Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Μοναξιά: Μεγαλύτερη στους 25αρηδες απ' ότι στους 60αρηδες- Healthview 

Καποιοι "χθεσινοι" πατριωτες

μου την επεσαν με διαφορες ανακοινωσεις τους στα σοσιαλς για το αρθρο μου που ελεγα οτι χανουμε 7-0 στο ημιχρονο.

Φυσικα επειδη ειναι πολυ "νεοι στο αθλημα " δεν καταλαβαν τι εγραφα,για ποιο λογο το εγραφα και τι εννοουσα με αυτο που εγραφα.

Ευτυχως ηταν ελαχιστοι ολοι αυτοι γιατι οι παλιοι στο χωρο της εναλλακτικης πληροφορησης ξερουν καλα ποιος ειμαι και δεν τσιμπησαν.

Αυτοι οι ελαχιστοι λοιπον που θυμηθηκαν την πατριωτικη παραταξη και εγιναν μεγιστοι μεντορες της πληροφοριας τον τελευταιο χρονο....που ηταν τα προηγουμενα 15 χρονια...?

Να σας πω εγω λοιπον που ηταν....Ειτε επαιζαν με την Barbie τους ειτε ετρωγαν τη φρουτοκρεμα τους...

Ειπαν λοιπον μιας και η συγκυρια του τελευταιου ετους τους εκλεισε σπιτι κι επειδη ο κοσμος αναγκαστικα ψαχνοταν στο ιντερνετ να κανουν τους παντογνωστες και να το παιξουν υπερτατοι γκουρου προσελκυοντας την μαζα που βυθισμενη στην απελπισια αναζητουσε ην ελπιδα.

Δε θα πω αλλα για ολο αυτο μιας και ουτε θυμωμενος ειμαι αλλα ουτε αυτη τη στιγμη χρειαζεται περισσοτερη φαγωμαρα.

Απλα θα τους δωσω μια συμβουλη,ισως οχι σαν μεγαλυτερος αλλα σαν παλαιοτερος.Να προσεχουν τι γραφουν και τι λενε γιατι οταν εκφερουν προσωπικη αποψη εχουν ευθυνη απεναντι σε κοσμο που τωρα ακολουθει αυτα τα μονοπατια.

Απο την πρωτη στιγμη ειτε απο αλλο μετεριζι ειτε τα τελευταια χρονια απο εδω,που ασχοληθηκα με το αντικειμενο της εναλλακτικης πληροφορησης ημουν πολυ εντιμος με ολους.

Οπως εχω ξαναπει δεκαδες φορες δεν ειμαστε ειδησεογραφικο σαιτ.Εμεις σας προσφερουμε το αντιπαλο δεος της συστημικης πληροφορησης...της πληροφορησης που δε θα σας πουν στις τηλεορασεις και στις εφημεριδες.

Ειμαι της αποψης οτι κανεις δεν μπορει ν αφυπνησει κανεναν.Αν ο αλλος δεν εχει μεσα του τη σπιθα της αμφιβολιας δε γινεται τιποτα.Ειναι οι περισσοτεροι ανθρωποι τοσο καλα δεμενοι στο συστημα που οχι μονο αρνητες του συστηματος δε θα γινουν αλλα οταν χρεισστει θα το υπερασπιστουν κιολας με ολες τις δυναμεις τους.

Σκοπος δεν ειναι να πιστεψετε η ν ακολουθησετε με κλειστα ματια οτι λεω εγω η οι αλλοι.Σκοπος ειναι να μαθετε να ψαχνετε,να συγκρινετε και ν αποφασιζετε μονοι σας.Καθενας αποφασιζει μονος του τι θα δεχθει και τι θα πιστεψει....και φυσικα ειναι υπευθυνος και υπολογος των αποφασεων του.

Για να παρει ομως καποιος μια σωστη αποφαση πρεπει να εχει ολοκληρωμενη εικονα και οχι την μιση.Αυτο κανω εγω και καποιοι αλλοι....σας δινουμε την αλλη μιση...

Η αποφαση και η ευθυνη ειναι δικη σας....






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Είναι δύσκολο για κάποιους, που είχαν ζήσει μέσα στα μπιγκ μπράδερ, στις γιουροβίζιον και στα ποδόσφαιρα και συζητώντας μόνο γι' αυτά για όλη τους τη ζωή, να καταλάβουν τι παιχνίδι παίζεται.
    Έπρεπε να έρθουν τα λοκντάουν και τα μέτρα φτωχοποίησης, για να προβληματιστούν για τη ζωή τους και τα τεκταινόμενα στον πλανήτη.
    Τώρα ψάχνονται στο ίντερνετ για να πάρουν πληροφορίες, το μυαλό τους όμως έχει ατροφήσει μετά τόσα χρόνια αδράνειάς του και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γιατί δεν είναι εκπαιδευμένοι να καταλαβαίνουν.
    Και δεν ψάχνονται για λόγους εσωτερικής απελευθέρωσης, αλλά απλά για να παπαγαλίσουν και να κάνουν τη φιγούρα τους στο περιβάλλον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τελευταίο του βίντεο ο Simon Parkes ανέφερε ότι ένα άτομο του είπε ότι τελικά οι δημόσιες συλλήψεις θα γίνουν πριν τις 4 Μαρτίου, άλλος λέει του είπε ότι ο Μάρτιος είναι πολύ νωρίς και πάμε για Απρίλιο....

    Καλή και η εναλλακτική πληροφορηση, αλλά όταν διαρκώς αλλάζουν οι στόχοι....
    Στο τέλος θα φτάσουμε 2024 για να φύγει ο Μπάιντεν/Καμάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις