ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

 

Οι Δημοκρατικοί και ο Μπάιντεν φαινομενικά καταφέρονται εναντίον της Τουρκίας και Κίνας αλλά η

αλήθεια είναι άλλη.

Ο Μπάιντεν εκπροσωπεί τους πλούσιους Αμερικάνους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και την μεταποίηση, κλάδοι οι οποίοι έχουν πληγεί θανάσιμα απο τα κινεζικά εισαγόμενα προϊόντα και τις κινεζικές επενδύσεις στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έδιωξε στον βαθμό που μπορούσε τους Κινέζους απο την αμερικανική οικονομία καΙ αυτοί εξαγόρασαν τους Δημοκρατικούς, το κόμμα των Ομπάμα και Μπάιντεν και τους στήριξαν στην αναρρίχηση στην εξουσία.

Μην ακούτε ότι ο Μπάιντεν θα κάνει ΄΄νταντα'' την Τουρκία.

Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος της Κίνας. Η Κίνα μαζί με το Κατάρ στηρίζουν την οικονμία της Τουρκίας με φανερά και μυστικά κεφάλαια απο το 2013.

 Η Κίνα θέλει την Τουρκία ως πυλώνα στον νέο δρόμο του μεταξιού αλλά χρειάζεται επίσης την τουρκική επιρροή στους τουρκογενείς λαούς της κεντρικής Ασίας και Καυκάσου όπως Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Κυργιστάν αλλά και Αφγανιστάν χώρες τις οποίες η Κίνα έχει εξαγοράσει με δάνεια και θέλει την Τουρκία να επιτελέσει και την πολιτική τους ένωση προκειμένου να περάσει απο εκεί ο νέος δρόμος του μεταξιού.

Ο Μπάιντεν και το επιτελείο του δήθεν θα πιέσουν τον Ερντογάν να επανέλθει στο δυτικό στρατόπεδο και να εγκαταλείψει την Ρωσία. 

Ο Ερντογάν, αλλά και οποιοδήποτε διάδοχος, του δήθεν θα αρνηθούν την πρόσκληση των ΗΠΑ και βαθμιαία οι σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας θα οξυνθούν, τεχνητά, και οι ντόπιοι πληρωμένοι δημοσιοκάφροι θα αλαλάζουν ότι επιτέλους η Ελλάδα βρήκε στήριξη απο τον Μπαιντεν.

Ωστόσο, ο στόχος της τεχνητής έντασης στις σχέσεις Τουρκίας ΗΠΑ θα είναι η απόλυτη ρήξη η οποία θα φέρει μια τέλεια δικαιολογία για να φύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ.

Έτσι η Τουρκία θα είναι ελεύθερη να επιτεθεί στην Ελλάδα με τις ευλογίες της Κίνας και της ελεγχόμενης απο αυτή, Αμερικανικής προεδρίας.

Η Κίνα με μια ενδεχόμενη στρατιωτική ενέργεια της Τουρκίας εναντίον μας εξυπηρετεί τους στόχους της για τον έλεγχο των τεραστίων κοιτασμάτων του Αιγαίου και Αν. Μεσογείου τα οποία θα πρέπει να περάσουν στον έλεγχο της Τουρκίας και του Κατάρ .

Γιαυτό το Κατάρ τελευταία προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις του με όλες τις όμορες του αραβικές χώρες , για να μπορεί να αποκτήσει απρόσκοπτη έξοδο στην Μεσόγειο όπου θα αναλάβει την εξόρυξη των ελληνοκυπριακών κοιτασμάτων αλλά και των ισραηλινών υπό την προστασία της Τουρκίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Σίγουρα θα ευνοηθούμε απο την Προεδρία του Μπαιντεν σε οτι αφορά τα Ελληνοτουρκικά ειδικά τώρα που το ο Τραμπ ο κολλητός του Ερντογάν θα εξαφανιστεί απο το προσκήνιο. Χρειάστηκε να ζήσουμε 4 χρόνια προκλήσεων απο τον Ερντογάν για να λήξει η θητεία του παράφρονα βαψομαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον δε διαβασες καλα το αρθρο

      Διαγραφή
    2. Ηρεμήσαμε από δημιουργικό επαναστάτη και Παππά και μας ήρθε χατζηπετρης να υποστηρίξει Μπάιντεν, μασόνους, παιδοφιλους.Τη αμαρτίες πληρώνουμε;

      Διαγραφή
    3. και Παππά;
      μεγάλη μπουκιά φάε....

      Διαγραφή
    4. Ναι όντως.. ελπίζω να είναι ήρεμος,λογικός και όταν προβάλει τις απόψεις του να έχουν βάσει και από το να μας κράζει..ας ρίξη στο τραπέζι και καμία ιδέα..

      Διαγραφή
  2. Το διάβασα το άρθρο απλά δεν πιστεύω οτι η Τουρκία θα βγεί απο το ΝΑΤΟ όπως δεν το έκανε ποτέ. Ακόμα και να το κάνει, θα βρεί μπροστά της όλα τα κράτη μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το δεξί του χέρι του Μπαιντεν είναι βοζνιος φιλοτουρκος... Που έχει συνταχθεί στις υπηρεσίες του σουλτάνου.. ας αρχίσουν οι χοροι... Να τελειώνουμε με δαύτους και όλοι μαζί να πάνε εκεί που πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 16:11 γουστάρεις παιδοφιλους, αιμοποτες, αδρενοχρωμιτες, σατανιστές έτσι;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί την θέλουν την εναλλακτική πληροφόρηση; Αφού διαβάζουν αλλα δεν μελετούν.

      Διαγραφή
  5. Και η ταμαλα τρανς χαρις αρχηγος των αδελφων μουσουλμανων.
    Αλλα το καλυτερο που ειπε...θα βρει τα κρατη μελη του Νατο εναντιον Τουρκιας... απιστευτο γελιο..)) εδω οι ιδιοι οι πολιτικοι μας λενε καθε μερα στην τηλεοραση οτι σε περιπτωση πολεμου ειμαστε μονοι μας. Να σου πω μικρος φωμαζες τον μπαμπα σου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρέμησε λίγο ξέρω ότι η απογοήτευση είναι μεγάλη καθώς ο τρισμεγιστος Τραμπ απήλθε από τον λευκό οίκο. Ξέρω η νίκη και το φως είναι κοντά. Μόνο λίγο υπομονή μέχρι μια από τις 300000000 συνωμοσίες να βγει αληθινή. Κάποτε θα κάτσει μια πρόβλεψη, η Λίτσα Πατέρα ίσως βοηθήσει αν την ρωτήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΑΝΩΝΥΜΟΣ 16.11΄ … Ο παράφρονας βαψομαλλιάς «άκουσε» από τον πρωθυπουργό της χώρας «αλλοίμονο μας, αν βγεί ο Τrump»… παραμονές των Αμερικανικών εκλογών…. Είχε πάρει καλά μαθήματα στο ίδρυμα Κλίντον…. Πάντως καλή πληροφόρηση έχεις… σκάι βλέπεις; σίγουρα… και σε συνδυασμό με την ημιμάθεια και την εγκεφαλική σου κατάσταση, κρίνεις… Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….
    ZETA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ μέσα σε όλα είσαι. Τρως σανό αμασητο. Μήπως ψήφισες Σορρα; Τα έπιασες τα λεφτά χαχαχαχα.

      Διαγραφή
  8. ο μπαιντεν και ο καθε μπαιντεν κοιταζουν τα συμφεροντα τους
    ο μητσοτακης με ολο το πολιτικο φασμα ξεπουλανε το αιγαιο
    και σεις μαλωνεται για τους ξενους
    αντι να ανοιξουμε τα στραβα μας και να δουμε τα χαλια μας να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ενωμενοι μια γροθια
    καθομαστε και πιστευουμε τους χαραμοφαηδες
    η καραμελα οτι οι ξενοι φταινε ελειωσε
    εμεις φταιμε που ανεχομαστε το ξεπουλημα της χωρας μας και ψηφιζουμε ελληνοφωνους προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσει αντζεντας λειτουργεί ο μασονοκουλης 31 ή 33 βαθμού.. κόβεις το κεφάλι του τέρατος για να μείνει ακέφαλο και ακυβέρνητο το υπόλοιπο σώμα.Αυτη την δυναμη την έχει μόνο ο Τραμπ από τους μεγάλους,ολοι οι άλλοι μεταξύ τους και ο Ρώσος.. τουμπεκί ψιλοκομμένο στην νέα τάξη πραγμάτων..

      Διαγραφή
  9. @Ανώνυμος 20.26΄. ευτυχώς που έχεις επιχειρήματα… με κατατρόπωσες… φαίνεται η εγκεφαλική σου κατάσταση… κοίτα να φοράς την μάσκα σου και μην αργήσεις για το εμβόλιο… περαιτέρω κουβέντα μαζί σου, είναι υποβίβαση της νοημοσύνης μου….
    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω συγκλονιστει από την τρομερή γνώση σου (παραπληροφόρηση σε υπέρτατο βαθμό), γονατίσε στο Τραμπ σου, και ζήσε στην τρύπα σου με το Ελλανιο φως. Την μάσκα μου την φοράω μην στεναχωριέσαι κοίτα τον εαυτό σου εσύ αφού είμαι σίγουρος πως σαν γνήσια επαναστάτρια του καναπεως την φοράς και συ. Απλά εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου.

      Διαγραφή
  10. Όσοι τυφλοί περιμένουν τον κοιμισμένο να βοηθήσει Ελλάδα κατά Τουρκίας, καλύτερα να βγάλουν τα μάτια τους, ίσως τους φύγει η τύφλα που έχουν στο μυαλό τους και καταλάβουν.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ιστορία θα δείξει. Μην βιάζεσαι να κρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις