Αποκαλύψεις – σοκ: Το ενοίκιο του σπιτιού της οικογένειας πλήρωνε ο 55χρονος παιδόφιλος επιχειρηματίας από το Βόλο

 


Ενώπιον του Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγήθηκε ο 55χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια σε
βάρος ανηλίκου.
Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.
Αυτό που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν παρατηρητικότητα εργαζομένων στο ξενοδοχείο που είδαν τον 55χρονο επιχειρηματία με την 15χρονη.
Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τις κινήσεις τους.
Όταν υπήρξε αναστάτωση ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.
Οι φωνές της 15χρονης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
Ο 55χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Κανόνι, έφτασε στο νησί με τη 15χρονη, που την παρουσίασε αρχικά ως στενή συγγενή του, την Παρασκευή. Σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον του, φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά έγινε αντιληπτός όταν η 15χρονη προέβαλλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Ο 55χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 15χρονη.
Η κοπέλα φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική προσέγγιση από τον 55χρονο, ομολογία στην οποία βασίζεται η δικογραφία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο συλληφθείς γνώριζε την οικογένεια της ανήλικης και είχε σχέση και με την αδελφή της, όταν αυτή ήταν ανήλικη.
Στον εισαγγελέα Κέρκυρας προσήχθη και η 40χρονη μητέρα της 15χρονης, προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, με αντάλλαγμα τη χρηματική ανταμοιβή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnisianews.gr, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, με τη συγκατάθεση της μητέρας του.
Ο επιχειρηματίας φέρεται να πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιo της μητέρας των δυο κοριτσιών, προκειμένου να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει σε πολυήμερα ταξίδια το παιδί μαζί του.
Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις