Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ...Οι «μορφωμένοι αριστεροί» χρησιμοποιούν τα λόγια του Χίτλερ

Οι «μορφωμένοι αριστεροί» χρησιμοποιούν τα λόγια του Χίτλερ – Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι 


Οι «μορφωμένοι αριστεροί» των ΗΠΑ, δεν γνωρίζουν πως και ο Αδόλφος Χίτλερ προήλθε από αριστερό κόμμα, καθώς ήταν ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού
Κόμματος (NSDAP) και ο λόγος του είχε σοσιαλιστική χροιά.
Έτσι, σε ένα βίντεο που πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου, αριστεροί διαδηλωτές που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό, χωρίς να το ξέρουν, διάβασαν απόσπασμα από λόγο του Χίτλερ! Άλλοι βέβαια αποδίδουν τα λόγια στον Gregor Strasser,  ηγετικό στέλεχος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος, τα οποία χρησιμοποίησε ο Χίτλερ σε ομιλία του την 1η Μαΐου του 1927 στο Βερολίνο.
Όπως και να έχει τα λόγια προέρχονται από τον χώρο του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ο λόγος λέει:
«Είμαστε σοσιαλιστές, είμαστε εχθροί του σημερινού καπιταλιστικού συστήματος που εκμεταλλεύεται τους οικονομικά αδύναμους, με τους άδικους μισθούς του, με την άνιση αξιολόγηση των ανθρώπινων όντων βάσει του πλούτου και της περιουσίας αντί βάσει της υπευθυνότητας και της απόδοσης. Είμαστε αποφασισμένοι να καταστρέψουμε αυτό το σύστημα με κάθε τρόπο».
Παχιά λόγια λοιπόν και από τον Χίτλερ, τα οποία φυσικά δεν στόχευαν σε μία καλύτερη ζωή για τους πολίτες αλλά σε απόλυτη κυριαρχία και δικτατορία.
Στο βίντεο οι μορφωμένοι αριστεροί» χρησιμοποιούν κι άλλα λόγια του «Φύρερ».
Λέτε αυτά τα λόγια να έχουν χρησιμοποιηθεί και από αριστερούς στην Ελλάδα;











ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις