7 - 0

Ερωτική απογοήτευση: Γιατί να μη σε επηρεάσει ψυχολογικά | in.gr 

 Αργησα να γραψω

ομολογω επιτηδες...

Ειναι καλυτερα ν αφηνεις τα εν θερμω σχολια  η αποψεις και 

να μιλας οταν δεν σ επηρεαζουν τα εντονα συναισθηματα.

Απο ρεαλιστικης αποψεως το σκορ ειναι στο ημιχρονο 7-0 

και ειναι σχεδον αδυνατον να γινει ανατροπη.

Εκατσα ομως και διαβασα τα σχολια και ηταν σχεδον αναμενομενα.

Πλην ελαχιστων τα περισσοτερα ηταν απογοητευτικα και μαλλον μιλουσε 

ο θυμος,η πικρα και η αλαζονεια.

Την απογοητευση την κατανοω ...δεν κατανοω ομως πως ενω λεγατε τοσο καιρο

οτι εχετε αλλαξει τροπο σκεψης με το πρωτο σημαδι αποτυχιας τα ξεχασατε ολα.

Απο την αλλη καποιοι του στυλ "εγω τα ελεγα" χωρις ποτε να μας πουν τι προτεινουν 

αυτοι ωστε ν αλλαξουν τα πραγματα,δινοντας την εντυπωση οτι δεν μας σωζει τιποτα

οποτε ας περιμενουμε αδρανεις μεχρι να πεθανουμε.

Οποτε ηθελα μονο να κανω ενα απλο σχολιο προς σκεψη κι αυριο

που το μυαλο θα εχει ξελαμπικαρει θα πουμε περισσοτερα.

Σε στιγμες εντασης σοφια ειναι να σκεφτεσαι περισσοτερο και να μιλας λιγοτερο

Μην πεταξετε στα σκουπιδια την αλλαγη που προσπαθησατε να κανετε τοσο καιρο

γιατι θα σας χρειαστει στο δευτερο ημιχρονο...

Καλο βραδυ





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Συνομωσιολόγε,στις 4 Νοεμβρίου,ήμουν από τους πρώτους πυ απογοητεύτηκαν.Όμως,και εσύ,και ο Νίκος(Αναξίμανδρος),με τα άρθρα σας,με βοηθήσατε να καταλάβω,ότι σημασία δεν έχει ο τρόπος,που θα αλλάζει συνέχεια,αλλά το σχέδιο.Εγώ απλά περιμένω να απολαύσω το δεύτερο ημίχρονο,και κυρίως το φινάλε,και όπως λένε οι Αμερικάνοι,στο MeWe(καταάλαβες τώρα):Κάτσε και δες το,και φάε το Ποπ-Κόρν σου.
    Συνέχισε,και ασε τους να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνομωσιολόγε,στις 4 Νοεμβρίου,ήμουν από τους πρώτους που απογοητεύτηκαν.Όμως,και εσύ,και ο Νίκος(Αναξίμανδρος),με τα άρθρα σας,με βοηθήσατε να καταλάβω,ότι σημασία δεν έχει ο τρόπος,που θα αλλάζει συνέχεια,αλλά το σχέδιο.Εγώ απλά περιμένω να απολαύσω το δεύτερο ημίχρονο,και κυρίως το φινάλε,και όπως λένε οι Αμερικάνοι,στο MeWe(καταάλαβες τώρα),λένε:Κάτσε και δες το,και φάε το Ποπ-Κόρν σου.
    Συνέχισε,και ασε τους να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δεύτερο ημίχρονο θα παίξουμε φουλ επίθεση στα 3/4 του γηπέδου για το 7-8. Αρκεί να προλάβουμε την σφυρίχτρα του διαιτητή πριν λήξει ο αγώνας. Προτιμώ τον ηλιόσπορο. Και ο χρονικός ορίζοντας του τέλους δεν ήταν σήμερα δηλαδή;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος γελαει τελευταιος γελαει καλυτερα .Αυτο θελω να πιστευω, καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που ζούμε... Είναι ταινία.. Μια ταινία.. Ο καθένας την βλέπει οπως θέλει..
    Αν κάποιος νομίζει ότι τα ξέρει από πριν τι θα συμβεί ας κάνει δική του αίρεση να μαζέψει πιστούς...
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΙΛΉΣΕΙ ΑΚΌΜΗ...
    Έχει όμως πολλά επεισόδια ακόμη έργου..
    Θα είναι σκληρά.. Γεμάτα αδικίες, τρελες αποφάσεις..
    Όλα γραμμένα είναι.. Θα δείτε.. Θα βγουν όλα.. Υπομονή.. Μόλις τελείωσε η πρώτη σαιζόν.. Έχει καμία δεκαριά ακόμη.. Αλλά στο τέλος.. Κερδίσει πάντα ο καλός... Το φως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις ιδιες παπατζες ολοι ...τι προτινουμε εμεις και κολοκυθια τουμπανα.
    Εσυ αρθρογραφεις και προτινεις σε μας μπουρδολογιες που πασαρει η μασωνια φιλε μου.παρε λοιπον την ευθυνη μια φορα και ασε τους αλλους που τουλαχιστον καταλαβαν απο την αρχη το παραμυθι.
    Μπες τωρα αυτην την στιγμη sto google και πατα antifa.com και πες μας κανενας απο τους μασωνους που αναπαραγετε τις μπουρδολογιες δεν το ειδε?
    Θες να σου πως εγω κατι που δεν ειμαι μασωνος και δεν τσιμπαω κουτοχορτο?
    Συντομα θα ξεσπασουν ταραχες και ολοι σας θα νομιζετε οτι το κανουν πατριωτες...ετσι θα σας λενε οι μασωνοι που μοιραζουν δηθεν πληροδοριες...
    Ομως θα ειναι στημενα απο την σελιδα αυτη και απο την σελιδα που εχει προσκοληθει.
    Σταματηστε λοιπον να γινετε θυματα της εβραιομασωνιας επιτελους.ειναι υποτιμητικο για τους ελληνες τετοια σκεψη.
    Εγω εχω χιλιες προτασεις να κανω αλλα εγω δεν ειμαι σωτηρας και ουτε εσεις ειστε ετοιμοι να σωθειτε αφου θελετε σωτηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβως καταλαβες εσυ που δεν το καταλαβαμε εμεις?Οτι για ολα φταινε οι Εβραιοι?
      Τι ακριβως προτεινες τοσο καιρο που σχολιαζεις ακαταπαυστα?
      Εγω εδω δεν εχω προτεινει απολυτως τιποτα που σημαινει οτι δεν δινεις σημασια στα δικα μου αρθρα...
      Η προταση σου λοιπον ειναι οτι εχεις ολες τι γνωσεις αλλα δεν μας τις λες γιατι δεν εισαι σωτηρας....
      Ποτε ακριβως θα γινουν οι ταραχες που αναφερεις για να το καταγραψουμε...?
      Αυτο που δεν καταλαβαινω ειλικρινα ειναι αφου ολα εδω μεσα τα θεωρεις λαθος ττι κανεις εσυ εδω?...το μονο που βλεπω ειναι κριτικη σε ολους τους υπολλοιπους

      Διαγραφή
    2. Ένημερωνομαι συχνά από το block σου έχω σχολιάσει κάποιες φορές. Είναι σημαντικό ότι εμείς που επιζητούμε μια ελεύθερη και εναλλακτική ενημέρωση μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας έστω και αν διαφωνούμε, άλλωστε η κριτική ικανότητα του καθενός διαφέρει και αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Προσωπικά θα ήθελα να δω ανθρώπους - πολιτικούς όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε όλες τις χώρες του κόσμου. Όπως και να αντιλαμβανομαστε και να αξιολογούμε τις καταστάσεις γύρω μας είναι θελελιωδες να μπορούμε να στηρίζουμε ανθρώπους που προασπιζουν τα συμφέροντα του λαού τους και τις πατριδως τους, που προωθούν την ειρήνη και την συμφιλιώσει των λαών, μάχονται ενάντια στην διαστρευλωσει της πραγματικότητας αλλά και για την διατήρηση των αξιών του λαού τους. Αυτό για τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν ακόμη δυσκολότερο το έργο για μια χώρα με μακρά παράδοση στο να δημιουργεί εστίες πολέμου παντού όσον αφορά την ειρήνη. Δεν έχω άλλες πληροφορίες για να μπορώ να πάρω θέση για τη νομισματική του πολιτική όσον αφορά τις ενεργειες του για την FED ή για gesara, nesara..... Θεωρώ η ουσία είναι οτι ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί επιβάλλεται να επιζητούμε το καλύτερο για εμάς και τον συνάνθρωπο μας. Έχουμε χρέος να προασπισουμε για τις παραδόσεις μας τα εθίμα μας τη γλώσσας μας την πατρίδα μας.! Ναι θα ήθελα και εγώ έναν Τραμπ στην Ελλάδα. Έχουμε νομίζω εκτός του 2ου ημιχρόνου και άλλους αγώνες να δώσουμε!

      Διαγραφή
    3. καλημερα σας ,
      αναφερομαι σε ολους τους επικριτες.

      Ποιος ειναι ο λογος που διαβαζετε εδω οσα γραφονται? Αν οχι να δειτε μια διαφορετική ματια απο τα οσα μας πλασαρουν καθημερινα τα ΜΜΕ, σωστά? Και δεν λεω οτι πρεπει να τα δεχεσαι ολα , ακουσε τους ολους μην πιστευεις κανενα.
      Λετε οτι ολα αυτα ειναι αβασιμα χωρις αποδειξεις , εχετε μαθει στην ζωη σας μεχρι τωρα κατι , με αποδειξεις , σας εχουν μαθει κατι που να ειστε σιγουροι οτι ειναι η αληθεια ? (Μεχρι και την βαρυτητα δεν μπορουν/θελουν να δειξουν τι ειναι)
      Ωραια , και να δεχθω οτι ολα ειναι μια false flag , πειτε μας ποιο ηταν το κερδος του τραμπ ? Και μην μου πειτε οι αναταραχες γιατι ξερουμε οτι πολυ ευκολα οταν πινασει το ποπολο παιρνει τα ντουφεκια.
      Εμπρος λοιπον , ακουω ...
      Follow the money ... ποιος και τι κερδισα απο ολο αυτό το 'false flag' ?
      καλη συνεχεια.

      Διαγραφή
    4. Απαντηση στον tuluba,
      πιστεύω φίλε οτι δυναμικός άνθρωπος σαν τον Τράμπ με υψηλό IQ, δεν μπορεί να τα παράτησε τόσο εύκολα, ίσως κάνει προς στιγμή πίσω για το καλό της πατρίδας του αν έχει πληροφορίες για κινήσεις απο πλευράς ANTIFA , BLM, κλπ χρηματοδοτούμενα γκρουπούσκουλα με όπλα. Θα δούμε, είναι μέρες έντασης για κάθε αφυπνισμένο πολίτη στον κόσμο που βλέπει τη μάχη μεταξύ Καλού και Κακού, Πατριωτών και Παγκοσμιοποιητών. Πάντως η αρχή έχει γίνει. Ιδωμεν.

      Διαγραφή
    5. Για να πω την αληθεια σινομοσιολογε δεν εχω διαβασει ολα τα αρθρα σου και τις προτασεις που μου λες.
      Δεν λεω καμια προταση εγω οχι οπως ειπα γιατι δεν εχω γιατι απλα εσεις δεν εχετε την λογικη να καταλαβαιτε τι θα πω αφου ασχολειστε με τους τραμπες και τα κατασκευασματα της μασωνιας.
      Το αν φταινε οι εβραιοι η οχι οτι καταλαβαινεις κρατα το για τον εαυτο σου η αληθεια ομως ειναι οτι δεν φταινει η ηλιθιοι που δημιουργουν ολα αυτα λογω της ηλιθιοτητας τους αλλα εμεις που παιζουμε μεσα στο ηλιθιο παιχνιδι τους με τους ορους τους και περιμενουμε καποιος δικος τους ηρωας του παιχνιδιου να νικησει για εμας.
      Παιζεις με χαρτοκλεφτη ενω δεν εχεις ιδεα απο χαρτια και περιμενεις να κερδισεις μεσω του λαγου του χαρτοκλεφτη.
      Ποσο πιο λιανα να το κανω.
      Οταν λοιπον παιζεις μονοπολη ο μοναδικος κερδισμενος ειναι ο τραπεζιτης.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ΅ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

      Διαγραφή
  7. Από καιρό σκεφτόμουν ότι δεν θα γίνει κάτι προς το καλό σήμερα.ο Τραμπ φούσκα είναι για μένα, γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια μετά από πολύ διάβασμα ότι το καλό θα νικήσει μετά από πολλά δεινά που πέρσι ξεκίνησαν και κάπου στον Μάιο του 2024 θα τελειώσουν.Μην χάνουμε την πίστη μας.Ο καθένας μας με τον τρόπο του θα φέρει την αλλαγή και μην ακούτε τυμπανοκρουσιες.Τιποτα δεν χάθηκε! αρκεί να παραμείνουμε ενωμένοι και να έχουμε πίστη! Συμφωνώ σε όλα με τον συνομωσίολόγο και θα συνεχίσω να διαβάζω αυτά που γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γρηγόρη. Σωστά τα λές,για τον Μάιο του 2024,μετά από πολύ κόπο και αγώνα. Αν ο Τραμπ ειναι φουσκα, κατά εσένα,τοτε ψαξε βρες το εργο του ως προεδρος 2016-2020, στην εξωτερικη πολιτικη,στην οικονομια της χωρας του,στην καταπολεμηση της,της λαθρομεταναστευσης, εγκληματικότητας, και ειδικά εναντίον των καθαρμάτων που λέγονται παιδεραστες. Για να ερθει ο Μαιος του 2024, το μπουλουκι που λεγεται είτε αφυπνισμένοι Αμερικανοί,είτε αφυπνισμένοι άνθρωποι, χρειάζονται έναν ηγέτη. Ξεχνάς φαίνεται,ότι αυτός ήταν που ξεκίνησε την αφύπνιση της μάζας των Αμερικανών,αλλά και έμεσσα,όλου του πλανήτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφισβητώ το έργο του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αρχίζω να έχω απορίες για τα επόμενα και τις κινήσεις του..αν τελικά ήταν φούσκα ή όχι θα το δείξει ο καιρός και συγκεκριμένα μέχρι 4 Μαρτίου..

      Διαγραφή
  8. O Biden ήδη άρχισε να υπογράφει εκτελεστικές διαταγές.
    Ό,τι κερδίθηκε τόσο καιρό μόλις έγινε σκόνη.

    Πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου μη χανεις σε μια στιγμη οτι με κοπο κερδισες τοσο καιρο...Εχω ξαναγραψει οτι σκοπος του μπλογκ δεν ειναι τοσο η πληροφορηση,μιας και δεν ειμαι ενημερωτικη ιστοσελιδα,αλλα ενας εναλλακτικος τροπος της αλλης αποψης.
      Θα σου πω κατι που θα σου φανει περιεργο αλλα δεν πειραζει...μην εμπιστευεσαι το μυαλο σου γιατι ειναι αποθηκη σκουπιδιων(σκεψεων)που σε κρατα σε χαμηλο επιπεδο .Εκπαιδευσε το ενστικτο σου ωστε να μαθει να συνεργαζεται με το πνευμα σου αν θες ν ανεβεις level.Kαποια στιγμη θα με θυμηθεις

      Διαγραφή
  9. Τα συναισθήματα που επικρατούν αυτήν την στιγμή είναι πρώτον ο θυμός λόγω της επικράτησης της ραδιουργίας, του ψεύδους και της εξαπάτησης,(κατά προέκταση η επικράτηση του κακού) και δεύτερον η απογοήτευση, για την προδοσία του.. επιθυμητού. Ας είμαστε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Η ορκωμοσία μπορεί να έγινε, όμως οι εξελίξεις θα καθορίσουν την όποια πορεία.Το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν πολλά και το σίγουρο ότι δεν θα αργήσουν να διαφαίνονται τα πρώτα αρνητικά σημάδια. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΈΝΟΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ /ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. hope is finish.they are ready for hunting .good luck to any one.we lost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To hunt,you have to have guns.ANd the only gun they have,is to make you believe you have already lost,by brainwashing you,so as to lower your vibration.It's obvious that you haven't red,even a single page of the book: "The Art Of War", of Sun Tzu. Trump has already done it. Go on without hope.We shal be going on,with the only thing,you don't have: Patience.

      Διαγραφή
  11. pepe the hope we had for january 20, gone.what i mean you need to look deeper.i am realistic not fly to the sky.to loose is not bad.you know who is your enemies.i dont need to read sun tzu.i prefer ancient greeks to read.keep my foot in a earth and take my looses.make my self smarter, and TRUST less.and you, stay patience, the time when Q and E save the word.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις