ομάδας μετεγκατάστασης έκτακτης ανάγκης σε εναλλακτικές τοποθεσίες. Καθιερώστε την ικανότητά τους να διεξάγουν επιχειρήσεις και να προετοιμάζονται για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού τους σε περίπτωση καταστροφικής έκτακτης ανάγκης.

COGCON 1: Πλήρης ανάπτυξη καθορισμένου προσωπικού ηγεσίας και συνέχειας για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού από εναλλακτικές εγκαταστάσεις είτε ως αποτέλεσμα είτε για την προετοιμασία μιας καταστροφικής έκτακτης ανάγκης.

Εάν τα πάντα με τα Εγκαίνια του Μπάιντεν υποτίθεται ότι είναι «φυσιολογικά», τότε γιατί η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει μια επείγουσα μετάβαση σε εναλλακτικές τοποθεσίες;

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις