Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Παίκτης του Άγιαξ υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη

 


Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Αμπντελάχ Νούρι, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Άγιαξ, ο 20χρονος άσος που κατέρρευσε σε πρόσφατο φιλικό της ομάδας του διαγνώστηκε με μόνιμη
εγκεφαλική βλάβη.
Ο Αμπντελάχ Νούρι πλέον δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς έγινε γνωστό το εγκεφαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μόνιμο και πολύ σοβαρό, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητά του.
Οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνικό κώμα προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, ωστόσο οι εξελίξεις είναι πολύ δυσάρεστες και μη αναστρέψιμες. Δημοσιεύματα στην Ολλανδία μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για ανεύρυσμα και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νούρι πλέον αντιμετωπίζει κίνδυνο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Άγιαξ, Εντβιν Φαν ντερ Σαρ επεσήμανε για το θέμα: «Αυτό είναι το χειρότερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να είχαμε λάβει. Είμαστε δίπλα στους γονείς του, τα αδέλφια και τους συγγενείς τους καθώς ο πόνος είναι απερίγραπτος. Πολλοί άνθρωποι έχουν συμπαρασταθεί με διάφορους τρόπους για την κατάστασή του Νούρι. Είναι τόσο μεγάλο ταλέντο, αλλά δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο μακριά θα μπορούσε να είχε φτάσει».











ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις