Γεμίσαμε άβατα και παραοικονομία - Εξάρχεια και Μενίδι είναι η κορυφή του παγόβουνου


 
 
Χώροι καταλήψεις ανά την Ελλάδα από αντιεξουσιαστές ( πόσοι είναι αλήθεια ;; ) , Εξάρχεια , Πανεπιστήμια σ όλη την Ελλάδα και άσυλο , Μενίδι -Ζεφύρι - Ασπρόπυργος και Άνω
Λιόσια , συνοικίες αλλοδαπών ( από Αλβανούς της δεκαετίας του '90 μέχρι  Σουδανούς τελευταία  και Αιθίοπες εκεί στους Αμπελόκηπους ) στο Λεκανοπέδιο , χώροι προσευχής μουσουλμάνων , υποβαθμισμένες περιοχές , περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα , φαβέλες ( όπως Βραζηλία)  , γκέτο κάθε μορφής , στέκια  κ.α , είναι μια μικρή περιγραφή της αποτελεσματικότητας της Πολιτείας ... τα τελευταία χρόνια .
Ποιο μπορεί  είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανωτέρω ;
Η απουσία του κρατικού ελέγχου σε συνδιασμό με την διφθορά , που οδηγεί  συνήθως  , από διακίνηση ναρκωτικών ( θυμηθείτε και το Μυλοπόταμο κάτω στην Κρήτη ) , όπλων και πυρομαχικών , πορνεία ( διεθνές κυκλώματα ) , λαθρεμπόριο , διακίνηση και εκμετάλλευση παράνομων μεταναστών  , μέχρι  κάθε μορφής παράνομης διακίνησης και συναλλαγής . 
Εδώ υπάρχει ένα μυστικό που θέλουμε να το γνωρίζεται .
Το επίσημο κράτος ενίοτε , θέλει αυτήν την παραοικονομία αρκεί , να μην ξεπερνάει κάποια όρια . Εδώ είναι όμως  και ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ επίσης να προσέξετε .
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση , "έδωσε" μεγαλύτερο έδαφος απ ότι έπρεπε σε αυτό  το οικονομικό μοντέλο με αποτέλεσμα ... να μην μπορεί πλέον να ¨μαζευτεί ¨ η όλη κατάσταση .
Οι μηχανισμοί ελέγχου και οι μορφές αστυνόμευσης πλέον θα είναι αναποτελεσματικοί σε κάθε περίπτωση ενώ , μέρα με την ημέρα η παρα οικονομία θα "πνίγει " την επίσημη οικονομία αφού το κράτος θα αναγκάζεται - προκειμένου να ¨κρατηθεί ¨- να ξεζουμίζει τους συνήθεις ύποπτους - μισθωτούς και συνταξιούχους που τους έχει δεδομένους .
Οι έχοντες και κατέχοντες μπορούν να ξεφύγουν στο εξωτερικό , αυτοί όμως όχι. Η Πατρίδα μας θα αναγκαστεί να "ξεπουλήσει " ότι ασημικά της έμειναν και η οικονομική διείσδυση αλλοδαπών συμφερόντων θα γίνει ολοκληρωτική.
Δυστυχώς , θα αναγκαστούμε να υιοθετήσουμε ένα παράλληλο νόμισμα  για εσωτερική χρήση , όπως το  νόμισμα Chiemgauer, το οποίο αποτελεί εσωτερικό νόμισμα της Βαυαρίας, ενός εκ των σημαντικοτέρων ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας
 Την συνέχεια την φαντάζεστε !!
Μακάρι να διαψευσθούμε.
 
 
 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις