ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...Για πάντα στην Ελλάδα οι μετανάστες με νέα τροπολογία!

Αποκάλυψη: Για πάντα στην Ελλάδα οι μετανάστες με νέα τροπολογία! 

 

 Με...μεταμεσονύχτια ψηφοφορία στη Βουλή αποφασίστηκε η οριστική παραμονή των μεταναστών και των προσφύγων στην Ελλάδα και μάλιστα με την καθολική ψήφο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης! Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας,  συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου. Την τροπολογία υπερψήφισαν ακόμα και τα "συντηρητικά" κόμματα του Κοινοβουλίου όπως οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ.

Μέχρι χθες, ο νόμος όριζε πως όποιος παράνομος αλλοδαπός καταθέσει αίτηση ασύλου παραμένει στην χώρα, έως ότου εξεταστεί η αίτησή του. Τώρα με την νέα τροπολογία ο χρόνος που μεσολαβεί από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την απόφαση διπλασιάζεται (!) έτσι ώστε οι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να παραμείνουν στην χώρα για πάντα, αφού μέχρι στιγμής, ο μέσος χρόνος εξέτασης ασύλου ξεπερνά τους 8 μήνες.
Πιο συγκεκριμένα, οι «ανεξάρτητες επιστροπές» που συστήνει ο Μουζάλας όχι μόνο διπλασιάζουν τον χρόνο παραμονής του παράνομου αλλοδαπού, αλλά και μεταφέρουν λειτουργίες του κράτους στις ΜΚΟ και τον ΟΗΕ, αφού ένα εκ των μελών της επιτροπής ορίζεται από την Ύπατη Αρμοστεία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς ψηφοφορίας της εν λόγω επιτροπής, εάν δηλαδή η παραμονή ενός αλλοδαπού κρίνεται σε καθεστώς ομοφωνίας, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι πλέον το ελληνικό κράτος έχει απωλέσει τον έλεγχο των μεταναστών και τυπικά δεν θα έχει κανένα ρόλο στην απόφαση παραμονής ή όχι ενός αλλοδαπού.
Με αυτή την τροπολογία επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το σχέδιο γκετοποίησης της Ελλάδας και της μετατροπής της σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών προφανώς με τις "ευλογίες" της Ε.Ε.








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις