Η φωτογραφία που «ξεμπροστιάζει» το παγκόσμιο κίνημα των διαδηλωτών

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ: Η φωτογραφία που «ξεμπροστιάζει» το παγκόσμιο κίνημα των διαδηλωτών 


Το παγκόσμια κίνημα των κουκουλοφόρων αριστεριστών, οι οποίοι προκαλούν χάος, προκειμένου να αυξηθεί η αστυνόμευση πάνω στους πολίτες και εν τέλει να επιβληθεί
παγκόσμια δικτατορία με άβολους αυτούς Πέμπτη φάλαγγα, επιτέλους «ξεμπροστιάστηκε.
Πως; Από μία φωτογραφία από τα επεισόδια στο Αμβούργο «κατά των G-20», όπου όμως στράφηκαν όπως πάντα κατά των πολιτών και των περιουσιών τους.
Ο νεαρός που απεικονίζεται στάθηκε μπροστά από τα επεισόδια, έβγαλε το ακριβό κινητό του  και τράβηξε την selfie για να μπορεί μετά να πει «ήμουν κι εγώ εκεί».
Η φωτογραφία, πιστέψτε μας δεν είναι η μοναδική αρχικά διαδόθηκε από τον δημοσιογράφο του Spiegel, Τόρστεν Μπεκ, μέσω των social media.
 Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη γίνει αφορμή συζητήσεων.

Οι «αγωνιστές των δρόμων» πρέπει να τα «τσεπώνουν χοντρά» από παγκοσμιοποιητές τύπου Σόρος, προκειμένου να ζητούν «παγκόσμια κοινωνική δικαιοσύνη» σπάζοντας περιουσίες.
Ο χιπστεράς «αναρχικός» παίρνει πόζα και πίσω του κυκλοφορούν «σύντροφοί του».
Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρ'ωτα μοντάζ με τον ίδιο να ποζάέρει ακόμα και στην Γαλλική Επανάσταση, η οποία αντικατέστησε τις μοναρχίες μ ελεγχόμενες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες.
Η αντισυστημικότητα είναι πλέον συνυφασμένη με την Αριστερά και την εξέγερση, αλλά παράλληλα είναι κουλ και τρέντι.
Τρέντι γίνεται και η ιδέα για το παγκόσμιο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, η οποία σύμφωνα με δημοσιογράφους «κερδίζει μέρα με την μέρα έδαφος και τίποτα δεν αποκλείει την υλοποίηση της σε βάθος χρόνου».
Δείτε τώρα τους «διαδηλωτές» να το διασκεδάζουν, εεε μας συγχωρείτε «να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο»:




 









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις